Firma bilerek yapmıyor genel olarak tüm veri merkezlerinde seabone ve diğer cihazlarda sorun oldu veri merkezleri birbiriyle bağlantılı olur bu yüzden de sistem sorun algılayınca otomatik Telekoma geçti yoksa pingler daha kötü hale dönüşecekti |
Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (111. sayfa)

-
-
ip TV direk ban atıyorlar 😂 giremiyorum ben
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
paralı ip tvlerde sorun oluyor gibide beleşlerinde sorun yok gibi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 13 Haziran 2022; 18:42:50 > -
neyse bende başvuru yaptım inş dizi sitelerinde arkadaşarın dediği gibi artık sorun çıkarmazda başım ağırmaz ev dizikolik.
-
durumda başvurnuz rededildi diyor bakalım altından ne çıkıcak yapmıyorsalar paramazı iade etsinlerde sorun yok.
-
Sebep
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bilmiyorum başta 48 saate edicez dediler aradılar şimdi durumda rededildi yazıyor ,turknet kabul etmemiş herhalde ondan onceki bilgide karşı taraf onay bekliyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2022; 15:34:51 > -
Yarında ben başvuracağım bakalım hayırlısı
Selamlar aynı şekilde benim başvurumda rededildi yazıyor. Karşı tarafdan onay bekleniyor yazıyordu.
Sebep söylemiyorlarmı
Destek kaydı açtım inceliyoruz size dönüş yapıcağız dediler. Beklemedeyim.
Şimdi dönüş yaptılar. Türknette telefon hattım göründüğü için red edilmiş. Ama ben zaten türknetti telefon hattımı türktelekoma taşımıştım. Bakalım bir şekilde çözücez konuyu.
Hayîrlısı
aynı şekil ki ben bu ayın başında kapadım hattı türknet gıcıklık yapıyor yalına geç onayımı bile sonradan iptal etmişler zaten.
-
telekom bakır hattamı taşıdın kaç tl ye?,comnette illa turknetten yalın onayı al diyor,adamlar yalına dönüşmüş hattı iptal etmişler geçirmemek için diyorum onlarında işine gelmiyor.
sende durum nasıl
turknette cevaplayana kadar ooo.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 14 Haziran 2022; 18:36:54 > -
Bugun tbtnet ten gecmek icin basvuru yaptim bakalim ne kadar zamanda tamamlanacak.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X