Selamlar arkadaşlar, Sıfır araç yok piyasada malum, 2016 Kia sportage aracım var. Bunu satıp sıfır araç almak istiyorum. Cherry lansmanının görünce hemen bayiyi arayıp sıraya girdim. Omoda 5 istiyordum ama boşta Tiggo 7 pro comfort paket varmış. Hemen kapora attım. Araç liste fiyatı 825 ama bayi 846 bin tl fiyat çekti. Çift renk farkı 7 bin tl ve cam filmi, seramik, kuaför hizmeti vs toplam 846 bin oluyor dedi. Neyse kabul ettim mecbur. 3 gün için sportage satmam gerekiyor. Satıp bu Tiggo 7 pro alacağım. Aracı 7 yaş gençleştirir aynı segment turbo motorlu araca geçiyorum bana mantıklı geliyor ama bir de sizden fikir alayım dedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 27 Mart 2023; 12:44:41 > |
Chery Tiggo 7 Pro: Alınır Mı?
Chery Tiggo 7 Pro, son yıllarda popülaritesi artan bir SUV modelidir. Uygun fiyatıyla dikkat çeken araç, bazı tüketiciler tarafından satın alınmayı düşünüyor. Ancak, karar vermeden önce Chery Tiggo 7 Pro yorumlarını ve deneyimlerini göz önünde bulundurmak önemlidir.
İç Mekan ve Tasarım
Chery Tiggo 7 Pro, geniş ve ferah bir iç mekana sahiptir. Modern tasarımı ve kaliteli malzeme kullanımı ile dikkat çeker. Dokunmatik ekranlı bilgi-eğlence sistemi, konforlu koltuklar ve bolca saklama alanı sunar.
Performans ve Yakıt Tüketimi
Tiggo 7 Pro, 1.5 litrelik turboşarjlı bir motora sahiptir ve 147 beygir gücü üretir. Performansı tatmin edicidir ve yakıt tüketimi şehir içinde ortalama 8,5 litre/100 km, otoyolda ise 6 litre/100 km civarındadır.
Güvenlik Özellikleri
Araç, çeşitli güvenlik özellikleriyle donatılmıştır. Bunlar arasında ön ve yan hava yastıkları, ABS frenler, elektronik stabilite kontrolü ve yokuş iniş desteği bulunur.
Chery Tiggo 7 Pro Yorumları
Genel olarak, Chery Tiggo 7 Pro sahipleri aracın iç mekanı, performansı ve güvenlik özelliklerini övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar yakıt tüketiminin şehir içi sürüşlerde biraz fazla olduğunu belirtmektedir.
Chery Alınır Mı?
Chery'nin itibarı, bazı tüketiciler için bir endişe kaynağı olabilir. Ancak, Tiggo 7 Pro'nun olumlu yorumları ve uygun fiyatı, modeli çekici bir seçenek haline getirmektedir.
Sonuç
Chery Tiggo 7 Pro, uygun fiyatı, geniş iç mekanı ve iyi performansı ile bütçe dostu bir SUV modeli arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Ancak, potansiyel alıcıların yakıt tüketimi ve Chery'nin itibarı gibi faktörleri göz önünde bulundurmaları önerilir.