bu kadar çocukça saçma bir iss görmedim. 1 lira da olsa alınmaz. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (97. sayfa)

-
-
RTE mi bu adamlar kötülemeye gelmiyor.
gerçi dolara inat yazmışlar benzerlikleri var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mustafa998 -- 2 Haziran 2022; 23:8:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demek ki bu küçük firmalar güzel para kazanıyor müşteriye ihtiyaç duymadıklarına göre.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
halbuki büyük firma. büyük bir dc. bize ihtiyacı yok demekki. o zaman neden satıyorlar.
-
Büyük mü ya 100.000 abonesi var mıdır?
son kullanıcı tarafında değil.
-
Türknetten neden vazgeçiyorsunuz?
yasaklı sitelere tekrardan girebiliyorum. Başka girebilen var mı?
açıklamadılar daha paketleri . zaten 3. iss olarak kullanıyorum. bir tane 1g alıp diğerlerini iptal ederim diye düşündüm.
-
105 metre yakın bir mesafe, mesafe açısından bir sorun yaşamazsınız. Siz zaten 35Mbps kullanacaksınız o hiç sorun yaşatmaz.
diziboxda çözüldü dimi?
-
evet giriliyor
-
evet oda giriyor. baya gelişme var pinglerde çok iyi durumda şuan
-
tşk arkadaşlar türknetten geçenler için soruyorum malum turknet genelde ayın başında faturayı kesiyor kullanılmayan günlerin sıkıntısız faturadan geri alıyormu acaba bilen varmı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 3 Haziran 2022; 0:39:34 > -
okey tşk.
@freeboyy da pmden yardımcı oldu tşk.
-
Hayırlı olsun. Ben Türknetten geçtim 2 aydır hiçbir değişiklik yapmadan kullanmaya devam ettim açıldığı andan itibaren . Siz ne değişikliği yaptınız ki.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X