Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.021
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dakika bir gol bir. İki adet netspeed aboneliğim var ikisinide comnete taşıyım dedim. Sitedeki müşteri hizmetleri numarasından aradım aşırı yoğunluk nedeniyle yardımcı olamıyoruz sitemizdeki destek butonundan yardım alabilirisniz diyor, vazgeçtim.

• selamlar arkadaşlar
    dun gece başvurdum yani netspeed aboneliği comnete taşıdım.sabah evrakları taradım sisteme yukledim saat 18.00 İnternete açıldı.
    comnet in ödemesi sistemi biraz farklı geldi bana

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • thewhitewolf kullanıcısına yanıt
    mail at hemen dönüyorlar maile

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xlarge kullanıcısına yanıt

Güle güle kullanın bana da işlemler farklı gelmişti alışıyorsunuz.

• thewhitewolf kullanıcısına yanıt

MH sizin için önemliyse NETSPEED Kalmaya devam edin şu an iyi MH sahip Netspeed

• Xlarge kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun, Hoş geldiniz :)

Telegram ve facebook grubuna katılabilirsiniz.

• 6 Ay önce öve öve bitiremedikleri yurtdışı çıkışlarını TT'ye mi taşımışlar? HAHAHAHHA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 2 Haziran 2022; 19:35:11 >
  • Yarın yada pazartesi geçeceğim kod teklifi verecek varmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • netspeed 16 mbps adsl paketi kullanıyorum. comnet sitesinden altyapı sorgulaması yaptığımda 80 mbps vdsl çıkıyor. aboneliği comnet 35 mbps lik pakete taşısam, hatta kesinti kopma vs bir sorun yaşarmıyım? ekstra herhangi bir ücret çıkıyor mu? face gruplarında daha çok marmara bölgesi için tavsiye edilmiş. muğlada sorunsuz kullanabilir miyim acaba.

• Qonrul kullanıcısına yanıt

Adsl porttan Vdsl porta geçeceğiniz için kısa süreli (5-10 dk) kesinti olacaktır. Geçiş işlemlerinde bir ücret çıkmaz, sadece göndereceğiniz evrakların kargo parası var.

• Qonrul kullanıcısına yanıt

geçiş yaparsanız artı bir ücret yok.100 lük paketi kullanırken türknette kopma yaşıyordum.Üst sınırları zorlayınca sıkıntı oluyor.30 tl daha ucuz 35 mbps vdsl günlük kullanım olarak fazlasıyla yetiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Haziran 2022; 21:59:24 >
  • Haziranda zam gelecek mi bunlara? Netspeed zammından sonra geçiş yapmak istiyorum ama ben geçer geçmez zam gelir mi?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • ACCOUNT_DISABLED

tam rezil firma.

• Ra R kullanıcısına yanıt
    Tam başvurma aşamasındaydım. :) Forumda okuduklarım sayesinde vazgeçtim. Ayrıca telefonla arayıp birkaç bir şey sorayım dedim çok yoğunlarmış :)

neden kapadılar tartıştınmı?

• @joster35

bilgi için teşekkürler. adsl de sorunsuz kullandım şimdiye kadar. vdsl porta geçince sorun yaşar mıyım diye çekiniyorum. santrale mesafem 105 metre.

@cimbom38

aynen 16 mpbs den sonra 35 mbps lik paket fazlasıyla işimi görür:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qonrul -- 2 Haziran 2022; 22:55:0 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

turknet den geçiş yapacaktım 1 liğe belgeleri gönderdim. 10 12 saat sonra ticket açtım. saatler sonra cevap yazdılar . dedim demekki internetde problem olsa ticket açsam saatler sonra bakarsınız. hop disabled.

Oha ahahaha bu ne ya ergen gibi engelliyorlar mı?

• 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.