< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (4. sayfa)

-
-
Bu itleri besleyenleri cezalandırmak gerek yargı yolu ile yada kendi yollariniz ile
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milletvekili veya üst düzey devlet görevlisinin başına gelmedikten sonra bu tür olaylar , hiçbirşey yapılmaz. Konuştuğunuzla kalırsınız. Boşuna kendinizi yormayın. Benimde içim gidiyor fakat gerçek bu.
sahibinin yetistirmesine bagli diyen tipler varya onlara kufuru basmakla ise baslayin ve bu iti gordugunuz andan itibaren sahibi toplum icinde ifsa edip dislayin
Bu tip olaylar ne ilktir nede son amma velakin onlemini almak zorundayiz
-
İzleyemedim içim parçalandı bu köpekleri besleyenler insan değil bu kadar net...
-
kendisine zarar vermeyen güce sahip olma/hükmetme isteği. tamamen ilkel beynin istekleri. durum hayvan sevgisi değil.
-
Şu yaratığı besleyenler yaratıklarıyla beraber uyutulsun
Tehlikeli köpek türlerini beslemek yasak diye biliyorum ama bir yaptırımı yok galiba. Madem devlet sorunları çözmüyor, uğraşmak istemiyor, vatandaş da kendi sorununu kendi çözecek. Bireysel silahlanmada kolaylık gelsin, ülkedeki asayiş sorunlarının çoğu kendiliğinden çözülür zaten. Bir kişide tabanca olsaydı iki köpek de daha kıza hamle yaptığı anda delik deşik olurdu. Kimsede müdahale edecek bir şey yok, tahta sopayla vurup ayırmaya çalışıyorlar; yahu Pitbull bu, bırakır mı?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hitokiri_johndoesai -- 23 Aralık 2021; 11:12:26 > -
Mesleğim gereği silah taşıyan insanım, kız babasıyım aynı zamanda, bırakın köpeği sahibini de vururum. Öyle öfkelendim öyle üzüldüm anlatamam gözlerim doldu.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
yırtıcı hayvanlar ve pıtbullar yasaklanmalı yeter artık kacıncı bu olay bilinmeyen kactane olay var.denetimde olmalı satışları yasaklanmalı.
-
Ben de 2,5 yaşında kız babasıyım. İçim parçalandı benim de. Aynı duyguları paylaşıyoruz hocam. Günahsız çocuk. Allah göstermesin kimseye.
-
Maalesef bu ture olan sempati evrensel. Anglo saxon ulkelerinde ozellikle. Bizden farkli olarak sahipler boyle bir olay sonunda cezalandiriliyor.
Bu köpekler aslında sevgi pıtırcığı, ama işte insanlar yok mu...
Youtube da bir pitbul sahibine baska köpek mi yok dedim diye feci linç yedim pitbul perestler tarafından, kimse de destek olmadı bana. Sessiz bir fanatik grupları var bunların. Pitbul besleyen baska köpek besleyemezmiş, o bir başkaymış... falan da... toplum olarak hiç iyi değiliz..
Aynen benimde o geçti içimden. Sizde yaşamaktan vazgeçin diye kafalarına sıkardım aniden... Resmen dünyadaki 3 kuruşluk güçlerini kullanıyorlar ahirette görürüm onların paçalarını ben.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ulan dunyada milyon tane kopek türü var. Yabancilarda bir tane vahsi kopek besleyeni gormedim. Ustelik bizde kopek pek beslenmez, yabancilarda kediden cok kopek seviliyor. Buradakiler varsa yoksa pitbull. Gerci karakterleri de benziyor zaten. Ne kadar igrenc bir milletiz yahu, tiksiniyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zuko -- 23 Aralık 2021; 13:10:14 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
aman ha dikkat edin kuduz olur falan işin yoksa uğraş dur...
Ben inanmıyorum bu başıboş köpeklerin aşılarının denetlendiğine
Çocuklar seviyor hayvanları ama sokak köpeklerinden kesinlikle uzak durmaları lazım. Çok istiyorlarsa belki kedi alınabilir eve ya da kuş.. En güzeli kuş bence. garibim 50 gr bi şey yiyor ayda zaten
Çocuğa saldıran köpeklerin başka bir videosu daha ortaya çıkmış
Mehmet Ali ÖNELtwitter
“Evet, çok üzücü ama izleyin, tekrar tekrar izleyin. Başıboş köpek sorunu işte bu! Saldırının ilk anı, henüz yerler kan gölüne dönmemiş. Çevredeki insanlar müdahale ediyor, ama dakikalar geçiyor çocuğu kurtaramıyorlar. Asiye ikinci kez ameliyata alınacak. Malesef durumu ciddi. https://t.co/gUlfLXMkDR”https://twitter.com/Mehmetali_Onel/status/1473947507810045952?s=20 -
Saldırı sonrası köpeğin sahibi
Mehmet Ali ÖNELtwitter
“Bazı aklı evveller ama bu sahipli pitbull diye itiraz ediyor. Tasması sahibinin elinde degilse artık başıboş köpektir! Çocuk köpeğin dişlerinden güçlükle kurtarılıyor. Pitbull'un sahibi olacak taş kalpli ise çocuğun peşinden gitmiyor, hâlâ köpeğini seviyor. Söz bitiyor... https://t.co/aGNCICf566”https://twitter.com/Mehmetali_Onel/status/1473950254223564855?s=20 -
İtperestlerin olaya bakışı
-
Bir kere de başka köpek cinsi olsun.. Pitbull denen köpek doğal bir ırk değil. Besleyenlerin %90'ı torbacı müptezel tipler.
Normalde bir köpek ya bölgesini korumak için yada tehdit edildiğinde saldırır. Pitbull videolarına dikkat edin ortada hiç bir tehdit yokken zincirinden boşalır boşalmaz direk ilk gördüğü canlıya saldıyor bu cins.
Para cezasıyla falan olmaz adam aç karnını doyuramıyor para cezasını nasıl odeyecek? Sigortalı işi yok, üstüne mal varlığı yok haciz yoluyla da alamazsın. Alsan ne olacak saldırdığı insanın yaraları mı iyileşecek?
Pitbull denen köpeğin soyunun kurutulması gerekiyor. Yok besleme karnesiymiş bilmemne onda da torpili bulan alır karneyi.
PITBULL'A HAYIR!
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X