Yüzbaşı
15 Nisan 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 75 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Merhabalar 50 bin liraya kadar araç alacağım, benim için önemli olan faktörler :

1.Düşük yakıt tüketimi.
2.Tercihen manuel.
3.Hızlı ve minimum değer kaybı ile satılabilecek.
4.Arızası az ve parça ve servis ücretleri uygun.

Yurtdışına yerleşme ihtimalim var fakat araca da ihtiyacım var, tamamen mantık çerçevesinde bir araç almak istiyorum, hızlıca ve bana zarar ettirmeden satmak istiyorum ve parça, bakım, yakıt vs. gibi her türlü masrafın mümkünse muadillerine göre düşük olması en önemli kriterler.

Tavsiyelerinizi bekliyorum, teşekkür ederim.
Merhabalar 45-50 bin bandında araç bakıyorum. Yaşım 21, ilk arabam olucak. İlk başta 2012 Honda Jazz CVT baktımm fakat temizleri 60 bin liraya dayanmış neredeyse. Sonra üni bitesiye kadar daha sportif tasarımlı bir araba bakayım diye düşündüm. Bu yıllar geri gelmicek sonuçta. Leon TDI CR baktım bi önceki kasa, seçenek olarak aklımda 50 bin altı olanlar yine çok temiz durmuyor. Sonra geçenlerde açılmış araba tavsiye konusunda birisi mito tavsiye etmiş. Fiyatlarını daha yüksek sanıyordum, belirlediğim bütçede olunca direk yöneldim açıkçası. Çok yol yapmıyorum okula gidip gelicem sadece yakıtı ekstrem olmadığı sürece önemli değil. Bizim forumda, alfa forumlarında araştırdım 2 problemden bahsediliyor en çok, yakıt ve iç mekan kalitesi. İkisi de çok önemsemediğim şeyler. Aklımdaki tek kaygı 2 yıl içerisinde çok aşırı değer kaybeder mi? Kafamı çok kurcalıyor açıkçası. Sizin düşünceleriniz nelerdir, ne tavsiye edersiniz?

Kriterlerim :
HB
100 bin altı km.
Değişensiz.
Tercihen otomatik, manuel olsa da olur.

Edit : Mito almaya gittim, Peugeot 208 1.6 THP aldım döndüm. 52 bin lira, tek parça boyalı, kasasız değişensiz 62bin kilometrede. Araç çok seri ve sınfına göre konforlu.

Bugün Volvo'ya uğradık, S60 T3 Advance + New Comfort II Paket, Arka Park Kamerası, Ön Park Sensörü için 140 bin tl fiyat aldık. Son araç olduğunu söylüyorlar bu donanımda. Aracın biraz süspanyisonları sert geldi onun dışında bir eksi bulamadık, çok beğendik. Faket 150 bin tl bandında 2014-2015 c180 dolu araçlar var, ve en cazip geleni 520i Premium var o fiyatlara bol ekstralı olarak. Bu üç arasında gidip geliyoruz bayide aracı uzun süre opsiyonlayamam diyor, ne yapıcağımızı bilemedik. Sık al sat yapan insanlar değiliz yıllardır b-c segmenti fransız arabalara bindik artık premium sınıfa geçmek istiyoruz. Pişman etmiyecek araç sizce hangisidir?
Arkadaşlar merhaba, oyunu 2.sezonunde westte oynuyordum, arkadaşımın daveti üzerine tekrar başladım. Birçok şey değişmiş haliyle. Aklıma takılan birşey var. Oyun yüklenme ekranında spellerin yanında küçük bir kutucuk var bende şuan çarpı olarak gözüküyor ama çoğu kişide çeşitli simgeler var. O simgeler nasıl geliyor ve gameplaye bir etkisi var mı? Daha level 18e gelebildim, 30 olunca mı geliyor diye düşündüm fakat değil sanırım.
Arkadaşlar merhaba 700d ile 7d yi karşılaştırırsak 7d hala alınabilir bir seçenek midir?
Arkadaşlar merhaba şuan nx mini kullanıyorum dslr'a geçiş yapıcam fakat kafam bayağı karışık şuanda. 2.el düşünüyorum. 650d ve 700d ler hep kit lens ile satılıyor fakat ben tamron veya sigma 17-50 alacağım makinayı aldıktan sonra. Kit-lens bu durumda bana gereksiz kaçıyor. Uygun fiyatlı tek body bulamıyorum bu seçeneklerde. Yaşadığım şehirde temiz duran bir 7d body var 1400tl fiyatı var bunu alıp üstüne tamron 17-50 alıp güzel bir set kurmayı düşündüm fakat 7d body eski seri sanırım 2017 yılında alınacak body midir? Kit lens ile 700d alıp üstüne 50mm mi alsam diye düşünmüyor da değilim. Durum bu açıkçası bi fikir verirseniz sevinirim.
Dizi izlerken mavi ekran verdi, reset attı kendi kendine. açıldığında monitörde sinyal yok hatası aldım Windows açılma sesi geliyor fakat monitöre görüntü gelmiyor. Hdmı tak çıkar işe yaramadı ekran kartını tak çıkar yaptım pc yi bidaha açtığımda 3-4 sn çalışıp kendine reset atma döngüsüne girdi. Kapattım bende şuan hiç açılmıyor.
Arkadaşlar ofis için pc toplanıcak, pc den tek beklenti ofis programlarını ve internette gezinmeyi akıcı şekilde yürütebilmesi. APU işlemci, mATX bir kasa düşündüm ama tam kuramadım bir sistem. Min. fiyatlı bir sistem önerebilirmisiniz?
Merhabalar, c sınıfı araç bakıyoruz önceliğimiz dizel olması manuel otomatik farketmez önceliğimiz aracın az tüketmesi ve fazla km olmaması. Max 50 bin tlye en iyi alabileceğimiz araç nedir sizce?
Arkadaşlar yeni başlıyorum fotoğrafçılığa düzgün dslr için sanırım 1500 bütçe lazım gibi duruyor o yüzden 2. ele yöneldim bu fiyata temiz olmak kaydıyla güncel, arayüzü amatör dostu bir cihaz tavsiye edermisiniz. Video ayda yılda bir çekilecek o yüzden çok önemli değil video performansı.
Hakkında
Meslek: Öğrenci
Forum İmzası:
World is a book and those dont travel reading only one page of it.
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Peugeot
Mobil cihaz
Xiaomi
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.332
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 23.699 (Bu ay: 615)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.