Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (108. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
12.653
Cevap
244
Favori
651.947
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

arkadaşım bu fiyatta kalcağını inanıyorsan fazla temiz kalplisin üye sayısı arttırmak için çok az karla tutuyorlar desem yeri oda max 1-2 ay.

firmada tek gördüğüm gıcıklık kafaya göre router değiştirmesi, ha kendi routerında altyapısında adam gibi kalsa tadından yenmez yasaklı siteler ve pingler sorun oluyor çünkü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 14:18:18 >
  • kerimcem K kullanıcısına yanıt

tek sorun route değiştirmeleri değil, sorun yaşandığında ölü taklidi yapıyorlar.

sorun olduğu zaman destek kayıtlarına cevap vermiyorlar. sorun giderildikten sonra "kontrol ettiğimizde herhangi bir sorun görünmüyor diyorlar"

ukala ve üst perdeden verdikleri yanıtları saymıyorum bile.

İngilizlerin bir sözü var: "kalitesiz mal alacak kadar zengin değilim."

burda kod ve 1 ay ücretsiz kullanım için 65 kere takla atıp objektif davranmayan ve sürekli firmayı öven arkadaşlara hayret ediyorum

Kuldan utanmıyorsun onu anladık Allah'tan damı korkmuyorsunuz ya?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekniking -- 9 Haziran 2022; 14:36:52 >
  • Turşu ettiniz kafayı nedspte geçeyim diyorum onada bir sürü bir şey söylüyorlar

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arayışa devam internet kutusu dedik orada birsürü şikayet bura dns ping ming vırt zırt aramaya devam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar 180 gün üzerinde kazanılan hediye günleri silmişler. Hesaplarınızı kontrol edin. Kampanyayı sonradan değiştirmişler sanırım. Kazanılan hakları geri almışlar.

• ali guler kullanıcısına yanıt

şu an iyi olanlar turknet gıbır netspeed

hespinde şikayet var ama bu isslerde oranlar daha az kanser yapıcı tarzda değil.

• :SworD: kullanıcısına yanıt

saçmaydı zaten kod veren kişi en fazla 1 ay almalıydı ne oyle ticarete döktüler d.h de bile sömürdüler zaten saçma sapan birşeydi iyi olmuş, firmanın sonradan uyanması takdire şayan

ava gideni avlamışlar.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 15:8:30 >
  • :SworD: kullanıcısına yanıt

Kazanılan günleri geri alma ihtimalleri yok böyle bir hakları yok.

• GoGoBaBa kullanıcısına yanıt

öncelikle merhaba

burda kod için para teklif edenler var. direk sizi kasdetmedim açıkcası, sizde direk beni kasdederek söylememişsiniz gerçi.

ama yinede sizi kırdıysam özür dilerim.

kandırma konusuna gelince. 1ay bedava konusu herkese cazip geliyor. siz bana kod verip üstüne birde 50 lira veriyorsunuz örneğin. bende hem 1 ay kullanıyorum hem 50 lira alıyorum birde zam gelecek korkusuyla 1 yıllık alıyorum.

1 yıllık yada 6 aylık ödeme yapıp paramı comnetten başka firmaya geçerek çöpe atamayacağıma göre bende birilerini davet etmeye çalışıyorumki bedavaya getirebileyim.

benimde davet kodu verdiğim insanlar oldu aile iş çevremde hatta forumda. ama ozaman comnet sağlam çalışıyordu bu derece sorun yoktu.

kod verdiğim insanlar sorun yaşadığında üzülüyorum aracı olduğum için.

bi soru sormak istemiş arkadaşım bizde böyle beğenmiyorsanız başka firmaya geçin demişler.

burdaki çoğu insanın maddi durumunun çok iyi olduğunu düşünmüyorum, ama böyle bir kalitesizlik varken kimseye referans vermem,önayak olmam ,önermem.

• tekniking kullanıcısına yanıt

sıkıntı sorun yok,

bende şunu düşünüyordum adam 500mps alıyor ama benim 35mps kodum ona 30gün ekliyor ki yeni tablo yayınlanmış. öokta bakmıyorum inan ki benim cebimden çıkana bakıyorum uzun zamandır.

adam 69TL öder kodunu alır istersen beleş bulur, gider 500mps için 400TL 1000mps için 800TL ödekern kullanır , 2 ayı olur. bende bunu çözemedim. şimdi tablo varmış ben resmi mi fake mi bilmiyorum,

şimdi ona göre 500mpd s alana 40gün 1000mpbs alana 60gün vs diyorlar.

inan referansımı veririm kullanır, eğer kalırsa eyvallah.

ama adam gider 1000mps alır 1 ay öder heray gider birini bulur , yada önüne geleni alır 3 ay 69x3ay peşin öder 210TL eder kabaca, kendi koduyla 1000mpbs net uzar , manyak kazançlı olur refere sistemi. belkide üste para verenlerin çoğu öyle.

benden 3 ay sonra üye olan biri bana 7kişi referans ile uzattım dedi. bende saysan 3 kişi çıkıyor :D kodumu alan ya tüydü ya bıraktı yada comnet onu kabul etmedi. inan bana takip edemem etmem. kodumu kullanmayan özelden deli gibi soru soranlarada yazzıyordum. şimdi açıktabn uzun uzun yazıyorum ki ordan çok soru sormasınlar. adam soruyor cevaplıyorsun her souruyu uzun uzun. kod veriyorsun , ya ben başkasına söz verdim. canı sağolsun ne diyeceksin. kaç defa başıma geldi. kodu kullanıcam dedi ama comnet nufus kağıdını eski diye kabul etmedi, biri üye oldu ıslak imzası tutmadı, comnet iptal ettti, evrakları yollamadı comnet iptal etti. comnette adamım olsa soracam aa :D

yani kodumu alır kullanır duamı alır. belki oda dua eder. kazanç asıl bu. gerisi bütcemize az da olsa destek. yani ticari düşünemiyorum.

yada 1 ay aldım ödedim her ay birine kodu kullandırt , ohh kebab. vallahi denedim baktım aldım 12 ay , korkuyorum tabi ya taşınırsam, yada comnet mecburi girdiğim banka sitesi, edevlet , sgk vs de teklerse. diğer herşey sorun olmaz oma bunlar eyvah dedirtir.

