Şimdi Ara

Comnet (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI (109. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
22 Misafir (15 Mobil) - 7 Masaüstü15 Mobil
5 sn
12.653
Cevap
243
Favori
659.317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
55 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 107108109110111
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 aydır kullanıyorum ve beğeniyorum.

•Mh'ni sadece abone olurken aradığım için sorun yaşamadım.
    •Ailem 5 kişi onlarında internet konusunda şikayetçi olduğunu görmedim.
    •Yasaklı siteler arada girilmiyor, arada vpn açmak can sıkıcı değil benim için.
    •Arada pingler kısa süreli fırlıyor.
    •paket değiştirmek iştediğinde tam ücretini talep etmesi can sıkıcı, aradaki farkı alsa daha güzel olur.

Ev halkı genel olarak tiktok, instagram, dizi-filmi, izliyor. Genel kullanımları ise 600gb.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

İnterneti mi kestiler şikayet ettiniz diye. Birde süre düşürdüklerine dair etkinlik geçmişine bir hareket işlenmiş mi ? veya hasabınızda ana sayfada yeni açtıkları arkadaşını getir kısmında bir hareket belirtilmiş mi silindiğine dair yoksa siz sürenizin azalmasından mı anladınız.

• Süre azaldığı için anladım. Yazdım kendilerine ve bundan sonra sadece 180 gün ile sınırlı olacağını belirttiler. Bende bundan sonrası için geçerli olması gerektiğini benim kazanılmış hakkım olduğunu söyledim sonra habersiz bir şekilde İnterneti kapattılar ücret iadesi yaptılar. Hiçbir şekilde bilgi vermiyorlar. Bugün tekrar konuştum sebebini istedim. Yetkililer kapatmış bilemiyoruz diyorlar. Btk ve cimere şikayette bulundum bakalım sonuç ne çıkacak.

Neyse bari ücret iadesi yapmışlar onunla uğraşmayacaksınız bari. Ama ücretsiz günleriniz boşa gitti tabi. MH nin böyle bir tavrı var şalteri indiriyorlar tek kelime hakkınızı arayınca ilginç bir şekilde.

Ücret iadesi almışsın bir şey çıkacağını sanmam ve sözleşmede fesih hakları var. Yaşadığın problem bireysel olmuş genel olarak herkes yaşamamış bu yüzden TL ile kod filan kullandırtıyor olmalısın

hem ticarete dök hem banlandım diye şikayet et burası türkiye,şirketin yerinde olsam para karşılığımda veren tespit edilen herkesi uçururum.

180 gün bile çok fazla bir üye en fazla 1 ay bedava kazanabilmeli kod vermeyle ne kafayla yapmışlar komik yani.Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI 

istismara açık yaparsan sömürürler tabi ha firmanın işine gelmiştir tabi milltte bedava ay kazancam diye şişirmeli, üflemeli övüyor firmayı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2022; 18:30:12 >

evet port iptal oluyor. o portu kaybediyorsunuz

Yanlış yaptılar ben çok uyardım iş ticarete dönüyor diye türknette olduğu gibi sonradan jeton düştü düzeltiler.

Böylesi daha iyi oldu fakat keşke kimseye bir zarar gelmeseydi önce değişikliği yapsaydın sonra kuralara uymayana sürelerini silseydin.

Ben bile değiştirmezler diye kod kasmıyordum :d kaldık öyle sağlık olsun.

Herkes değişiklik yaptı kod işinde maliyetler artınca

Kardeş bana yazmışsın mesajını ama boş konuşmanı engelleyecek birşey yok tabi savur sende birşeyler. Neyi iyi yapmışlar. Sitede bak bakalım kodu paylaşıp para vereceğim yazmışmıyım. Sen başkasıyla karıştırıyorsun galiba sıkıntın kiminleyse ona yaz. Ben suistimal etmedim. Zaten Üyelik iptali suistimal dolayısıyla değil değişen kuralı eskiye dönük yansımasının yanlış olduğunu yazdığım için.

polemik için yazmadım sadece senide değil tüm ücretli kod dağıtanlara yazdım kampanyalar parayla alınıp satılan şeyler olamaz, bedavaya okadar ayı nasıl topladın orasıda tartışılırda neyse.

üye olacaklarda gitsin öğrenci yada işsiz adamdan alsın bir faydası olsun 40 tl nin derdine düştüler burda ayıp yahu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 10 Haziran 2022; 20:52:44 >

Bedavaya nasıl topladım yazayım. Tek birşey yaptım sadece ekşisözlükte tek bir mesaj yazdım. Kullanıyorum memnunum aldığım hız şu kadar. Üye olmak isteyen bu kod ile üye olursa hem siz hem ben bir ay kazanırım diye. Bu kadar. Öyle sana para vereyim gel buradan üye ol derdine düşmedim zaten yapmam öyle şey. Ben kendim de üye olurken forumda para verenlerin kodu ile değil gene aynı şekilde ekşisözlükte yazan birinin kodu ile üye olmuştum. Yani bu firmayı savunmaya yada onları bir şekilde haklı bulmaya gerek yok. Ben usulsüz hiç birşey yapmadım. Zaten btk ve cimer şikayetlerimi de yaptım. Sonuçlansın bakalım ne olacak.

