Şimdi Ara

Çözüldü : Donanım Haber Üyelerine N11'den Tüketiciyi Mağdur Etme Yöntemlerini Seçtim :) (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
3
Favori
9.139
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
223 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • n11 N kullanıcısına yanıt

    n11 açıldığından beri 40 bin tl den fazla alış verişim olmuştur ama artık böyle sorunlar çıktığından beri ve n11 le yaşadığım tv olayından beri artık alış veriş yapmıyorum ucuz ürünleri ancak alıyorum oda yılda 1-2 kez artık

  • Konu üste.

  • geçmiş olsun bende diyorum ama millet bana inanmıyor nezaman bir ürün sipariş etiysem bu n11 den illa başıma bir iş geliyor bende soğudum firmadan


    birde hakımızda bölümüne girin yazık diyor insan okuyunca koreli şirket nasıl ortak olmuş bunlarla


    1951 yılında kurulan Doğuş Grubu, finans, otomotiv, inşaat, medya, turizm ve hizmetler, gayrimenkul, enerji ve yeme-içme olmak üzere sekiz sektörde faaliyet göstermektedir. Yaklaşık 180 şirketi ve 35 bine yakın çalışanı ile hizmet verdiği müşterilerine; üstün teknoloji, yüksek marka kalitesi ve dinamik bir insan kaynağı sunmaktadır.


    Doğuş Grubu, hizmetlerini her zaman için müşteri memnuniyeti ve güven ilkelerini temel alarak sunmaktadır. Bunun sonucunda da dünya ölçeğinde saygın markalar yaratarak, Türkiye'yi bütün dünyada temsil etmektedir. Grup, özellikle hizmet sektöründe bölgesel bir lider olma vizyonunu ortaya koymaktadır.



    1953 yılında kurulan SK Group, hem satış hem aktifler bazında Kore’nin en büyük 3’üncü holdingi olarak konumlanmaktadır. 70 bin çalışanı ile 2011 yılı itibariyle toplam satışları 142 milyar dolar ve toplam aktifleri 126 milyar dolar seviyesine ulaşmıştır.


    SK Group’un Kore'de faaliyet gösteren 94 iştiraki ve 33 ülkeyi kapsayan bir ortaklık ağı bulunmaktadır. Enerji ve kimyasal ile bilgi ve teknoloji gibi iki ana dayanak noktasına ek olarak, SK Group ayrıca pazarlama ve lojistik endüstrilerinde de faaliyet göstermektedir.


    SK Planet’in e-ticaret platformu 11street, aylık ortalama 18 milyon ziyaretçisi ve 2012’deki 4.3 milyar dolarlık ticaret hacmi ile Kore’nin en büyük açık pazar platformları arasında yerini almaktadır.





  • Pahalı bir şey alacaksam diğerlerinden pahalı da olsa amazonu tercih ederim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • öyle 4x4 e-ticaret alışveriş sitesi varsa söyleyinde bizde oradan alışveriş yapalım.ayrıca o kadar olumsuz yorum varsa mağaza puanının daha düşük olması gerekirdi.ben satıcı yorumlarını biraz ınceledım öyle yorumlara rastlamadım

  • GittiGidiyor'dan şaşmam.

  • bunlarin hepsi ayni mokun farkli tonlari ama siralama yaparsam ilk tercihiniz gittigidiyor olsun. ordan ürün satarken alici ürüne zarar verip geri göndermesine ragmen alicidan taraf olmuslardi. ( burda da satici magdur ediliyor ya neyse ) 2.olarak hepsiburada. 3000tl lik telefonumu thh vasitasiyla iade ettim. en azindan iletisim kurabildik ve karari uyguladilar. son tercihiniz n11 olsun. amazon ve trendyolla fazla isim olmadi bilgim yok

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tuketici haklari sureci nasil isliyor. Bilis kisi falan derken cebinizden cok para gidiyor mu? İleride basimiza gelirse bilincli olalim.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Oh olsun. N11’in dolandırıcı olduğu yüzlerce kez konuşuldu. Ben şahsen her fırsatta bangır bangır bağırıyorum uzak durun diye. Hala gidip alışveriş yapıyorsanız müstehak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende tüketici hakem heyetini kazanmıştım ama öyle kaldı. Parayı nasıl alacağım belli değil. 3 kuruş için avukatmı tutacam. Tüketi hakem heyetide hikaye.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaan457

