Şimdi Ara

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
262
Cevap
0
Favori
11.143
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
111 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 40 yıl düşünsem insanların bir hayvan ırkına tapacağı aklıma gelmezdi. Adam bildiğin tapıyor ki köpeğe gidip bir de tehdit ediyor. Lan ufacık çocuk lan ufacık çocuk! Bu canavarı besleyenlerin potansiyel katil olduğunu düsünüyorum. Kafayı yiyecem ya bu lanet ırk hergün birini parçalıyor hala yetiştirme vs diyorlar. Lan zengin Araplar evinde aslan, kaplan falan besliyo saldırmıyorlar ama bu hayvanların evcil olduğunu söyleyebilir misin? 400 tane köpek ırkından özellikle bunu seçmenizin nedeni belli zaten. Keşke burda da Abd deki gibi saldırdığı an polis çekip vursa.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kimi nereye şikayet etsek de bu vahşi hayvanlardan kurtulsak bilemiyorum. Devlet acilen bu işe el atmalı.

Yani hırsızı tecavuzcusu tinercisi bitti bi de ne olduğu belli olmayan yaratiklar çıkti. Yahu çocuklar dışarı çıkmaya çıkmaya mal olmaya başladı artık. Cocukluğun doğasına aykırı evde tablet izlemek.

Ben 6..7 yaşındayken eve girmek istemezdim şimdi çocukları disari cikaramiyoruz.

Sok aleti de yasak mı acaba ise yarar mı?
    Anneler o an nasıl soğuk kanlı olup o aleti düzgün şekilde kullanacak bilmiyorum ama hiç olmasa ağır yaralanması engelleyebilir.

• Boyle Buyurdu Zerdust kullanıcısına yanıt

Hocam böyle bir hayvan yok. Vallahi bu hayvan değil bence, bu ırk mutant yeminle ya. Yav o kadar güçlü ki bıçak ya da silah kullanmayana kadar asla durmuyor. Sopayla vuruyorsun durmuyor, çekiyorsun durmuyor, gaz sıkıyorsun durmuyor yorulmuyor inanılmaz birşey. Yani şunu bırak gezdirmeyi, beslemeyi, satışına, ülkeye sokulmasına bile baskın yapılması lazım tıpkı sahte içki olayı gibi.

https://www.youtube.com/watch?v=ZxH0tvSPfgo&feature=youtu.be

şurdaki haberi izleyip "ayılar aslında saldırgan değil yetiştirmeyle alakalı" diyebilir miyiz? Veya zenginlerin beslediği yavru kaplanlara falan diyebilir miyiz? Pitbulla da dememek gerekiyor ama bunu anlatamıyoruz. Lan mis gibi Golden var, Labrador var vs. bu kadar ırktan niye Pitbull? Demek ki besleyenler de içten içe tehlike taşıyor.

Bir ara metro durağının geçişinde denk geldim hocam, adam elinde pitbull ağızlık yok öylece metro geçişinde bekliyordu. Ama pitbull da nasıl havlıyor nasıl sinirli görmen lazım yanından geçerken altıma ettim bıraksa beni orda parçanpinçik edecek hayvan. Aklı sıra o keko havalı falan sandı kendini işte. Abd de olsak polisler bunların bu tarafından kan alır da bizim pembe taytlı kadıköy duyarcılarına yaranmak isteyen belediyeler hiçbir şey yapmıyor bunlara.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 24 Aralık 2021; 2:50:50 >

• Pitbull beslemeyle alakalı vs. zırvalarını duyunca aklıma şu geliyor:

Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brhmlpy -- 24 Aralık 2021; 3:7:58 >
  • Bir çocuğun hayatının bir köpeğin hayatından daha değerli olduğunu söylediğimizde Meriçsu ve Berkecanlar köpekler ve insanların eşit olduğunu iddia ederek bize hakaret ediyorlar, nasıl bir zamanda yaşıyoruz inanılmaz gerçekten

• Pitbull cinsi kopekler uyutulmalidir nokta

• kerimcem K kullanıcısına yanıt

Aynen öyle. çoluk çocuk doğurmayınca, çocuk sevgisini tatmayınca köpeklerden medet umuyorlar. böyle tiplerden çok var. genelde bekar, orta yaşlı bunalımlı tipler olurlar.

hayvanlardan hiçbir zaman insan sevgisi alamazsınız. hele bir aç kalsın sahibini bile yer.

• O değil de, asıl vahşet şudur, benim çocuğumu bu hale getireceksin, sonra aklın sıra birde beni tehdit edeceksin! Aklını kaybeder insan, delirir be!
    Ulan bu kadar kepazelik varmı be!
    Aileye sabır diliyorum!

• Izlemedim hassas birisiyim ama elini kolunu sallayanda silah var, bir kisi yok muymus saldiri aninda gorup cekip vuracak.

