Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence milyondan fazla kopek biyolojik silah sayılır. Hangi ülke yapıyor? Kendi kendimize yapacak kadar aptal olamayız.

Ulan şu köpekler de bir kere kan emici politikacılara saldırmiyor be. Ne oluyorsa vatandaşa oluyor. Evinin önünden mersedese binip mecliste iniyorlar aradaki yolda köpek saldıramaz, kendilerine ucu dokunmayan sorunu da çözmek istemiyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tugrul_512bit -- 23 Aralık 2021; 20:4:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5 yaşında bir kız babası olarak videoyu açamadım

allah çoluğumuzu çocuğumuzu korusun

başıma böyle bir iş gelse köpeğide sahibide delik deşik ederim

• Gençler ben 41 yaşındayım, kendimi bildim bileli yanımda bıçak taşırım, küçük de olsa taşırım, avm güvenliğinden çok dönüp otopara bıçağı bırakmışlığım vardır, böyle bir durumda yapılacak 2 şey var tabi cesaretiniz var ise..

1. köpeğin gözlerine iki parmağınızı sokacaksınız
    2. hemen köpeğin boğazını keseceksiniz

bunun dışında köpeği çekmeye çalıştıkça daha çok hırslanacaktır.

benim 7 yaşında kızım var, kimse hölölöl yapmasın, evladı olmayan ötmesin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albts -- 23 Aralık 2021; 21:15:52 >
  • Aklıma bir abimin pitbullu bıçakladığı an geldi :) kolundan yakalamıştı bunu buda köpeği kaldırıp bıçağı saplamıştı :) yanisi hayvan sevgisi bu cinse karşı hikaye abicim silah olsa kafasına sıkılır o derece.

• Köpeğin sahibi 3 kişi tutuklandı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Son dakika: Gaziantepteki pitbull dehşetinde flaş gelişme
    https://www.posta.com.tr/son-dakika-gaziantepteki-pitbull-dehsetinde-flas-gelisme-2416124

• Kan gölünü görünce çok kötü oldum, daha ufacık kız ya. İyileşse bile doku/sinir zararı olacağı çok bariz. Psikolojik olarak zaten durum daha kötü.

Yok mu bir savcı şu köpekleri itlaf ettirip, sahiplerine ve sebep olanlara adam öldürmeye teşebbüsten 15-20 yıl verecek ?

O tehdit edenlere yok mu bir ceza ? Adım gibi biliyorum şartlı tahliye olacak yine.

Şu Allah'ın belası cinsi beslemeyin işte, beslemeyin. Kendinizi daha mı erkek hissediyorsunuz kedi parçalatınca, ufak çocuk ısırtınca.

Topunuzun kökü kurusun emi.

Evde 3 kedi besliyorum. Sokakta köpek görürsem severim.

Çocuğum yok ama kedilerimden birine saldıracak olsa üşenmem koşa koşa çıkarıp eve, alırım kasap bıçağını ve delik deşik ederim o köpeği bir kolumu feda edecek olsam da.

Dikkat ederseniz eve çıkarım dedim çünkü öyle bir ülkede yaşıyoruz ki, bize saldırıldığı durumda kendimizi savunacak herhangi bir alete iznimiz yok. Biber gazı yasak, çakı bile taşımaya çekiniyoruz.

Allah'a emanetiz yani.

Bilgisi olan var mı, şu kamp çakısını Bim'den aldım. Yanımda taşısam ve olur da üstümde yakalansa cezası var mıdır ?

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snowtger -- 23 Aralık 2021; 21:40:38 >

• "Pitbull tehlikeli değildir, sahibinin nasıl yetiştirdiği ile alakalıdır saldırgan davranışları" diyen aptal veletler geldi mi aceba? Kafasına 2 tane sopayla dövülmesine rağmen 1 gram ıssırma dürtüsünü kesmeyen bir hayvandan bahsediyoruz, ne komut dinliyor ne fiziksel etkiye tepki veriyor. Halen şu hayvanların beslenmesine devlet nasıl müsade ediyor anlamak güç.

• Video foto izlemedim. Izlemeyecegim.

