Millenicom'dan geçiş için dün akşam başvurdum. Bu akşam geçiş tamamlandı. 24 saat sürmedi bile, oldukça hızlı oldu, şaşırdım. |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (112. sayfa)

-
-
maşallah nazar değmesin şuana kadar comnette herşey çok iyi.
-
Benden comnet ev telefon numaramı istedi ve tekrardan geçiş formunu doldurmamı ve geçiş formundaki ev telefonu kısmını doldurmamı söyledi. Belgeyi tekrardan doldurdum ve sisteme yükledim. Beklemedeyim şuan.
-
ev telefonunudamı taşımış gibi göstercekler herhalde komplike anladığım o?
-
Valla bende anlamadım şimdi konuştuğum destek ekibindeki kişi ev telefonu kapatılacak yazıyor. Ben kapatılmasını istemiyorum. nasıl olacak bilemedim.
-
anladığım fake taşıma işlemi yapıcak boylece kapanmış olucak,yalın olmayanlar sıkıntıymış cidden,ben kapattım bizimkilerde kızdı ayda 10 dk bile görüştükleri yok süs niyetine duruyordu evde ona bile laf ettiler
telekoma taşıdım demiştin bir skıntı çıkar şimdi demedi deme.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2022; 21:42:16 > -
Aynen benim ev telefonu türk telekom da zaten ben kesinlikle kapatılmasını istemiyorum. Bu durumda comnet e interneti taşıma işlemini iptal edicem.
-
türkneti kökten iptal edip baştan yalın alman gerekiyor temsilcide onu demeye getirdi.
boylece telekomdaki hattın durur.
ayrıca kaça taşıdın aylık nekadar bakır hat dimi?
-
Artık bakalım. 35 mbit bakır kablo vdsl için başvurmuştum.
-
yok ben telefonu sormuştum kaça taşıdın aylık paketi ne diye pahalı değilse bari bende taşırım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2022; 22:6:19 > -
Orda da kazık yedik üstat. Sözde önce telefonu daha sonra interneti türk telekoma taşıyacaktık genel müdürlükteki yetkili kişiler öyle söylemişti. Telefonu taşıdık ama interneti taşıyamadık hata vermiş sistem. Telefon türk telekomda kaldı geri türknete de taşıyamıyoruz. Telefona şuan paket yapmadık 45 tl ödüyoruz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
yazık günah o paraya değmez neyse bizimkiler alıştı ilk başta eski akrabalar belediye biliyormuş noyu diye söylendiler
yahu konuşsalar kullansalar diyecem 10-20 dk ayda
bol bol konuşmalı ucuza mobil paket buldum kapadılar ağızlarını
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2022; 23:2:45 > -
Beyler sizce tt den comnet 500 mbit veya 1000 lik pakete geçeyimmi bütçe sıkıntısı yok telekoma ayar oldum 2022 yılında hala 100 mbit gibi milattan kalma hızı gpon altyapısında sunduğu için bu modem iade olacakmı kullanacakmıyız telekomun gponunda.
-
comnet aynı zamanda veri merkezi olduğundan, çoğu IPTV sunucusu tarafından IP'leri banlı.
-
Bendekiler aynı kaldı sadece uzaktan üstlerine aldılar hattı. İade, gelen, giden olmadı.
-
Tamamdir hocam 1000 mbite gececem
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhana beyler comnet'i yazlıktaki eve bağlatıcam 4-5 ay kullanmayı düşünüyorum , nasıl işliyor süreç davetiye kodu ile üye olursal 1 ay ücretsizmiş sanırım , bir arkadaş versin kodu üye olayım bende
-
haydaa iptv sıkıntılıysa geçmem o zaman
-
comnet fiber'de de kurulum ücreti alıyor. benim bildiğim kurulum ücreti, eğer fiber altyapısı turk telekom'un ise herhangi bir kurulum ücreti alınmadığı idi. bir fikri olan var mı?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X