Şimdi Ara

cherry marka otomobil alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
1
Favori
2.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Cherry marka bir araca bindim. omodo 5'ti sanırım modeli. Çok beğendim aracı. Ama otomobillerin teknik yapısına aşina değilim. Bu araçlar satın alınabilir mi? 2.el yada sıfır? Biraz araştırdım yedek parça bulmak sıkıntı deniyor yada bu araçları 2.el de satmak zor diyorlar bu doğru mu? Bilenler aydınlatabilir mi? Otomatik vites düşünüyorum.




    _____________________________
  • Bugun instgrm denk geldi,aniden tüm airbağler patlamiş,bence tipine değil arkasindaki servis ağina bakman lazim ama hepsi ayni,illaki kronik sorunu var.Ama ben olsam düşünmezdim yani nissan,hyundai,woswos gibi markalara yönelirdim.Belki fiyatlar ucuk ama bakarken acele etmezdim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

    Türkiye'de servis ağı en iyi marka hangisi sizce?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KeskeTanriOlsa -- 27 Aralık 2025; 21:46:57 >
    _____________________________
  • Oyuncağı bol ve yerden yüksek olduğu için ülkemizde talep görüyor. 8-10 sene sonra bu araçlar ne olacak orası meçhul. Chery kalıcı olacak mı yoksa önceden gittiği gibi tekrar gidecek mi göreceğiz. Çinlilere hala mesafeliyim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • KeskeTanriOlsa K kullanıcısına yanıt

    Bu tip sorular soran, arabayı almadan satma planı yapan kullanıcının gideceği adres vw Toyota Fiat Hyundai gibi firmaların kupon modelleridir


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • KeskeTanriOlsa K kullanıcısına yanıt

    Hiç biri,ama bu marka da pek iyi yorumlar görmedim ki airbag olarak problemli gibi.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • yedek parça bulmak sıkıntı derken , zaten alacagınız arac yenı model garantısı devam eden bı arac olucaktır

    servisten hangı parcayı ıstersenız getırıyor bızde 2 adet t8 var yakıtı 2 litre felan daha az yaksa mukemmel olurmus

    servisleri ilgili izmir ve samsun servisine gittim, garantiden bi arıza varsa mırın kırın etmeden değiştiriyorlar bakmayın çin malı diye boş konuşanlara aracın makyajlı hali ncaptan 5 yıldız almış bi araç


    zamanında 0km seat aldık 2. yaşında tavandan içeri su aldı kazasız hatasız araç ne servisi ilgilendi ne genel merkezi çektikleri muamele garantiye girmez, aracı bırakın bakarız sorun nerdeyse ve parça gelirse değişiriz masrafıda 30 ila 150 bin arası oynar demişlerdi öğrendikki tiguanından leonuna hep aynı sorun var satıp kurtulduk, vw diyosun millet dsg diye aglıyordu elin çinlisi ıslak kavrama getrak saglam şanzıman koymuş yine bahane buluyorlar o yüzden mıllete sorarsan araba alamazsın ıcıne ne sınıyorsa onu al

    _____________________________




  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford ka alınır mı
    6 yıl önce açıldı
    Bu SUV alınır mı ?
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Omada 5 için ince uzun arka stop şeridinin tampon çıkıntısını aşar şekilde dışarıda durması nedeni ile ufak tefek kazalarda kırılıp 20-30k masraf açtığını görmüştüm. (Yeri gelmişken arka stoplar bazı araçlarda su alıyor ama değiştiriyorlar garanti süresince)

    Ben Tiggo7 yi beğeniyorum ama And Çetin yayınlarında vs güvenilirlik çok eleştiriliyor. Öyle bir algı oluştuğu için mi bilmem ama bu airbag haberleri vs Chery de okuyorum hep son zamanlarda güvensizlik var açtı açmadı açar açmaz vs tabi ki bu da piyasayı etkiler.

    Bence artışıyla eksisiyle alınabilir araçlar piyasada rakipsiz diyebileceğimiz bir araç yok. Hem sorunsuz olacak hem donanımlı hem servisi çok kaliteli vs...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Chery tiggo 7 pro luxury siyah beyaz çift renk aracimi 2023 Eylül ayında aldım 2 yıl bitti 40 bin km oldu çok memnun şekilde zevk ala ala kullanıyorum bu benim 7. Farklı aracım yedek parça konusu bugün her markada aynı yani siparişle getiriliyor opel skoda 2 ayda getiriyorsa bir kapıyı örneğin chery de aynı sürede getiriyor Yakıt konusu 183 beygir arac ne yakmaliysa onu yakıyor yani 180 bg eski kasa tuscon ve 3008 onlarla aynı hatta bir tık az yakıyor ne desem boş binenler memnun binmeyen tukaka diyor desinler keyifle biniyoruz 5 yıl 150 bin km garantisi var motoru ödül almış bir motor sanziman islak kavrama getrag üretim e bizde parayı ağaçtan toplamiyoruz araştırıp aldık elbet onyargisi olan elin ağzına bakan almasın talep artarsa fiyat artıyor yeni modellere ulasamayiz sonra :)))



