Şimdi Ara

CHP nerde hata yapıyor? (Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
2.170
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki

CHP nerde hata yapıyor? (Anket)


(En Son Oy Tarihi: 29.8.2020)
Giriş
Mesaj
  • Zuhaha asil fetvacilar ateistler olmali bize tapinin haci hoca seyhlere degil. En azindan ateistlerin %90i sizin haci hoca şeyhlerin %90indan bilgilidir islam hakkinda. Yorum yapilmasini istemiyorsan dinini bilmeden din satmayacaksin bu forumda , insanlara islami kelebek bal petek cicek böcek cok kolay sehadet getir yeterli vs. Diye yanıltıp kandirmayacaksin yoksa yorum yapma hakkı doğar. Misyonerligini baska yerde yap

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bence bunun sebebi din. Akp dindar parti üzerine lanse edildi. Siyaseti de din üzerine. Chp ise atatürkçülük üzerine. Laiklikten dolayı halk dinsiz sanıyor chp'yi. Sokak röpörtajlarını izlerseniz. Ekrem müslüman mı yunan o Şampanya patlattı diyen var. Tabii her partinin belli bir oy potansiyeli var. Ülkenin yüzde 90'nı dindarsa ateist biri ne yapabilir? Bence chp'nin bu durumu değiştirmesi lazımDI. Yani başörtü diyince akp'ye haklısınız biz hata yaptık demeliydiler. Yine general apolet olayında haklisınız demesede aynen aynen diyip geçicektiler. Cok ısrar ettiler. Ayasofya mesela camii olmalı diyince chp ses çıkarmadı. Çünkü akıllandı mesela Muharrem İnce destek verdi artı birde Sultan Ahmet Camii ne gitti. Eski chp olsaydı çok karşı olurdu.Çok iyi cevaptı bu. Tabii chp kitlesinden de tepkide geldi. Verdiğim oylar boşaymış diye ama chp kitlesi hiçbir şey yapamaz chp dışında oy vermekten başka. En fazla IYI'ye kayabilirdi Muharrem İnce parti kurana kadar. Şimdi kurdu muhakak oy kayacaktır ama sonuçta Chp'nin çıkardığı aday yüzde 50'i geçmeyeceği için sıkıntı yok.Bence akp'nin ki daha büyük sıkıntı. Artı olarak illa bir başka toplulukla iyi geçinmen lazım. Akp ülkücülerle yapıyor chp kürtlerle yapıyor bunu. Unutmayın ki her şeyi yapabilir partiler. Birde dış politikada hükümeti desteklemeliler. Ne işimiz var Libya'da dememeliler.


    Bence chp'nin yapması gereken He he aynen aynen diyip(Çok aşırı bir şey olmadıkça) olayları büyütmeden geçip gitmek. Seçime de Ekrem'i çıkartmak. En çok oy potansiyeli onda var olduğunu düşünüyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Sen inanmıyorsun ve senin bu konuda bir değerin de yok. Yani yokluktan korktuğun için yanımda ne kadar kişi olursa o kadar iyi olur diye düşünüyorsun sanırım.

    Ayrıca sen İslam'ın zor bir din olmasından dolayı mı Ateist oldun. Senin İslam bilgin beni ne ilgilendiriyor ayrıca, banane sen ne bilirsen bil. Bilmene rağmen de ateist olman senin adına üzücü.

    Yazdıklarımı anlamadığına göre senin neden ateist olduğunda belli, okuduğunu anlamama problemi var sende. Namaz kılmayan kişi Müslüman değildir diye gelip burda sıkmandan belli. İslam dini Müslüman'a bal petek çiçek böcektir.

    Her şeyi Allah bilir de sen bırak beni veya başka Müslüman'ı bu gidişle çekeceğin azabı düşün. Her gün ölüme biraz daha yaklaşıyorsun ve içinde inanılmaz bir korku var. Eh İslam'ı da çok iyi bildiğine göre, senin yanılman durumunda seni bekleyen şeyi çok iyi biliyorsun. İyi şanslar.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • DrawFps kullanıcısına yanıt
    Oha sen psikolojik olarak sıkıntılısın. Dinlere inanmayanlar ölmekten yokolmaktan korkmaz asil inananlar korkar neyse seni muhattap almayacağım ciddi problemlerin ve zeka sorunun oldugunu düşünüyorum blok.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anormal zirve kullanıcısına yanıt
    Suriyede ne işimiz var denildi hakli çıkıldı. 10 milyon suri , ekonomik kriz , demografik yapi bozulmasi , Türklerin 2. Sinif vatandas olmasi , taciz tecavuzun katlarca artmasi size hayırlı olsun.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hatalarını saymaya başlarsak bitiremeyiz. İktidarı iktidar yapan yerinde durmasını sağlayan en başta chpdir.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Tabi tabi korkmazsın

    Sen doğuştan ateist değilsin ki, İslâm dinini gayet de iyi bildiğini iddia eden biri olarak, İslam dininin senin nazarında %1 ihtimalle varolması bile içini nasıl ürpertiyor ikimiz de biliyoruz.

