< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sinirli ve Süratli -- 18 Ocak 2024; 5:14:39 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
CHP Mersin'in merkez ilçesine aday çıkarmadı.

-
-
Ölümüne reyis artık kimse tatava yapmasın
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kadıköylülere sesleniyorum, sizde maçoğluna verin geçin.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hdp Mersin'e kadar uzanmis kanser gibi yayiliyor bölücüler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Direkt HDP'ye terketmiş yani ? akp alır tahminimce.
-
-
Tum chpliler silme sekilde akpye oy verirse alamiyor hdp, ama oyle olacak mi ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Evet malesef tarikat şeyhi gibi biat var.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
CHP aday çıkarsa ne olur zihniyet bu olduktan sonra?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sırf AKP kazanmasın diye aday çıkarmıyor ki HDP kazansın :)
Gerçekten CHP ne yaptığını bilmiyor gibi. Yüzde 28-30 arası oy aldığın yerde ilçe belediyesi HDP'ye neden bırakılır !
Diğer tarafta HDP'ye belediye kalmasın diye Zafer partisi veya İYİ parti kendini yırttarken CHP HDP kazansın diye kendini paralıyor. Gerçekten CHP seçmeni iyi düşünüp taşınıp oy vermeli.
Hayalindeki siyaset bu mu gerçekten ? HDP'ye il ilçe belediye kazandırmak mı !!!
-
-
Troller paniklemiş...
-
Devam et DEM i desteklemeye
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tarafsiz Goz -- 18 Ocak 2024; 14:45:19 > -
-
Hemen kötü düşünmeyin. 10 Kasım'da çelenk unutmuşlardı ya belki bu sefer de aday belirlemeyi veya ismini YSK'ya bildirmeyi falan unutmuşlardır. Mutlaka bir prosedür hatası vardır. Ben şahsen bu ihtimali daha olası buluyorum.
-
chp halktan uzaklaşmaya devam ediyor. O kadar oyun varken aday çıkarmamak akp kazanmasın diye yapılmış bir hareket yani bunu görememek için kör olmak lazım. Bu hatadan dönülmezse arşiv bunu unutmaz.
Konudaki akp li arkadaşlar fırsat bu fırsat hemen damlamış hele şu dilli yok mu bu forumda birisine kime oy verin derseler ona verirler, tıpış tıpış verirler diyecek en son adam sensin, muhalifler muhalefet partileri arasında geçiş yapabilecekken senin akp den başka bir yere oy basamayacağını bilmeyen yok, işin özü hem akp hem chp bu tıpış tıpış tayfadan kurtulmadığı sürece ülke düzlüğe çıkmaz.
-
Bunları yazıp seçimde tıpış tıpış CHP'ye oy vermek zor olmuyor mu !
Mesela AKP bu tarz hamle yapsa. Sırd DEM parti belediye kazansın diye bir ilde aday çıkarmama işine gitse BEN AKP'ye OY VERMEM. Heleki aday çıkarmayıp kazanmasını istedikleri kişinin İSTİKLAL MARŞI İLE SORUNU VARSA HAYATTA OY FLAN ALAMAZ.
Ama Atatürkçü olduğunu iddia eden Türkiye Cumhuriyetinin kurucu partisi olduğunu iddia eden insanlar nasıl oluyorsa gene oy verecekler işte... İstiklal Marşı ile Türk bayrağı ile sorunu olanlarla ittifak yapmak nasıl bir düşünce yapısı nasıl bir siyaset anlayışı ben anlayamıyorum. Anlayabilen beri gelsin. 3-5 oy için parti tarihini ve 100 yıllık CHP'yi bu hale düşürmek siyaset ise batsın böyle siyaset.
-
Bom boş atıp tutuyorsun herkesi kendin gibi sanma, ben her seçimde farklı bir partiye oy verdim bu zamana kadar, senin gibi bir partiye saplı kalmadım. Seçim kağıdında akp ve dem gören vatanını seven kimse deme basmaz particilik oynamaz zaten.
-
Kırmızı halı serilenlerden icazet gelmemiştir.
En Beğenilen Yanıtlar

Hdp Mersin'e kadar uzanmis kanser gibi yayiliyor bölücüler
|
Hemen kötü düşünmeyin. 10 Kasım'da çelenk unutmuşlardı ya belki bu sefer de aday belirlemeyi veya ismini YSK'ya bildirmeyi falan unutmuşlardır. Mutlaka bir prosedür hatası vardır. Ben şahsen bu ihtimali daha olası buluyorum. |
Benzer içerikler
- düğün masrafları 2025
- türkiye'nin en büyük hırsızı kim
- dost koleji hangi cemaat'in
- ariel boykot mu
- ay ışığı plaj yorumlar
- togg t10x renkleri
- galaxy z fold 7 fiyat
- türkçe spiker
- volvo ex30
- uçak kazaları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X