Şimdi Ara

2. El bilinmeyen marka gitarlar alınır mı ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Klasikten elektroya geçeceğim sıfır alabilecek imkanım zaten yok bu ekonomide, ikinci el gitarlarda da campbell, t&t sisters, midex, madison gibi markalar var 800-1000TL arası fiyatlara satılıyor, amfiyi de ikinci el alırsam çok uyguna geliyor ama bu markalar nasıldır bilmiyorum, aralarından sadece Madison ve midex'i duydum. Yakın fiyatlara Sx, Squier ya da Cort x1-x2 bulabilsem aslında çok daha iyi olur ama yok işte :) alınır mı bu gitarlar ne dersiniz ? Manyetik olarak da hss veya çift humbucker lazım ama bulamadım, SSS ile biraz da olsa metal, rock çalınabilir mi ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beyaz Atlı Playboy -- 15 Haziran 2022; 17:31:9 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • Hocam bilindik marka olsa bile gitar denenerek alınmalı bence. Tecrübeniz yoksa dahi yanınızda bir bilene deneterek almanızı öneririm.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İkinci el alıyorsanız bile denemeniz şart. Hatta ve hatta aynı marka model gitarların bile arasında farklar bulunuyor. Ama sınırları zorlayabilirim derseniz SX öneririm. Ayrıca Metal ve Rock çalmak istiyorsanız da bu biraz gitar, amfi ve pedala bağlı. Mesela Blackstar amfilerin çoğunda distortion ve overdrive efektleri kalitelidir. Aldığınız gitarın tonu çok clean olsa bile metal ve rock için ortalama bir sound yakalarsınız. Alacağınız amfinin efektleri kötüyse de ikinci el bir prosesör işinizi görür. Bundan 5 sene önce ikinci el bir prosesörü 100 liraya almıştım. Kayıt için ideal olmasa bile kendiniz çalarken gayet ideal oluyor.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.