    Bir de şu var, madem İslam dinine inanmıyorsun, İslam neden seni bu kadar rahatsız ediyor. Senin için bir yokluktan ibaret olması lazım. Mesela senin ateist olman benim hiç umrumda değil ve bu beni rahatsız da etmiyor.

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrawFps kullanıcısına yanıt
    Islam yanlis anlatildigi için insanlar buna inaniyor. Ya dogru anlatin yada hic anlatmayın bende yorum yapmayayim. Ölümden sonra yokolusa inanan cennet cehenneme inanmayan birinin yokolustan korkmasini beklemek komik .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Seni ilgilendiren bir durum yok ki? Sen ateist değil misin seni dini konular ne ilgilendirir. Sen tek başına bir ateistsin yani senin bir topluluğun falan da olamaz. Ben misyonerlik yapıyorsam karşımda duracaksan aynı tepkiyi Yahudi ve Hristiyanlar için de koymalısın ki hiç sanmıyorum, tatlısu ateistisin

    Sen ölümden sonra yok oluşa inanmak istiyosun sadece Bu konu için de ölmeyi bekleyebilirsin, emin ol hiç beklemediğin anda gelir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrawFps -- 26 Ağustos 2020; 0:4:17 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrawFps kullanıcısına yanıt
    Yasadigim ulkenin kurucusu Tc sehyler hacilar hocalar dervisler memleketi degil demis. Suan vatanseverlik yapip senin gibilerden genc zihinleri koruyorjm dinini arabistanda satabilirsin .

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Türkiye Cumhuriyeti Anayasası
    24. Madde
    VI. Din ve Vicdan Hürriyeti
    Herkes, vicdan, dini inanç ve kanaat hürriyetine sahiptir.

    İstediğim şeye inanırım bu beni ilgilendirir. Herhangi birisi bu konuda yorum yaparsa o da beni ilgilendirmez. Yaşadığın ülke gökten inmedi, Türk tarihi bilmiyorsun anlaşılan. Göktürk Devleti de ateistti mesela değil mi

    Ben Türk ve Müslüman'ın, sen de ateistliğini Avrupa'daki Hristiyanları ateist yapmak için kullanabilirsin. Bu güne kadar kaç Hristiyan veya Yahudi'ye bunu telkin ettin acaba

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • DrawFps kullanıcısına yanıt
    Inanmakta özgürsün ama misyonerlik yapmakta değil orada benimde yorum yapma hakkım bulunuyor

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Andolsun Rabbine, onları da, şeytanları da mutlaka haşredeceğiz(tekrar diriltmek), sonra onları CEHENNEMİN ÇEVRESİNDE diz üstü çökmüş olarak hazır bulunduracağız. -Meryem,68

    ......

    Sonra biz ona (cehenneme) girmeye kimlerin en çok uygun olduğunu daha iyi biliriz. -Meryem,70

    ......

    Sonra, takva sahiplerini kurtarırız ve zulmedenleri diz üstü çökmüş olarak bırakıveririz. -Meryem,72


    -----

    Yine de, Yorum yapmak gerekirse, Ayetlerde görüldüğü üzere, Herkes Cehennemin çevresinde bir kere toplanır, Orayı bi görür yani. İçine girmek ise Meryem,70 de görüldüğü üzere ayrı bir olay.  

    Ali İmran,185 de yine bu duruma ithafen söylüyor.  


    -----

    İnanın bana, bende sizin gibi bir ateist olarak, Kur'an konusun da her dinci den daha bilgin olabilirim.



    @Verminouss (Cevap olarak yazdığım yorumların alıntıları kendiliğinden siliniyor. sebebini anlamadım, Moderatörün biri müdahale mi ediyor, forum da mı sıkıntı var, Bu yorumu size, Cevap olarak yazdığıma eminim, Yazının üstünde alıntısı vardı.)




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi moneyTalks_ -- 27 Ağustos 2020; 11:36:27 >




  • CHP şu an hata yapmıyor hatta bütün halkı kucaklamak adına çok doğru işler yapıyor. Yandaş kanallar açık bulmaya çalışıyorlar, her gün CHP'yi konuşuyorlar ama nafile artık beceremiyorlar. Son seçimde bütün büyükşehirler alındı. Aslında AKP nerde hata yapıyor, niye giderek oy kaybediyor diye bakmak daha mantıklı olacak bence.

