|
Burda her türden insan olduğu için; Bu da aslın da bir anket değildir. Bunlar benim gördüğüm, duyduğum, bazılarını doğru, bazılarını yanlış bulduğum şıklar. Size ne anlattığı, Neyi hatırlattığı önemli. Bence CHP çok büyük oy kaybına uğrayacak. (Mesela ben bu kez Milletvekilliğin de oy vermem. Belediyeler de tamam.) Meydanlara çıktı, Dev Ekranlar da, Erdoğan'ın önceden söylediği ve sonradan ters düştüğü konuşmalarını yayınladı. Bizzat halka bunları izletti. Bu izlettiği videoları herkes internet de paylaştı. Kitlelere çok net ulaştı. Muharrem İnce, CHP'ye herkesden daha çok hizmet etti. Ama birde bakın Kılıçdaroğlu'na onun iyi birşey söylediğini, CHP li olandan başkası duyamaz. Duyuyorsa eğer bilin ki, o kişi muhtemelen gazetecidir, ya da nadir bir istisna.. Benim ailemden ötürü, Sağ kesim ağırlıklı bir çevrem var. Ben bunu diyorsam buna inanın. Sağ kesim de Kılıçdaroğlu'nun göründüğü kanal direkt değiştirilir. Muharrem İnce ise bu durumu tersine çevirmişti. Yorum yapmak zorunda değilsiniz. Sadece burdan yetkililere duyuruyorum. Muharrem İnce'yi partiye geri kazanın. O Partiyi dergah gibi yönetmeyi de bırakın. O adam Genel Başkanlığı hakediyor. "Sağcıları kazanmak için, Çarşaflıya rozet takmalıyız. Yatın da, içki içerken kameralara yakalanan adamı Partiye Genel Başkan yapamayız" kafasından çıkın! Bu CHP biz içeriz, İçmek ayıp değil, İçmeyi bilmiyorsan ayıp(Ayarını kaçırmak anlamında).! Akp'liler de içki içiyor. Onlar bizi değil, Biz onları değiştirmeliyiz. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 28 Ağustos 2020; 14:38:19 > |
|

Yeni Kayıt

1 Mobil
Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt