Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ya sormayın. Topkapı-ulubatli tramvay tuniklerinin yanında köpekler yatıyor. Bizimki de deli oluyor seveyim de seveyim bak çok sakin yatıyor diyor.
    Ya bir anda aklı esse ters bir şey yapsa gitti. Çocuk işte 5 dk önce düştüğü yerde 5dk sonra aynı şeyi yapıyor bu sefer düşmem öğrendim diyor tak yine düşüyor.😁

Ben balık severim. 2009 da askere gidene kadar evde süs balıkları vardı.
    Kuş iyidir ama evde olmadığımız zamanlar oluyor yazık olur hayvana.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • HatAliVet kullanıcısına yanıt

Twitter hesabını kapatınca yazdıkları siliniyor sanki de...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Acilen bu başı boş ve pitbull gibi vahşi köpeklere çözüm getirilmeli

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Alacaksın besleyenin, sahibinin ,satanın ülkeye giriş yapılmasına müsaade edenin topluca kafasına sıkacaksın

• ONY86 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle hocam başka açıklaması yok sevimli değil pitbull denen köpeğin yüzünden sevimsizlik akıyor, bir saldırsa o vitaminsiz sahibi hayatta kontrol edemez köpeği resmen iğrenç, her hafta pitbull tarafından parçalanan kedi köpek insan videosu düşüyor sosyal medyaya, video olmayan zamanlarda neler oluyor kim bilir ban yememek için küfür etmeyeceğim,

Diğer taraftan polisin önünden ağızlık vs olmadan pitbull gezdiren tipler geçiyor polis efendinin umrunda değil bile konuda yazan olmuş pitbull görüp polisi aramışlar gelen giden olmamış, kanunlar ve uygulanışında ciddi sorun var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Pitbull yada arjantin dogo vb. yasaklı it gördüğümüz yerde 122 den polisi arayalım, yasaklı köpeği bildirip yasal işlemin yapılmasını talep. Kayıt altına alınacağı için bir problem çıkarsa sorumluluk onlara bineceğinden müdehale ederler. En kötü ihtimalle sahibi iyi bir cezası yer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi coolman06 -- 23 Aralık 2021; 14:11:1 >
  • Naganzo N kullanıcısına yanıt

Hocam isin kotu yani ne biliyor musun cocugun babasi gidip kopegi kesse sahibine de dovse bizim millet aaa kopegi oldurmus diye vatan haini ilan edilir adami dovdu diye de mahkemeye cikartilir

Boyle bir ulkede yasiyoruz

• adnansetek kullanıcısına yanıt

aşağılık insanlar işte. varoş semtleri maalesef bu tiplerle dolu. hayatta bir bok parçası kadar değeri olmayan insanlar kendilerine korkudan saygı duyulsun diye bu köpekleri besleyip gezdiriyorlar.

• çocuğun doktoru açıklama yapmış

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)
  • Anlaşılan bir tabanca taşımak şart artık.

Köpek belirli amaçlar için yetiştirilir. Sokakta veya doğada yaşayamaz. Köpeklerin sahipleri, köpeklerin aksiyonu ile cezalandırılmadığı sürece bu olaylar daha çok olacaktır.

Artık Türkiye'de adalet olmadığı için bu olay için Sosyal Medyadan adalet gelirse gelir, gelmezse pert. Sosyal Medyadan takip etmemiz lazım.

• nihayet bir açıklama geldi umarım geri adım atmazlar

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)
  • Benim de köpeğim ve kedim var. Ama bu Pitbull modası nedir anlamış değilim. Sanayide her çatıda, dükkan önünde zincirli bir tane görebilirsiniz.

Bir akşam benim ufakllıkla parka indik. Gece göz gözü görmüyor. Dallamanın teki pitbullunu birakmış telefonu ile oynuyor. Son anda gördüm. O da bizi son anda fark etti hemen hamle yapıp köpeğini tuttu. Bir de "farketmeseydim yarın gazetelere çıkardık" demesin mi.!! Nedir bu rahatlık anlamadım. Ya köpeğine ağızlık tak ya da ipini bırakma a.k. çocuğu!!

Bu ırkları besleyen sosyokültür de belli zaten. Sahiplerinden başlamalı eğitime.

Bu da yanlış!!

Sahipsiz hayvan diye bir şey olmamalı!!

Önce bunu idrak etsin hükümet.

Kısırlaştırma şart. Ne yüce büyük bir devletimiz var (!) ama bunun bile altından kalkamıyor.

Barınaklar hastalık, açlık ve ölüm merkezleri . Önce üremenin önüne geçilmeli!!

Linki siz arayın, benden bu kadar mı?

• agtr A kullanıcısına yanıt
    Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)gaziantepgundemmtwitter
    “#SONDAKİKA Gaziantep'te pitbull cinsi 2 köpeğin saldırısına uğrayan küçük Asiye'nin sağlık durumu hakkında açıklama geldi.”
    https://twitter.com/gaziantepgundmm/status/1473987793735061507?s=20
  • Yetiştirme ile ilgili abisi yoksa oyun oynar o diye bir zırva gidiyor, umarım bunu diyenlerin bu canavarları besleyenlerin başına gelir ve bunları yasaklamayan aslan kaplan muamelesi yapmayan tüm yetkililerin, ama ne faydası var bir an önce bir şeyler yapılmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rambocuk -- 23 Aralık 2021; 15:46:19 >

evde kalmış kadın piskolojisi çocukta yapmıyınca hayvanlara tanrı gibi tapıyor bu tipler menopoz esintisi.

• Yazık, yazık, yazık. Zavallı kızcağız. Görüntüleri izlemeye içim elvermedi bile.

Tamam hayvan seven bir milletiz ama bu köpek problemine karşı artık bir adım atılması gerekiyor. Gerekirse büyük çapta bir uyutma yapılmalı.

Özellikle pitbull tarzı köpekler için ciddi önlemler alınmalı. Mesela bu olaydaki köpeğin sahipleri cinayete teşebbüsten yargılanmalı!

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.