Şimdi Ara

Çocuğuna yabancı isim koyan Türkler (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
207
Cevap
3
Favori
49.932
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben asla koymam. En az arapça isimler kadar rahatsız oluyorum batı özentisi isimlerden. Moğolca veya Türkçe isim dışında hiç bir ismi yakıştırmam şahsen. Ama başkalarının fikrine karışamam tabi.

quote:

Orijinalden alıntı: pelerinli

Burada türkçe isim diye yabancı isim yazanlar ve imzalarında ya da nicklerinde yabancı kelimeler olanlar, has türkçe isimleri yabancı isim zannedenler Çocuğunuz erkek olursa adını caner koyun, anlamı candan sevilecek insan demek, öztürkçe.

Hocam arkadaşın adı Noyan, millet çocuğu ermeni sanıyor gerisini sen düşün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Islami vibrator -- 5 Temmuz 2013; 23:00:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SylvesterStallone.

Rabitcan diye arkadaşım var

Premium ucuza geliyordur

Burada türkçe isim diye yabancı isim yazanlar ve imzalarında ya da nicklerinde yabancı kelimeler olanlar, has türkçe isimleri yabancı isim zannedenler Çocuğunuz erkek olursa adını caner koyun, anlamı candan sevilecek insan demek, öztürkçe.

İlk defa biri ismimi öneriyor. Çok mutlu oldum.

Bende oğlum olursa Bradley, Henry, Charles 3'lüsünden birisini düşünüyorum.

• Yasak diye biliyorum. Zaten hangi Türk çocuğuna yabancı isim koyar?
  • Eren kullanıcısına yanıt
    kendi adımı roger koyucam.
  • kişiliği aşağılayıcı toplumun geneli itibariyle gelenek göreneğe ve ahlaka aykırı olmadıktan aslında sorun yok ama böyle konuda yasak olur mu tartışılır sonuçta anne babanın çocuk üzerindeki velayet hakkının tezahürü bir bakıma ancak nüfus memurları bu konularda pek fazla titiz olmadıkları için hertürlüsüyle karşılaşılabilir ayrıca
  • Kız olursa Arya
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

[size=7]Oğlum olsun adı şimdiden hazır 'Kartal'

ben de tofaş koyiyim o zaman
  • quote:

Orijinalden alıntı: iskandinav.

Ben asla koymam. En az arapça isimler kadar rahatsız oluyorum batı özentisi isimlerden. Moğolca veya Türkçe isim dışında hiç bir ismi yakıştırmam şahsen. Ama başkalarının fikrine karışamam tabi.

quote:

Hocam arkadaşın adı Noyan, millet çocuğu ermeni sanıyor gerisini sen düşün.

ne isimler var öyle. Hayır "satılmış portakal" çok mu güzel sanki

@Jeolog.

Adaşmışız

• Koyabilir. Yakın arkadaşım hristiyan ve Türk. Adıyaman'lı adı da Toni. Ailesinde Türkçe isimli kimse yok. Ama Türkler.
  • pelerinli kullanıcısına yanıt
    Hocam Noyan öz Türkçe isimdir zaten, ben başka bi konuya dem vurmaya çalışmıştım.
  • Eşime'de bağlı büyük ihtimal iskandinav biri ile evleneceğim ben erkek olursa Bozok düşünüyorum kız olursa karışmam fakat duruma göre erkek olursa başka isimlerde düşünebilirim.
    Yabancı isim koyarım ama çift isim asla koymam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krystof -- 6 Temmuz 2013; 0:10:55 >
  • arapça isimler koyanlar düşünsün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Orijinalden alıntı: hdloader11

Sene sonunda mezun olup yüksek lisans için Abd gideceğim.Ordada ırkçılık ve benzeri durumlarla karşılaşmamak için 2. isim olarak bir yabancı isim almayı düşünüyorum.

Hocam merhaba ;

Kısmetse bende ünv bitince, Abd ye yerleşeceğim fakat; bu isim Konusuda kafama takıldı :(

İsmim; Muhammet

Kendime, 'Muhammet' yanına; 'Josef'i de almayı düşünüyorum ama bilemiyorum klas durur mu..

Ama oğlum olursa inşallah, ona da bir Arapça isim, birde İngilizce koyacağım inşallah.

Bünyamin=Benjamin
    İshak=Ayzek
    Yusuf=Josef
    Süleyman=Salamon
    İbrahim=Abraham
    Meryem=Mary
    Rabia=Rebeca
    Davud = David
    Havva = Eva
    Adem = Adam
    Mikail = Michael
    İskender = Alexander

Siz ne yaptınız?

O yazdıkların ibranice saf

• quote:

Orijinalden alıntı: thestell

quote:

Orijinalden alıntı: BlackEagle03

[size=7]Oğlum olsun adı şimdiden hazır 'Kartal'

ben de tofaş koyiyim o zaman

2 sene önceki mesajımı yakalamışsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bi50likdaha

quote:

Orijinalden alıntı: Muhammet

quote:

Sene sonunda mezun olup yüksek lisans için Abd gideceğim.Ordada ırkçılık ve benzeri durumlarla karşılaşmamak için 2. isim olarak bir yabancı isim almayı düşünüyorum.

Hocam merhaba ;

Kısmetse bende ünv bitince, Abd ye yerleşeceğim fakat; bu isim Konusuda kafama takıldı :(

İsmim; Muhammet

Kendime, 'Muhammet' yanına; 'Josef'i de almayı düşünüyorum ama bilemiyorum klas durur mu..

Ama oğlum olursa inşallah, ona da bir Arapça isim, birde İngilizce koyacağım inşallah.

Bünyamin=Benjamin
    İshak=Ayzek
    Yusuf=Josef
    Süleyman=Salamon
    İbrahim=Abraham
    Meryem=Mary
    Rabia=Rebeca
    Davud = David
    Havva = Eva
    Adem = Adam
    Mikail = Michael
    İskender = Alexander

Siz ne yaptınız?

O yazdıkların ibranice saf

• Oğlumun adını vleminckx koycam.
  • ne kadar özenti bi milletiz arkadaş ya gidin bakın bakalım avrupaya hristiyan olup müslüman ismi koyan varmı...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karlito jr. koycam çocuumun ismini
  • İnşallah Almanya'da olacağım için kızıma Irina oğluma ise Johann ismini koyacağım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Hocam ordada parayla döversiniz ne gerek var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.