< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 26 Ağustos 2019; 23:52:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nirvana333 -- 26 Ağustos 2019; 23:52:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Başkan araban çok yakıyor :)
DCi ler TDi ler HDi ler kısaca AVRUPA dizelleri 40-50 litre mazot ile ortalama 900-1300 km yol yapıyorlar. Sen 40 litre ile 700 km yapmışsın :) geçmiş olsun. 1.5 dci 45 litre mazot ile 1200 km yapıyor uzun yolda rakam net fazlası var eksiği yok. 1.2 tdi polo ile 40 litre mazot ile 1300 km yol yaptım aşağı yukarı senin aracının yakıtının yarısına denk geliyor. Peugeot hdi motorlar daha da az yakıyor. Neyse daha uzatmıyorum çok fazla yakmış aracın dci şehir içi yakıtı neredeyse. Daha yeni 1150 km ford ranger 2,2 ile yaptım 400 tl mazot ile oradan hesap et arabanın ne kadar fazla yaktığını. Yani 60-65 litre mazot ile 1100 km yolu geçti araç 2,2. CRDİ'nin tek övülecek yani seriliğidir. Şirket aracı blue kullanıyorum araç çok seri, çok atik, çok yakıyor. neredeyse benzinli gibi yakıyor. ama çok güzel hızlanıyor. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi murat8550 -- 27 Ağustos 2019; 10:4:36 > |
|
|
|
|
|