ANDIMIZI yasaklayanlara oy atıyorsun ama Sende bir karar ver artık KOÇ |
CHP Mersin'in merkez ilçesine aday çıkarmadı. (3. sayfa)

-
-
Hiç fark etmez yetişkin bir CHP li AKP kazanmasın diye gider DEM'e oyu basar vatanı kurtardım diye gögsünü gere gere dolanamaya devam eder. Söz konusu ilçelerde ( 1 tane değil ) Dem alacak karşılığında CHP ye BB de yardım edecekler.
Parti çıkarları için böyle anlaşmalar yapar zaten o partiler ve oradaki Belediye başkanları Miilet vekilleri vb. hepsinin tek derdi çıkarları onlardan bir beklentimiz yok çıkar için anında ülkeyi satacaklarını zaten biliyoruz ( tüm partler için konuşuyorum bunu )
Ama partinin tabanı akıllı olsa o planların hepsi boşa çıkardı maalesef ki seçmen de bunların çıkarlarına çanak tutuyor yani istediklerini alacaklar DEM gidecek o ilçeleri alacak sonra gelip burada sanki kendileri oy vermemiş gibi Dem aldı abi yaa diye ağlayacaklar.
-
İstiklal marşı ile. ( Bir devletin bağımsızlık şartlarından birisi olan marş ile. ) Andı bir mi tutuyorsun ?
HDP'yi savunacan diye artık iyice çığrından çıktın benden söylemesi.
Gerçekten CHP genel merkezindekiler bu kadar savunmuyor. Ne HDP sevdasıymış beee. Tamam hocam sen İstiklak marşını söylemek istemeyenler ile el ele seçime git madem çok seviyorsun yapacak hiç bir şey yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X