Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (110. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
651.991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Biz comnette bu hali ile mutlu mesuduz, sorunlarıda paylaşarak çözmeye çalışıyoruz, çözümüde sen beğenmiyorsun ya ,isteyen yazılanları okur comnete geçer isteyen de geçmez.

Halen yazıyorsun ve anlamıyorsun ya benim kararıma da karışıyorsun ya pes valla. Gelme kardeş comnete gelmeee...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Haziran 2022; 13:25:18 >
  • Böyle kimseyi tag'lemeden yazmak çok güzel niye isim vereyim ki:D Sonuçta herkes kendinin ne olduğunu biliyor. 15 senedir bu tarz işlerin içindeyim bu firmanın kurumsal olmadığını ve netwoktan gram anlamadığını çok net görüyorum ve isim vermiyorum her olayda firmaya laf ettirmeyen, sürekli boş konuşan kişiler zaten belli :)

Burda kullanıcıların hakları nedir bilmeden boş boş yorumlar akıyor milleti ezmeye çalışıyorsunuz ezdirmem:) Her yerde firmaya tapan kullanıcılar hariç hiçbirinizin hesabının nedensiz yarın kapatılmayacağı belli değil, yaptığınız o yıllık, aylık ödemeler içerde kalırsa ben sizle asıl o zaman eğleneceğim.

Bu arada firmamı soran arkadaş bu çok önemli değil, herkesin ismiyle dalga geçtiği Gıbırnet bile bunlardan daha iyi hizmet veriyor :) Bu firmanın ISS olması için değil 10 fırın 500 fırın falan ekmek yemesi gerekiyor.

Ek olarak bunlar ücretsiz 1gigabit verse bile kullanmam.

• Merhabalar. FTTB şeklinde hizmet alanlar var mı? Farklı bir İSS'den geçiş yaptım ama bağlantı alamıyorum. PPPoE ve VLAN ID girmeme rağmen bağlantı sağlayamıyorum. Bilgisi olan varsa mesajını bekliyorum. Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ssphnx kullanıcısına yanıt

fabrika reseti atıp baştan kur bazı routerlar yapıyor.

• comnette bisey dikkatimi çekti
    normalde hizmeti telekomdan aldığı için dns adresleri turk telekom dns lerim olması gerekirken benim modem de
    dns 8.8.8.8 ve 1.1.1.1 olarak gorunuyor bu normal mi arkadaşlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler comnetten 1 aylık bedava internet kazandınız

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kullanım detaylarını nasıl öğrenebilirim.

• xkanax X kullanıcısına yanıt

Sınırsız bir hizmet verdikleri için kullanım detayı özelliği yok

• blackprague kullanıcısına yanıt

Dalgamı geçiyorsunuz nedir sorununuz. Zaten 13 ay kendi paramla aldığım comnet internetim var size ne oluyor

• cimbom38 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederiz an itibarıyla aboneliğiniz sonlanmıştır. 404 not found

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

VLAN ID ilettiler tarafıma, bu şekilde çözüldü hocam.

Bu problemi yaşayanlara çözüm olması açısından FTTB ( bina girişine kadar fibel kılı, sonrasında switch ile eve kadar CAT6 kablo ) kullananlar PPPoE bilgilerinizi girip VLAN ID olarak 1201 yazmanız gerekmektedir.

• Çarşamba günü turk net geçiş için dosyaları yükledim perşembe günü aradılar turk net dosyaları göremiyoruz demiş tekrar turk net e başvuracağız dediler halen taşımadı benim gibi sorun yaşayan var mı

• ssphnx kullanıcısına yanıt

Başka bir firmada vdsl kullanıyorum. Geçiş esnasında modem ayarı VLAN ID boş durumdaydı ve bağlantı kesikti. 35 yapınca halloldu.

• Bölgeye göre VLAN ID değişebiliyor çoğunlukla 35 kullanılıyor diye biliyorum

• Güncel ping değerleri ve hız testleri :) Özel olarak test isteyen varsa buradan veya özelden ulaşabilir.

Sizin için ping önemliyse kullandığınız firma ile bu şekilde karşılaştırabilirsiniz bu değerler marmara bölgesi için geçerli her bölgede bu değerler değişir dikkat edin buna bu yüzden facebook ve telegram grubuna girerek oturduğunuz bölgedeki kullanıcıdan test istemelisiniz.

• Firmayı Telekom ile kıyaslamayın rica ediyorum ikisi bam başka seviyede sözleşmesiz firmayı sözleşmesiz firmalar ile kıyaslayın.

Ping sizin için önemli değilse alt yapınızda iyiyse geçiş yapabilirsiniz. Pinge dikkat eden varsa dediğim gibi bölgenize göre ve alt yapınıza göre değişiklik gösterir.

Bu işe yeni başlayıp bu değerleri stabil şekilde vermek her yiğidin harcı değildir. Diğer ucuz ve kullanıcısı az olan firmalara bakın anlarsınız :)

• İleri ki zamanda COMNET kendi uygulamasını yapacak o zaman evrak işleri ile uğraşılmayacak.

• TELEFON İLE ARTIK ULAŞABİLİRSİNİZ MÜŞTERİ HİZMETLERİ ÇALIŞANI ARTIRILDI.
    • Temmuz'da zam gelme oranı yüksek uzun zamandır kullanıp memnun olan varsa toplu paket alabilir.
    • Arkadaşını getir kodu kampanyası ile hizmet süresini 180 günden fazla yapan varsa davet kodu paylaşmasın süre eklenmiyor. Süreniz 180 günden altına düşerse tekrar yararlanabilirsiniz.

Varsa sorunuz Forum aracılığı ile Facebook ile ya da telegramdan ulaşabilirsiniz :)

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

yine döndümü kendi routerına?

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Aynen döndü :)

seabone ve diğer cihazlarda tüm veri merkezlerinde problem oldu o yüzden comnet yedek hatta geçiş yaptı otomatik ayarlıyormuş zaten hangisi stabil ise ona geçiş yapıyormuş.

• ramazanjk55 R kullanıcısına yanıt

cidden ellemesinlerde böyle kalsın.

hayır destek kaydında hiçbirşey yapamayız diyorlar bide. demekki yapabiliyorlar. açıkcası bu haliyle kullanmak keyif veriyor. diğer türlü can sıkıyor.

• 
Sayfa: önceki 108109110111112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.