Nasil dehşetli oldugunu bi kere izledim aman

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • snowtger kullanıcısına yanıt
    Hiçbişey olmaz.
    Benim el çantam var yıllardır kullanırım ve yıllardır içinde İsviçre çakısı denen aletten var. İhtiyacım olmadı hiç olmasında zaten ama polis beni çevirse çantamı vs arayamaz. Arama izni olması gerekir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnşallah yaraları hayatına engel olmaz inşallah mutlu bir hayat sürer bu ufaklık.

Videoyu izlediğimden beri kendimi kötü hissediyorum.

:(

• HatAliVet kullanıcısına yanıt

1. Mesaja ekleyip durumu özetleyen bir yazı iyi olurdu

• https://twitter.com/ensonhaber/status/1473978978159505424?s=20

Çocuğun beyin dokusu bile zedelenmiş . Dişlerin Kafatası ve ensedeki kemiklere hasar vermesinden ötürü enfeksiyon da gelişmiş

Yüz felci olur mu olmaz mı o da belli değil riski devam ediyormuş...

Offfff Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) 

Bu çocuğa ve ailesine Türk milleti sahip çıkmalı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lazer__ -- 23 Aralık 2021; 23:39:47 >

• Orada olsam o köpeği kollarımın arasında sıka sıka boğardım. Hem de utanmadan o seven cismin yanında.

• Hem küçük bir çocuğun hayatıyla geleceğiyle oynayacaklar bir de kalkıp tehdit edecekler kendi kanlarında boğulsunlar!!!

• Çocuk yaşayacaktır, kötü iz kalacaktır, olay unutulup gidecektir.

Biz en başta sokakta gördüğümüz pitbull'ları alenen şikayet etmezsek, insanlar üzülecek, kızacak, düşman edineceğiz vs diye

eylemsiz yaşamaya devam edersek bunlar daha çok yaşanır. Hükümet zaten hayvan düşmanı durumuna düşüp oy kaybetmemek için

kimseye savaş açar gibi köpek toplayıp uyutmaz. Biz de kimseyi şikayet edip köpeğini toplatmayız.

Bu devir hep böyle devam edecektir. Çok sinirlenmenizin bir anlamı yok. Devlet yetki verecek bu tip durumlarda köpeğin olay anında itlafına

izin vardır denecek o zaman bir şeyler daha iyi çözülebilir.

• Çocuk yaşasa bile o kalacak iz ne demektir biliyor musunuz? Milyonlar harcansa bile düzeltilemez. Hep sıkıntı olacak. Sebebi ise sokaktaki 3-5 köpek. Bin tane köpek o çocuğun yaşayacağı sıkıntının bedeli değil.

• Bıçak taşımak şart bu durumlar için.

• Çocuğun hayatı kaydı maalesef. Çok kez keşke ölseydim diye düşünecek.(Umarım öyle olmaz) Hayatla tekrar barışabilecek mi? Çok sanmıyorum. Hayvanın bıraktığı fiziksel izler, psikolojik izleri sürekli taze tutacak. Her aynaya baktığında bunu hatırlayacak. Yetmeyecek sokaklarda hâlâ bu köpek türünü gezdirenleri görecek. Yetmeyecek başka parçalanmış çocukları görecek. Kendisi de aynı durumu yaşadığı için çok daha duyarlılık gösterip her saldırıya uğrayan insanın acısını derinden hissedecek. Günümüz internet dünyasında saldırıya uğradığı video görüntülerinin bir tık uzağında olmasını bilmenin de bir yükü, bir zararı olacaktir. İzlemese bile...

Sadece biyolojik olarak değil psikolojik olarak da uzun bir süre iyi bir şekilde desteklenmesi lazım bu çocuğun. E ailesi psikologun masrafını karşılayabilecek mi?

Yani ruh hastaları yüzünden durduk yere insanların başına gelen şeylere bakın. Bakın tamamen durduk yere.

• Yemin ederim videoyu izledikten sonra kanım çekildi. Titredim resmen. Sözde hayvan sever insan düşmanları yüzünden hiçbir tedbir alınmayacak mı yine? Nerede bu devlet bu teröre ne zaman son verecek? O yaratığın ve sahibinin derhal itlaf edilmesi şart.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.