Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Simdi bu cocugu kurtarsalar bile onun yuzunde kalan iz, psikolojisinde kalan yara ne olucak ?

Nedir ulan bu itten cektigimiz, disarida yuriyemiyecekmiyiz ? Sirf boyle vahset videolarina bakip pitbull'a daha beter asik olan ezikler var !

• Bu köpeği besleyeninde, bu köpeği gezdireninde, bu köpeği savunanında, bu köpek için hayvanseverlik yapanında allah bin türlü belasını versin. Sizin ben ta a.........

Ulan benimde bu yaşlarda kızım var.
    Etraf kan gölü olmuş ya, nasıl etkisinde kaldım videonun ya. Gözümden yaş aktı anasını satayım ya.

Nerde ne kadar pitbull varsa hepsini bulup öldürmek talan etmek yakmak lazım. Sakın kimse hayvanseverlikten bahsetmesin sizin sevdiğiniz hayvanın ben ağzını yüzünü s.....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HatAliVet kullanıcısına yanıt

Simdi su kizi alacaksin bagira bagira kufur ettikten sonra ensesine bir kac tokat patlatip susturacaksin !

Bu hayvan normal bir hayvan degil genleri ile oynanmis bir kasap bu !

• Köpeğin önce gözlerini sivri birşeyler ile oyacaksın ağzı açılıp bıraktıktan sonra hem köpeğin hem sahibinin kafasını ezeceksin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • alex59 kullanıcısına yanıt

Burada oralı varsa alınmasın sakın herkes aynı değil ama ben oranın insanları ile surilerin bir farkını göremedim. Uzun bir süre kaldım. Aynılar bence. Varoşluk tavan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradaki en büyük suç yerel yönetimlerde. Ortalıkta dolaşan hayvanlar için gereğini yapmıyorlar ne kadar şikayet ederseniz edin. İş edinip mahkemeye vermek lazım ama sonuçlanması için insan ömrü yetmez. Sokaklar köpeklerden geçilmiyor ve özellikle küçük çocuklara saldırıyorlar onların kolay hedef olduğunu iç güdüsel olarak biliyorlar. Sadece Pitbul değil ki her çeşit köpek yeri ve zamanı geldiğinde saldırgan olur ne kadar evcil olursa olsun. Benim küçüklüğüm köpeklerin içinde geçti envayi çeşit köpeklerimiz vardı sürüleri koruması için. Agresif ruh halinde olduklarında (özellikle çiftleşme döneminde) bana ve abime bile saldırıyorlardı bizi küçük gördükleri için. Etrafta Dedem Babam vs.. olmasa onlardan korkmasalar parçalarlar insanı. Süs köpekleri bile anlamadan milletin bacağına dalıyor.

• pitbull ile ilgili bir kanun maddesi

5199 sayılı Hayvanları Koruma Kanunu 01.07.2004 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun 14. maddesinin l bendinde; ‘‘ Pitbull Terrier, Japanese Tosa gibi tehlike arz eden hayvanları üretmek; sahiplendirilmesini, ülkemize girişini, satışını ve reklamını yapmak, takas etmek, sergilemek ve hediye etmek yasaktır.’’ 

bir kanun uygulanmayacaksa neden çıkartılır. göstermelik mi? ülke genelinde heryerde sözde yasak ırkları görebilirsiniz. birileri heyecan yaşayacak diye masum kişiler canından sağlığından oluyor, kanunen yasak olmasın karşın bu ırklar ile ilgili ciddi bir çalışma hiç görmedim.

• -PoseidoN- kullanıcısına yanıt

O köpeğin vahşice ölümü garanti olurdu tabi. Köpek bile değil yaratık bu, canavar.

• saldırıya uğrayan çocuğun doktorunun açıklamaları video

ENSONHABERtwitter
    “Gaziantep'te pitbull saldırısına uğrayan 4 yaşındaki Asiye Ateş'in doktoru: Hayati tehlikesi ciddi manada devam ediyor https://t.co/5bEI27wG3x”
    https://twitter.com/ensonhaber/status/1473978978159505424?s=20
  • Yemin ediyorum tütlerim diken diken oldu sizin sülalenizi bu vahşileri ve besleyenleri infaz etsinler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yillarca youtubeda, pittbull vs diyip kendini kaybedne insanlara bunun yanlis oldugunu anlattim.

Anladigim şu bu besleyici tipler hakkinda. Bu insanlara gore pitbull zararsiz ve yetistirenler suclu. Dolastirip dolastirip bunu anlatiyolar.

Halbuki dunyadaki tum kopekleri dunyanin ortalamasi insanlari yetistiriyor. Ve nedense en cok olay patlak veren cins bu. Ama kabul etmiyorlar.

Aslinda tek besleme sebepleri, kopegin psikopat ve guclu olmasi. Onun uzerinden kendileride boyle mesaj verme derdindeler. Guclu adam ve guclu kopegi gibi.

Bunu da kabule etmezler ve asiri cahiller.

• Sinirden elim ayagim titriyor. Besleyenin, satanin, gezdirenin, sahibi kotu beslemis ondan diyenin ...

• Alicaksin pompaliyi. O iti sahibinin gozu onunde kafasindan vuracaksin.

• O site yönetiminin komple üstünden geçmeyen babanında ben taaa..

• Köpektaparlar hayatta olduğu sürece Türkiye'deki pitbull sorununu kimse çözemez.

• umarım kızın ailesi kendi adaletini kendi sağlar, o köpeği de sahibini de...

• Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problemtwitter
    Başıboş Köpek Sorunu - Stray Dog Problem
    https://twitter.com/KopekSorunu/status/1474038819016089602

Güzelim çocuğun hastanedeki son haline bakın hassas olanlar bağlantıyı açmasın

Yeter artık bıktık bee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 23 Aralık 2021; 19:12:30 >

• pitbull un doğasında var bu normal

çocuğun şansına bu an denk gelmiş

kader işte

çok geçmiş olsun

• Şu Ayça mıdır nedir yok mu bu şekilde Zarar görenler için dernek falan dava açılsın ya bu nasıl bir şey.

Madem ölmek istiyor köpeğin suçunu kendi çeksin.

Ah ulan ah Avrupa Amerika derler işlerine gelince ama böyle durumda umurunda olmazlar.
    Amerika da olacaktı köpek şimdiye uyutulmustu sahibinin de başına neler gelmişti orası meçhul.

Babası da site görevlisiymis şimdi kış kıyamette atarlar da dışarı yazık be

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 23 Aralık 2021; 19:34:25 >
  • Bizim millete lütfen ile birşey yaptıramazsınız. İlla ağır cezalar olması gerekiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 23 Aralık 2021; 20:5:53 >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.