Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (95. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
652.055
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyat değişeceği için olabilir bu hata

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Class kullanıcısına yanıt

Merhaba, Sorularınıza cevap buldunuz mu bilmiyorum fakat bende yanıt vereyim, bende tüknet 100mbps kullanıyordum 140 olacağını duyunca 2 ay önce arayışa geçtim tevafuk comnet denk geldi 35 lik 69 tl ye abone oldum yetmezse 100 lüğe değiştirirm diye 2 aydır hiçbir sıkıntı yaşamadım 31 mayısta 12 aylık ön ödemeli satın aldım fiyatı sabitledim ön ödemeli satın alınca fiyat değişikliğinden etkilenmiyorsunuz. geçiş anı da dahil olmak üzere hiç bir değişiklik ve aksaklık yaşamadım daha hiç kopma olmadı, ping ile ilgilenmiyorum kafa yormadım hiç bilmiyorum. Müşteri hizmetleri ters konuşmayı sevmiyormuş anladığım kadarıyla kibar konuşulmasını istiyromuş çalışanlarıyla benim hiç işim olmadı o yüzden bilmiyorum başkalarından duyduklarım bunlar. Zammı bilmiyorum etkilenmemek için ön ödeme yaptım 1 yıl kafam rahat. @Class

• Basvurcaktim ama eski kimlikle basvuru yapilinca reddediliyormus heralde onun icin vazgectim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bizim arkadaşta üye oldu ping yüksek diyor aklımı çeliyor aman geçme diyor ,sayfalar bile türknete göre ağır açılıyor diyor turknetten geçenler ne alemde bu konuda? ben toplu al demiştim adam almadı bu yüzden 3 ay sonra çıkabilirim diye.bolge ist gop.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2022; 14:58:4 >
  • Türkneti 5 yıl kullandım.Kayserideyim.Yakın zamanda uygu fiyatlı fiber geleceği yoktu.100 mbps de alt yapı nedeniyle 64 alabiliyordum.Fiyatı 140 tl oldu.Türknette iken günlük kullanımda fark etmediğim halde modemde nedenini bilemediğim ve denemelerle çözemediğim kopma,kendiliğinde tekrar bağlanmalar oluyordu.Uzun süre ping 20 lerde idi, son 1 ayda 5 e düştü.Oyun oynamıyorum.Günlük kullanımda pingin artı veya eksisini göremedim.Comnet 35 mpbs ye vdsl ye geçtim. Yaklaşık 1 ay olacak memnunum. İlk gün komşular çanak anten ve internet kabloların geçtiği yerle oynadılar kısa süre kopma yavaşlama oldu.İşleri bitince düzeldi. İlk günler keenetic extra modemimde en stabil olacak ayarlarla uğraştım.En sonunda kennetic bölmündeki arkadaşın tavsiyesi ile modemi sıfırladım ve iss den gelen ayarlarla 17 gündür kopma olmadan stabil kullanıyorum. 12 ay alıp uzatmada yaptım. Sayfalarda yavaş açma olmadı veya çok azsada ben farketmiyorum.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI
    Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Haziran 2022; 14:59:41 >

• kingalonedark K kullanıcısına yanıt

Benimde eskiydi başvurdum reddedildi kızdım ama sonra gittim değiştirdim zaten eskiydi kimlik ehliyetide değiştirmem gerekiyordu nasılsa değiştireceğim deyip değiştirdim kızsamda fiyat cezbediyordu kızsam ne olacak zararı bana 2 ay dır kullanıyorum sorun yok 12 ay uzattım 31 mayısta 140 veceğime 69 veriyorum kızıp türknette kalınca türknet heee iyi kızdın geçmedin deyip bana ayrıcalık tanımıyordu ki .

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

Comnete mail attim eski kimlikle oluyor ama verilis tarihini 10 yil gecmemesi lazim diye cevap aldim seninki 10 yili gecmismiydi?

Valla benimkini sormayın hocam 20 yıllıktı ben utanıyordum göstermeye değişmesi zaten lazımdı yani ehliyeti kullandığım için iadere ettim daha giderdi de aralık 2022 ehliyet son tarih diyorlardı madem bunlar kabul etmiyor dedim değiştireyim gittim ikisini değiştirdim başvurdum tekrar. bana telefonda eski kimlik kesinlikle olmuyor ekranlarımızda eski kimlikteki bilgileri girecek yer yok dediler 10 yıl falan karıştırmadılar yanlış bilgi olabilir mi acaba size dedikleri 10 yıl.

• yarikan Y kullanıcısına yanıt

Valla benimkide 2006 yaziyo musteri hizmetleri dedi 10 yil gecmesse olur diye bende simdi yeniliycemde ben yenileyene kadar bunlar kesin zam yapar ayin 6sina randevu veriyor nufus mudurlugu

Bence daha yapmayacaklar herhalde ne zaman yapacaklarını açıklamadan yapmazlar diye düşünüyorum. sadece bir düşünce

• Başka kart ile deneyin dediler, denedim, oldu.

• comnet bu yasaklı sitelere erişim sorununu ne zaman çözecek. eskiden vpnsiz giriliyordu şuan hiçbir site açılmıyor. (sorun dns sorunu değil)

• Bu evrakları telefondan taratıp gönderebiliyormuyız

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • @ramazanjk55 bu işi bi sen birde mert kuşkapan arkadaşımız çözer. biz görüşemiyoruz comnetle sen iletirsen seviniriz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 2 Haziran 2022; 17:15:58 >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende türknetten geçmeyi düşünüyorum da. Geçiş işlemleri için Comnet internet sitesi üzerinden başvurunca direk halloluyor mu yoksa başvuru sonrası türknet iptali yapmam gerekli mi? Bir de geçiş kaç günde halloldu sizin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt

evrakları ıslak imzalı kargolamak yada elden vermek zorundasın firmaya. kargo ücreti gondericiden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 2 Haziran 2022; 16:58:38 >
  • Paco de Lucia kullanıcısına yanıt

Merhaba hocam internet sitesinde başvuru yapılıyor.Evrakların çıktısını alıp doldurup imzalıyor ve siteden yüklüyorsunuz.İnternetiniz açılıyor.Daha sonra 7 gün içerisinde kargo ile gönderiyorsunuz. Kargo karşı ödemeli gönderenlerde olmuş ama ben aksilik çıkmasın diye en uygun ptt kargo ile kargoyu ödeyerek gönderdim.İptal yapmayın türknette geçiş yapın.Daha kısa sürede oluyor ve port sorunu vs yaşamazsınız. İnternetiniz kesilme olmadan 1 veya 2 günde geçiş oluyor. Benim geçiş 2 gün sürdü.

Türknet kullandığım kadar 7 günlük fatura çıkardı onuda ödedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 2 Haziran 2022; 17:15:58 >
  • tekniking kullanıcısına yanıt

Dns degistirerek girilen siteleredemi girilimiyor?

aynen düne kadar giriyordu artık girmiyor. kayıt açıncada bişey yapamayız işinize gelirse diyorlar

• tekniking kullanıcısına yanıt

yurtdışı çıkışlarını firma değiştirip telekom yapmışlar ondan diyorlar yani kolay kolay düzelmez.

• 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.