Amerika'da bi pitbull evde sinirlenip sahibine saldiriyor. Sahibi kapinin arkasina saklaniyor polisi cagiriyorlar. Polis geliyor bakiyor canavar resmen, hic dusunmuyor pitbulun kafasina 2 kere s1k1yor. Ne sahibi ne de habere yorum yapanlarin teki kopegi savunmamisti.

Bizde 4 yasindaki minik cocugu parcaliyor ama internete bakiyorsun pitbulu savunan bir ton insan var. Yazik gercekten insanlarin kalbi komurlesmis.

• arkadaslar goruntuleri izlemeyin izlettirmeyin. 2 gun kendime gelemedim. 38 yaşındayım.

bir insanlık gorevi pitbull cinsi köpek besleyeni bulundugu yeri ihbar edin sikayet edin.gezdiriyorsa polis ekiplerine acil olarak ihbar edin.

• pitbull kadar beyni olmayan ve güya sahibi olan ..leri de itlaf etmek lazım Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) 

• Siz yine iyi bıçak taşıyorsunuz. Geçenlerde haberlere konu olmuştu hatırlarsınız, Ankara Pursaklar'da bir çocuğu sokak köpekleri parçalamıştı. Ben o olayın olduğu yere çok yakın oturuyorum. Yıllardır bu vurdum duymaz tavırlar yüzünden ben ruhsatlı silah taşımaya başladım. 3 yaşında kızım var, sahipli-sahipsiz kimsenin beslediği köpeğe yem edecek değilim kimse kusura bakmasın. Belediyeler veya yetkililer çözümünü bulamıyorsa bir şekilde bizler önlem almak durumundayız. Böylesi bir saldırı durumuna karşı tedbirimi böyle aldım. Abartma demeyin, oturduğum yerde köpekler 8li 10lu grup halinde geziyor. Bahsettiğim yavrucak okul çağında bir erkek çocuğuydu. Çocuğun ayağında et ve kas adına bir şey bırakmamışlar, kafa derisini yüzmüşler. Saatler sonra bulan kişiye çocuk "Çok üşüyorum" diyebilmiş kaybettiği kan yüzünden. 1 ay içinde 2 farklı köpek saldırısı haberi oldu çocuklara yönelik. Cidden bir baba olarak insanın kanı çekiliyor.

• Yeni yasaya göre Pitbull Terrier, Brezilya Mastiff (Fila Brasileiro), Japanese Tosa (Tosa Inu), Dogo Argentino, Napoliten Mastiff, Doberman gibi ırkların alım satımı ve çoğaltılması yasaklandı. Mevcutta besleyenlerde köpeklerini kısırlaştırmak zorunda....

Şimdi baktığınızda bir çok kişi buna karşı çıkıyor. Benim köpeğim sineği bile inciltmez , çocuklarla bir arada büyüdü ,agresif değil vs vs....

Tamam eyvallah sen köpeğini iyi eğitmişindir ,köpeğinin karakteri de buna cevap vermiştir,sessiz sakin bir hatar sürer... Ama ya diğerleri... ???

Türkiye de son 10 senede onlarca böyle olay var. Çoluk çocuğa ,yetişkinlere saldıran bu yasaklı ırklara mensup hayvanlar yüzünden yaralanan,hayatını kaybeden ya da ömür boyu psikolojik travma yaşayan insanlar ne olacak...

Yasak arkadaş yasak... Bu saatten sonra ne yapacağı belli olmayan mutasyona uğramış bu ırkların beslenmesi çoğaltılması vs yasak .. Bir çok dünya ülkesinde olduğu gibi yasak...

Hayvansever misin ?? Tosa İnu beslemen, Pitbull beslemen şart mı ? Al bi jack russel , al bi Golden yada Labrador ya da hiç mi alacak imkanın yok git barınaktan gözüne hoş gelen içinin ısındığı bi yavruyu al sevabın daha büyük olur ,evlat gibi bak ona...

• Krone K kullanıcısına yanıt

Onun da etkisi var. Dikkatimi çeken şu oldu, gerek İzmir’de gerek İstanbul’da, bu tip köpekleri besleyenler ya ezik, ya sosyete, ortası yok. Mesela İzmir’de Göztepe’de var, Şemikler, Basmane tarafında var ama Balçova vs de hiç görmedim. İstanbulda Moda, Sarıyer vs de bolca var, demek bir biz görüyoruz

• pitbul bilmem ne bu tip köpeklerin ülkeye girişi yasaklanmalı

gördüğün yerde uyutacaksın temelli

sahibini de 5 yıl it gibi çalıştır hapiste

o kızın babası yerinize koyun kendinizi

• LuccaBro L kullanıcısına yanıt

Evlat çok başka bi şey hocam... Allah kimseyi evladı ile sınamasın....!!!