Ek olarak bunda da usulsüz bir şey yok. Buna firma ya da bir başkası salça olamaz. Benim kodumla kayıt oluyorsun ben sana şu kadar para veriyorum sanane, sananaee. Sana müşteri gelmiş mi gelmiş, firmayı bu bağlar. Bu yüzden kapatıldığını sanan bir sürü *** insan var fakat kapatılan onca hesabın neden kapatıldığı bilinmiyor çünkü ortada bir kurumsallık yok, canı sıkılınca firma hesap kapatıyor. Burda her boku bildiğini sanan 2-3 tane ***** var bunlara laf anlatamazsın kendini yorma bu yüzden. BTK'dan bir şey çıkmaz da cimer'den belki bir şey çıkabilir, detayları buraya yazarsan sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ApRa- -- 20 Temmuz 2022; 11:33:32 >

5 yıl türknet kullandım.Ara ara ufak tefek sorunlar oldu.Ama düzeldi.Memnundum. 35 mbps uzun süre kullandım.Son 140 tl lik zamdan ve 100 lük pakette d slam kilidi vs kaldırdık demelerine rağmen 64 mbps alıyordum.Günlük kullanımda farketmememe rağmen modemde sürekli kopmalar oluyordu.Bunu türknet bölümünde de yazdım.Artık soran olmazsa türknet bölümünde herhangi bir şey yazmıyorum.Araştırdım,yazılanları okudum ve kullanan arkadaşlara sorular sordum .1 aydır comnete geçtim.35 mbps de 1 ay kopma olmadı.Son bir keç gün akşamları sorunlar oldu adguard dns reklam yok kapatınca düzeldi.Şimdi eskisi gibi sürekli açık ve sorun yok.Bu süre içerisinde yaşadıklarımı da açık ve net bir şekilde her alanda söyledim.İsteyen geçti isteyen geçmedi saygı duyarım.

Siz hangi iss yi kullanıyorsunuz merak ediyorum,comnetse lütfen 2- 3 salak var gibi ucu belli olmayan kelimeler kullanıp bizi germeyin.Sizin gibi bir arkadaş kerimcem nickli arkadaşada aynı şeyleri söyledim uyardım.Ama aynı şekilde devam ediyor.Comnet kullanmıyorsanız bizi bize bırakın.Lütfen o bölümdeki arkadaşlara yardımcı olun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Haziran 2022; 12:4:48 >

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

Comnet kullanmıyor arkadaş bu üslüp ile zaten kullanamaz :) Bir problem yaşayınca daha problemi anlatamazlar direk argolu konuşmaya üst perdeden konuşmaya başlarlar genelde öyle oluyor ondan sonra hesabım kapandı diyorlar. Daha derdini güzel bir dil ile anlatamıyor çözüm bulmalarını istiyorlar firmadan.

Abi bak çok basit sözleşmesiz firma beğenmiyorsan gider başka firmadan hizmet alırsın. 3-5 kişi memnun kalmadı diye firma kötü firma olmuyor kullanıp memnun kalanları da görüyoruz :)

Şu 500 mbps veya daha üstü paketi Telekom alt yapısı ile kim verebiliyor gözünü seveyim verebilecek firmanın cihazları yeterli kalmadığı için 200 mbps veriyor konuşturmayın beni şimdi. Bu tarz insanlarla diyologa bile girmeye gerek yok seviyeli eleştiri yapmayı bile bilmeyen kişiler bu tarz insanlar forumda bile olmaması lazımda neyse.

Comnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI

• cimbom38 kullanıcısına yanıt

beni niye karıştırıyon ben kime saygısızlık yaptım firma eleştirilmiycekte oda güzel.

ki ben geçcektim zaten hat komple pederin üstüne olduğu için geçemiyorum 25+ senedir onda.

Saygısızlık yapan diğer arkadaş,sende sürekli olumsuz yorum yapacak bir şey buluyor ,yorum yaparken de gömüyorsun, içimizi karartıyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cimbom38 -- 11 Haziran 2022; 12:42:12 >

firmanın zırt pırt router değiştirmesi ve eleştirilerde üye banlaması eleştirim dışında birşey yazdığımı hatırlamıyorum senin için biraz gereksiz kararmış.

ha dizibox ciddi büyük bir sorundu kişisel olarak oda halledilmiş sizin mükemmel çözümünüz vpn le uğraşçak elalem herkes çok anlıyor ya vpnden, vpn desem vampir anlar bizimkilerComnet  (Ana Konu) /11.12.2024 KAPATILDI  bant genişliğinin kat kat düşmeside cabası vpn çözüm değildir sorunu yamamadır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 11 Haziran 2022; 13:35:18 >
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.