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cherytiggo7 -- 29 Aralık 2025; 2:3:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Bende chery marka araçlara önyargılıydım.Çin malı araba alınmaz binilmez düşüncem var dı ta ki bayiye gidip aracı görüp test edene kadar.Bayiye gidip aracı test ettikten sonra bütün algım değişti ve bir tiggo 7 pro satın aldım.Şuan genel olarak memnunum.Araç donanımsal olarak çok zengin.Koltuk ısıtmadan uzaktan çalıştırmasına kadar bir çok özellik mevcut.Süspansiyonlar biraz sert.Onun dışında konforlu bir araç.Servis ağı gün geçtikçe gelişiyor.Yakıtı rakip suvlarla hemen hemen aynı ama motor şanzıman konusunda rakiplerinden daha iyi olduğu kesin.Ben 183 hp lik versiyonu kullanıyorum performans açısından çok iyi olduğunu söyleyebilirim.Şanzıman 7 ileri çift kavrama vites geçişlerini hiçbir şekilde hissetmiyorsunuz oranları da iyi.Almak için tereddüt edenlere tavsiye ederim.


    Şuan çinli araçlar net bir şekilde piyasayı domine etti.Bir zamanların popüler çocukları golfün astranın focusun esamesi artık okunmuyor.İnsanlar suv araçlara yöneliyorlar.Tüketicideki çin malı araba alınmaz algısı bir şekilde kırıldı.Artık 120.000 km deki 12 yaşında bir bmw 15 yaşında bir mercedes alınmaktansa 0 veya bir kaç yaşında chery,byd,jaecoo,togg almak tercih ediliyor.Algılar biraz daha değişti.Artık eski ama premium araca binmek yerine yeni, donanımsal olarak zengin ve konforlu araçlara binmek tercih ediliyor marka algısı olmaksızın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bloodletting. -- 3 Ocak 2026; 9:54:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Hocam selamlar. Chery, fiyat/performans ve donanım zenginliği açısından şu an piyasanın en mantıklı seçeneklerinden biri. Malzeme kalitesi ve teknolojik oyuncakları gerçekten tatmin ediyor.
    ​Ancak benzinli modellerinde (özellikle Omoda 5 ve Tiggo serisinde) şehir içi yakıt tüketimi kullanıcıları biraz üzüyor (10-12 litreleri görenler var). Eğer bütçeniz uyuyorsa ve 'donanım aynı kalsın ama yakıt maliyetim düşsün' derseniz, markanın elektrikli modeli Omoda 5 EV'ye mutlaka bir şans verin. Hem performans olarak benzinliden daha seri hem de o meşhur yakıt derdini ortadan kaldırıyor.
    ​Biz elektrikli versiyonunu detaylıca test etmiştik; gerçek menzilini, şarj hızını ve tüketim verilerini merak ederseniz incelemeye göz atabilirsiniz, karar vermenize yardımcı olur:

    (Link:https://elektrikliturkiye.com/elektrikli-otomobil-incelemeleri/detayli-chery-omoda-5-ev-pro-incelemesi-tuketim-sarj-hizi-ve-sahadaki-artilar-eksiler)"

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________




  • Forumda birisi vardı bayi ile karakolluk olmuştu
    Sürekli sorunlar, arızalar vs
    Ben yerinizde olsam uzak dururdum
    O fiyata riski düşük alternatifler bulunur
    801 fon gibi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Sıfırı hadi neyse garantisi vardır. Ama 2.Elde asıl sınavını verecek. Bunun için 5 yıl 100 bin km devirecek. Sonra anlaşılır. Konuşanlar hep sıfır alanlar. 2.El alıp evet reno, vw, opel, pejo kadar sorunlu olduğu ispatlandığı an iş yapar. Bunun için biraz zamana ihtiyacı var.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    _____________________________
  • çinli araçlar icin
    bir deneyimim olmadi
    ama hangi marka daha kaliteli dersen
    şu piramidi paylaşmislar;
    ..
    cherry marka otomobil alınır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanimforumuser -- 5 Ocak 2026; 1:40:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    _____________________________
  • Yalnız bir düzeltme yapayım yanlış anlaşılmasın.


    CHERRY ingilizce kiraz demek ama aracın markası cherry değil CHERY . tek r ile.

    _____________________________
  • Kazasız belasız binin inşallah. Ancak yukarıda da bir arkadaş bahsetmiş, Chery'de şuan en büyük muamma devamlılığın olup olmayacağı. Bundan 10 sene sonra ne olacak? Eğer hala bugünkü kadar güçlü olacaklarsa tam bir fiyat performans markası şuan.

    _____________________________
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.