  • chp seçim kazanmak için düzgün bi çalışma yürütse söylediklerine dikkat etse kazanır, ama sanki kazanmayıp oldukları yerde para yemeye devam etmek istiyorlar gibi görünüyor

  • AK Parti'nin her türlü isnatına karşı hiçbir şekilde itiraz etmiyorlar. Böyle yapınca da yeni isnatlar için AK Parti'ye paso malzeme veriyorlar.

  • teramycin T kullanıcısına yanıt
    Benim inancımın karşısında senin inancın yok ki benim misyonerliğimden rahatsız olasın.

    Sen sadece konu İslam olunca ateist olan birisin anlaşılan. Tekrar sorayım ateistliğin ülkendeki Müslümanlar için mi geçerli yoksa hayatında bir kez olsun Hristiyan veya Yahudi'ye inandıkları dinin aslında olmadığını söyledin mi?. Ayrıca madem dinlere karşısın Hristiyanlığı ve Yahudiliği de çok iyi biliyorsundur o zaman yanlış mıyım

    Şeklinizi bi bize yapıyorsunuz, başka yerde ateist olduğunu söylemiyosundur bile.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DrawFps -- 26 Ağustos 2020; 0:22:22 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • CHP'deki insanlar biraz daha özverili ve akıllı olsalardı yine AKP kazanamazdı (2023 veya erken seçim)

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Eğilip bükülmeden çıkıp diyecek ki 12 senedir romanya gaz arıyor bulamıyor da siz nasıl şak diye bulup bir de miktar belirtiyosunuz.


    https://www.tahtapod.com/siyaset/bueyuek-gaz-muejdesi-ve-gercekler




    Bu iddiaları cesurca sormuyorsanız




    boşuna muhalefet oluyorsunuz.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi trakyAli-1986 -- 26 Ağustos 2020; 9:36:47 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: moneyTalks_

    Peki ya nasıl bişey var?

    İslam'ın şartı 5

    5 derler. Kur'an dan bi haber olanlar için 5 tir bu aslın da.


    Namaz Kılmak

    Oruç Tutmak

    Hacca Gitmek

    Zekat vermek

    Kelime-i Şahadet getirmek


    5 şartı yerine getirmeyen nasıl Müslüman oluyor?


    Komutan sana yat, sürün deyince ne yapıyorsun? İtiraz edebiliyor musun?

    Komutan dan korkup, Emrini yerine getiren!

    Allah'dan korkunca emrini nasıl yerine getirmiyor?


    İman bakımından bunu bir sorgulayın isterseniz! Biri askerliğinizi yakar, öbürü sizi cehenneme atar. Buyrun sorgulayın.

    Namaz çok önemlidir. iman kadar önemlidir. ama asla imana eşit değildir. beynamaz kişi, günahkar olur fasık olur vs. ama asla gayri müslim olmaz! Ben de bi örnek vereyim. babanız size bişeyi yap dedi ancak siz yapmadınız en kötü ne olur? sizi cezalandırır, döver. ama asla evden dışarı atmaz. siz ona baba dedikçe onun baba olduğunu kabul ettikçe o da size evladım diyecektir. Belki kızacaktır ama yinede evladım diyecektir. Haa... Evde sürekli itatsizlik yapılır sürekli cezalandırma olur evin huzuru kaçar evlat babasına "Ben seni tanımıyorum evden def olup gidiyorum" derse "belki" o zaman "evladım" demeyi bırakır.

    Olaya şu açıdan da bakın: namazı emretti yapmadın kafir oldun diyelim. o zaman her emre itatsizlik de kafir olacagız demektir. Siz tam mükemmel Allah'ın her emrini yerine getiriyormusunuz yoksa sizin de günahınız var mıdır eğer varsa siz de itaatsizlik yapmışsınız ve -hafizanallah- kafir olmuşsunuz demektir.

    Bu konuda forum ortamında ve sizin tarzınızda bu kadar yazayım. Daha tafsilatlı bilgiyi kitaplardan bulursunuz. İslamın şartları ile "İMAN"ın şartları diye ayrı ayrı şartlar var. bu ayrım niye var? Ayrıca Müslüman ile Mü'min farkı da var.

    Eğer haklı olduğunuza dair temel kaynaklardan bilgiler olursa da paylaşmanızı isterim.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carisma70 -- 26 Ağustos 2020; 11:32:57 >




  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.