Köpekleri çok severim, babam avcılığa meraklıydı,oturduumuz apartmanın bahçesinde çok av köpeği besledik köpeklerle çok fazla vakit geçirdim. Şu an şehir hayatında malum bahçe vs olmadığı için maalesef köpek besleme şansımız yok. Evin içinde de köpek için rahat bir ortam olmayacağını düşündüğümden benim oğlan çok istemesine rağmen almıyorum köpek...

Yürümeye başladığından beri köpek ve hayvan sevgisi aşıladım bizim çocuğa ,köpeklere nasıl yaklaşması gerektğini ,sahipli tasmalı geziyorsa sahibinden izin alması gerektiğini ,köpeklerin nasıl sevileceğini vs hep öğrendi...

Ama yine de böyle yasaklı ırklar hep risk küçük çocuklar için , kendilerini korumayı bilmiyorlar sonuçta. Bu ırklarda çocuklara karşı bazen garip davranışlar sergileyip agresif olabiliyorlar...

Ama şunu biliyorum ki hangi ırk olursa olsun benim evladıma gelecek en ufak bir agresiflikte o hayvanın nefesini keserim... Ne ceza vereceklerse versinler benim evladımdan daha kıymetli değil dünyadaki hiçbir hayvan... !!! Ne sahibi elimden alabilir ne de başka birisi...

Son günlerde izlediğim o öğretmen videosu ve bu pitbull videosundan ortak çıkardığım sonuç ikisinde de o agresifliği gösteren iki hayvanında cezasını kendim veririm ,devlete vs gerek kalmaz...

• trakyAli-1986 kullanıcısına yanıt

Sahibi hayatı boyunca o aileye ödeyeceği tazminatı kazanmak için çalışacak , belki de hapise bile girecekti Amerika da olsa...

Ama burada hikayeden bi para cezası ver gitsin...

Uygar ülkelerde sokak hayvanı diye bi kavram yoktur arkadaşlar... Yerel yönetim sahipsiz hayvanları toplar kısırlaştırır. Sahiplenen varsa barınaktan sahiplenir , sahiplenen yoksa da uyutulur...

• Sırf pitbull değil ki, tüm sokak kedisi köpeği ayrı dert.

Bunlardan büyük dert "taparlar".

Yahu markete girmiş hayvan, sağı solu kemirmiş, "ne güzel yapmışsın" diyen var. Ulan ben girip açıp ısırsam linç eder hepsi Çok korkunç görüntüler! Gaziantep'te pitbull küçük çocuğun boynunu ısırdı!(Video) 

Hayvanın içeri girip sağı solu karıştırdığı yerden nasıl güvenip "paketli" ürün alayım? Nasıl açıkta satılan meyve-sebzeden alayım? Buna da cevap olarak "senden benden temiz onlar" demiyorlar mı, ağızlarına kürekle vurasım geliyor.

Evet kendi bokunda boğulan senden temiz, benden değil...

Son arkadaş BIXI MAN ne güzel yazmış, uygar ülkelerde sokak hayvanı diye bir kavram yoktur. Bitti, nokta. Taparlar bunu ne zaman anlayacak merak ediyorum. Çok istiyorsan apartmanımın önünde değil, kendi evinde besleyeceksin.

Bir de "onların da yaşamaya hakkı var" lafı ve bir çok şeyiyle bu hayvanları "insanlaştırma" çabasına da hastayım.

Onların yaşamaya hakkı varsa sen insan olarak bunların işine karışmayacaksın arkadaş??? Yaşamaya hakkı olup olmadığına sen nasıl karar veriyorsun?

• İkinci büyük vak'a da bu hayvan sahiplerinin herhangi bir cins te olsa köpeklerini gezdirirken köpeğin coluk cocuğa ya da size havlaması agresyon göstermesine verdikleri cevap...

Bi şey yapmazzz..Bi şey yapmazzz Korkmaaa.... !!!

Köpek King Cavaliers zaten bir avuç bişey.. Comodo Ejderi beslemiyorsun biz de biliyoruz yapabileceği şeyleri ama hamster da olsa gelip benim ayağımı bacağımı ısırdığında bi sürü sağlık prosedürü var. Gidecem doktora aşı olacam vs vs...

Hele bi de bu agresifliğe yakalanan çocuksa ebeveyn olarak daha fazla psikolojik yıkım yaşayacaksınız , çocuğu ayrı telkin et teselli et, bi yandan hastane işi ile uğraş...

O yüzden böyle bir durumla karşılaşıp sahibinin " Bi şey yapmaz " sözünü duyduğumda.. Ben direkt olarak " O bişey yapmaz da ben çok kötü şeyler yapabilirim uzaklaştırın hayvanınızı" diyorum.. Şok bir halde bi şeyler mırıldanarak gidiyorlar (muhtemel küfür ediyor bana )

Ama gerçekten de eğer ki bana ve aileme bir agresiflikte bulunup zarar verirse çok kötü şeyler yapacağım kesindir...

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.