• Benim de süremi düşürmüşler. Yazdım fakat artık 180 gün ile sınırlı dedi. Benim davetim ile üye olanların kampanya değişmeden geldiğini ve onlar kazanılmış hakkım olduğunu yazdım. Şikayetvar, Twitter vb sitelerden de yazdım ve hemen üyeliği kapattılar bilgi dahi vermeden. Bu kadar ucuzluk olmaz olamaz. Kesinlikle hakkımı yedirmem btk, cimer, tüketici heyeti hepsini gidicem zaman var yeter ki çekecekleri bir ceza varsa çeksinler. Böyle bakkal dükkanı gibi iss mi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadali C kullanıcısına yanıt

Dostum internette araştırmadınız mı? neden diye bir soru sorar sormaz herkesin hesabını kapatıyorlar diye yüzlerce kişi yazdı. Buna rağmen abone oluyorsunuz kusura bakmayın ama birazda sizin suçunuz. Geçmiş olsun mutlaka hakkınızı arayın. (Superonline, Turknet, Netspeed, Millenicom) bu firmalardan şaşmayın.

• cadali C kullanıcısına yanıt

hiç bir sonuç alamazsınız sözleşme açık isteyen taraf tek taraflı feshedebilir,sadece toplu ödeme yaptıysanız onun geri yatması lazım .

firmayı ağır eleştiren yada şikayet eden kişileri banlıyorlar zaten belli.

firmayla istanbul beyfendesi ,zeki müren tarzı bir uslubla konuşmak şart :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 9 Haziran 2022; 18:29:55 >
  • Cimer ve btk edevlet üzerinden bir dakikaya başvuru yapılıyor. Sözleşme açık fakat bir hediye vaadi var ve hediyeyi kazanmak için gerekli şartı sağlayıp kazanmışım. Şimdi onların iptal etmesi bence olağan değil. Ben yazarım şikayetimi devlet kararını verir. Hakkım yoksa yapacak birşey yok.

• Mayıs ayından itibaren. Hatta dün ekran fotoğrafını almıştım süremin. Bugün süreyi düşürmüşler. Sonrasında da dediğim gibi üyeliği kapattılar hiç bir bilgi vermeden.

• Arkadaşını getir davet kodunda yapılan değişiklikler online yansımış arkadaşlar

Kampanya Katılım Koşulları

Hediye gün ayrıcalığından yararlanmak için aktif bir Comnet xDSL veya Comnet fiber internet aboneliğiniz olması gerekmektedir.

Davet için üretilen kupon kodu her hizmet alınan adres için 1 defa oluşturulmaktadır.

Adres değişikliği veya paket değişikliği yapılması durumunda kupon kodu değişecektir.

Davet edilen kişiler davet eden kupon kodunu ön ödemeli abone olma esnasında kullanmış olmalıdır. Abone olma esnasında kullanılmayan Kupon kodları abonelik sonrasında uygulanamaz.

Tek bir davet kodu ile sınırsız kişi davet edilebilir.

Kupon kodunu kullandıran kişi her aktif hizmeti için en fazla 180 Gün hediye kazanabilir. Kalan günlerinin azalması durumunda tekrar hediye gün kazanabilir

Davet kupon kodu sahibine, davet kodu ile yapılan her başarılı abonelik için 45 güne kadar aşagıdaki belirtilen tablodaki gibi hediye gün ek süre anında eklenir. 45 güne kadar hediye süre kupon kodunu kullanan yeni abone içinde hizmeti aktif olduğu anda geçerli olacaktır ve hesabına tanımlanacaktır.

Davet edilen yeni abonenin hesabının 90 günden önce iptal edilmesi veya başka bir servis sağlayıcıya geçilmesi durumunda. Taraflara hediye edilen süre geri alınacaktır.

Uygunsuz davranışlarda bulunan kişilerin (Kupon kodlarından maddi kazanç sağlamaya çalışan vb.) hediye günleri silinecektir.

Hediye gün kampanyası başka indirimlerle birleştirilemez. Comnet bu kampanya özelinde dileği zaman dileği şekilde değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

• Yine dolandırılmışsınız yasal dolandırıcılar tarafından, gülmeyeceğim.... Türkiye fıkrası bu firma diyorum kimse inanmıyor. Verilen şeyleri geri almak ne demek ya, adam uğraşmış kazanmış. Öyle bir şey oluyorsa sisteme sonradan girecekleri etkiler, içerdekileri değil. Hakkınızı arayın.

Amacınız düşük fatura ödemekse geçin, Netspeed'e, Turknet'e, milenicom'a davet atın getirin. Kullanın inidirmli bedava internet. 3 gün sorna hesabım kapanırsa ne yaparım diye de düşünmezsiniz.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 9 Haziran 2022; 22:28:49 >

• 
Sayfa: önceki 106107108109110
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.