Şimdi Ara

Contorium elementi Hayatımız kurtulabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • çok etkilendim seviyesiz yorum yapacaklar ve gülecekler gitsin.

lütfen bu yazılı metni tüm tanıdıklarınıza iletin ve ülkemizden toprak satın almak isteyen yabancılara ve güya turistik gezi amaçlı boğazı gezen ecnebilere şunu söyleyin:
    "you will never have our mineral of contorium! we are aware of the danger!" (asla mineralimize sahip olamayacaksınız, tehlikenin farkındayız.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi needformoney -- 10 Temmuz 2011; 20:51:16 >

• bilerek mi yapıyon ?
  • Jajajajajasdfsdfasdfsad şaçmalığa bak
  • sizin gibiler yüzünden geri kalmaya mahkumuz.
  • Biri şu bir tarafından element uyduran adamın hikayesini koyabilir mi? Bir partinin seçimine konu olan hani...
  • Adam inanmış beyler.
  • UYDURMA HOCAM UYDURMA BUNLAR HEMEN ATLIYOR İNSANIMIZ YA VARYA BUGUN FACEDE PAYLAŞAN 5 KİŞİYİ REZİL ETTİM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam uydurma oldugunu kanıtlayın .
    ??? ben bu tezi öne sürmedim sadece inanıyorum su anda biyomedikal mühendisliğinde okuyorum son sınıftayım bende duymadım hayatımda ama ne bileyim bi ara gidip istanbul boğazında bakıcam yani çok ta mantıksız değil.
  • Şu faşizmden bir kurtulamadınız gitti.Elin turistine niye öyle gerzekçe bir laf edip durduk yere tadsızlık çıkarayım ki?Sonra da Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur diyip ağlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FadeToßlack -- 10 Temmuz 2011; 21:14:23 >
  • dj samed
    rAdyo team
  • izlediğim en saçma videolar arasında yer aldı
  • Hep israil ve amerikanın işi arkadaşlar sakın kanmayın.
  • Amerika onun arkasındada İsmail var. Bizim İsmail, çok yavan delikanlı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuTeRX -- 10 Temmuz 2011; 21:18:42 >
  • Bizim bakkalda baldo contorium var.Hep alıyoruz.
  • Beyler con diye klasör açılmıyor %100 Onaylı Denenmiştir..!!
  • Beyler dünyayı aslında amerika yönetiyomuş
  • Hayatımız kurtuldu.
  • Cheat ENABLE
    god 1
    god mode ON

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.