    N11 hepsiburada farketmiyor hiçbiri 1 yıldız verdiğim olumsuz yorumları kabul etmiyor. Asla yorumlara güvenmeyin
    Teknosa ve mediamarkttan orijinal faturalı garantili ürün alın. Paranızla rezil olmazsınız.
    Mediamarkt Teknosa vatan vb. de maalesef tüketici hakem heyeti kararını yokuşa sürüyor çoğu zaman.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gittigidiyor harici kullanmıyorum n11 in müşteriyi değil de satıcı koruduğundan beri

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • N11 den 3 defa telefon aldım hepsi sapasağlam diğer sitelerdende ucuza geldi bir sıkıntı yaşamadım, bence sıkıntıyı n11'de değil içindeki mağazalarda aramalısınız. N11 komisyonunu alır o adamların satış yapmasını sağlar aracı olur.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Olabilir. Ben bu sitelerden yorumlara güvenip aldığım ürünlerin bozuk veya garantisiz veya resimdekinden farklı çıkması dolayısıyla bir değil birkaç kere güvenimi kaybettiğim için bir daha bulaşmıyorum. Hatta orijinalliğinden şüphe etmek bile beni bi itiyor. Hiçbir yerde bulamıyorsam gidip alıyorum ancak. Satıcıların az bir kısmı yüzünden dolandırılma tehlikesiyle karşı karşıya geliyoruz. Ürünün fiyatını diğer sitelerle kıyaslayın kesinlikle


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence olumlu puan oranı 1 birim olumsuz puanlar -10 birim etki etmeli ki satıcılar ayaklarını denk alsın

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde Hepsiburada dan xiaomi mi band 4 akıllı bileklik isimli ürünü aldım 150 TL idi kuponla 130 a geldi Bana gelen ürünün kutusunda mi band 4 yazıyor du ana bandrol yoktu veya xiaomi yazmıyordu. İçindeki kağıtta Inter yazıyordu.Hepsiburada ile iletişime geçip iade ettim paramı aldım şükür. Çözüldü : Donanım Haber Üyelerine N11'den Tüketiciyi Mağdur Etme Yöntemlerini Seçtim :) Çözüldü : Donanım Haber Üyelerine N11'den Tüketiciyi Mağdur Etme Yöntemlerini Seçtim :) Çözüldü : Donanım Haber Üyelerine N11'den Tüketiciyi Mağdur Etme Yöntemlerini Seçtim :) Çözüldü : Donanım Haber Üyelerine N11'den Tüketiciyi Mağdur Etme Yöntemlerini Seçtim :)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • N11 magaza puanlarini satis miktarina gore yukseltiyor ve sunuda soyliyim icerdeki firma temsilcileri (100 yada 200firma 1 temsilci) magaza uygun fiyatli urun koyarsa buna karsilik sistem uzerinden o magazanin puanini yukseltiyor.yani sizin anlayacaginiz n11 de tam bir katakulle duzeni var.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: n11

    Merhaba, Konu ile ilgili size yardımcı olmak isteriz. İletişim bilginizi bize PM olarak iletmeniz halinde ilgili ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçecektir.

    Önünüze "komisyon" ve "insanların güvenini kazanmak" şeklinde iki seçenek sunsalar hangisini seçersiniz? Merak ettim de.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: erakan

    Ya şu aliexpress memlekete gelse de, n11’den kurtulsak. Amazon gibi müşterinin yanında duracak platformlara ihtiyacımız var...

    Geldi ya zaten.

    Adı da Trendyol.

    Her türlü bozuk, arızalı, sahte ürün satılan platform.

    Aliexpress i çin'deki gibi sanmayın, bu ülkeye gelince buralı gibi davranıyorlar.

  • Olumsuz yorumlara rağmen neden satıcı puanı düşmüyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.