Selamlar arkadaşlar, Sıfır araç yok piyasada malum, 2016 Kia sportage aracım var. Bunu satıp sıfır araç almak istiyorum. Cherry lansmanının görünce hemen bayiyi arayıp sıraya girdim. Omoda 5 istiyordum ama boşta Tiggo 7 pro comfort paket varmış. Hemen kapora attım. Araç liste fiyatı 825 ama bayi 846 bin tl fiyat çekti. Çift renk farkı 7 bin tl ve cam filmi, seramik, kuaför hizmeti vs toplam 846 bin oluyor dedi. Neyse kabul ettim mecbur. 3 gün için sportage satmam gerekiyor. Satıp bu Tiggo 7 pro alacağım. Aracı 7 yaş gençleştirir aynı segment turbo motorlu araca geçiyorum bana mantıklı geliyor ama bir de sizden fikir alayım dedim < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şair-i Maderzat -- 27 Mart 2023; 12:44:41 > |
Cherry Tiggo 7 pro alınır mı?

-
-
Çin malı hiç bir araç alınmaz. Bir kere cherry motor konusunda çok büyük kazık attı . Bizim ülkeye eski çok yakan motorların olduğu araçları satıyorlar. Diğer bir sıkıntı araçın hiç bir şekilde piyasası yok . Muhattap bile bulmak zor. Satmak istediğiniz de fiyatı çok kırmanız gerekir. Aracın hem dış hemde iç kalitesinde çin malı bir olmamışlık var. Buram buram o kalitesizliği farkediyorsunuz.
Yinede sizin tercihiniz hayırlı olsun -
su eleman ne derse tam tersini yap
ve alınır
-
Sen bu tür eski verimsiz motorlu aracı alır mıydın ???
-
muadili 3ay sırayla 1.5 milyon ise,teslimatta da 2 milyonsa verime bakmam ben.
sanki bana f1 pilotu
verimmiş
-
100 kmde 5,5 litre yakan 190 küsür beygirlik araba niye alınmasın. Bu yakıt değeri doğru ise millet bağrına basar. -
150 200 bin hava paraları masraf etmeden binmek için verilen paralar.
Ulen motoru komple yaptırdım 26 bin tuttu, diğer yardımcı elemanları 11 bin tuttu arabayı sıfırladım. Ne anladım ben bu masraf etmeden arabaya binecem işten 😅 terazinin şirazesi kaydı sanki.
Gittim c5 aldım, isterse blok yarsın çokta fifi. Hava parası vermem. Masraf eder binerim. -
Merhaba hangi bayiden aldınız ustam, hayırlı günler.
-
Araçlar ne zaman gelmiş de boşa düşmüş hocam? -
oda hikaye,bu devirde 0 araba alacaksan bayideki arabayı alırsın. bu alet rakibinin yarı fiyatına üstüne de hemen teslim
bahsettiğin şey bende de var
b6 passat 2.0tdi
-
Bugün kendi aracım Kia sportageı sattım. Bayi ile görüştüm ilk parti araçlar gelmiş fakat benim aracım aralarında yokmuş. 2. Parti araçlar da eli kulağında dediler. Onu bekliyorum. Aldıktan sonra da buraya yazarım. -
Merhaba. Yenibosna park otomotiv ve Esenler aldatmaz oto da araç olabilir diyorlar. Bir görüşün isterseniz
-
Bir günde nasıl sattınız hocam takasa mı verdiniz? -
Yok hocam 3 gün önce 835 binden ilana koydum. Cherry bayisinden araç var diye aradıklarından beri sürekli -5 düştüm. En son 785 bine verdim gitti. 25 gün önce 750 bine almıştım. Cherry çıkınca hiç beklemek istemedim
-
Teşekkürler. -
Aracınızı takasa vermeyi niye düşünmediniz? Çok düşük fiyat mı çektiler?
-
Bayi 660 bin tl verdi araca. Sarı siteye girip en ucuzdan sıralayıp pert fiyatı verdiler anlayacağınız.
-
Yuh ya bu kadarı da ayıptır. Ben de takasa vermeyi düşünüyordum herhangi bir galericiye versem daha iyi.
-
Galerici 720 verdi mesela. Daha insafdıydı. Vavacars. Arkadaşın 1.6 dizel passata ön değerleme 885 verdi. Nihai teklif 805 idi. En iyisi kullanıcıya uyguna satmak.
-
Ben şimdiden uygun fiyata sarı siteden ilana gireyim o zaman en iyisi. Teşekkürler.
su eleman ne derse tam tersini yap ve alınır |
muadili 3ay sırayla 1.5 milyon ise,teslimatta da 2 milyonsa verime bakmam ben. sanki bana f1 pilotu verimmiş |
100 kmde 5,5 litre yakan 190 küsür beygirlik araba niye alınmasın. Bu yakıt değeri doğru ise millet bağrına basar.
|
Bu araçla 11-12 lt yakmanız için full şehir içi dur kalk ve uzun yolda 170 den aşağı düşmemeniz gerekir. Karma ortalamam 7.7 şimdilik. Aracı kullanmayanların sözlerini dikkate almayın.
|
Ofkenizi ve kıskançlığınızı gizleyemiyorsunuz.
Elinizdeki araçları yol yakınken elden çıkarabilir, fiyatlar daha da artmadan siz de chery sahibi olabilirsiniz. Tam zamanıdır; bayilerde hemen teslim bulunuyor ve hatta indirim bile yapılıyor. |
ohooo ben de ciddi alıp buna cevap yazdım, üsluba bak. yolun açık olsun kardeşim. |
Stoklar tiguan dolup taşmış diyorlar. Bu gazla devam edersen belki 3-5 tane sattırabilirsin. Yazık vw ye, şu kıtlıkta bile satamaz olmuş. İndirim yapmak zorunda kalmasın, yardım et. Doğuş Oto | Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Skoda ve Porsche Yeni Modeller, Fiyat Listesi, Servis https://www.dogusoto.com.tr/tiguan-ax1 |
Tüketim yüzünden vazgeçtiyseniz yanılmışınız zira ferrari, bentley veya tır otobüs harici binek aracın uzun yolda 10 litre yakıt yakması kolay kolay mümkün değildir. Bu araçla 5 bin km yaptım, uzun yol ortalaması 6,5 civarı, şehir içinde de 8,5-9 arası. karma 8.4 civarı gezilir çok rahat. Her şeyi geçtim, muadili bir araçla arasında zaten minimum 150-200 bin tl fark olduğunu da hesaba katarsak aradaki farkı benzine verseniz yine kardasınız. Kullanıcısı olmadığınız bir araç hakkında kesin yorum yapmak doğru değil. Bu aracı almak isteyen isteyen insanları yanıltmış oluyorsunuz. |
Benzer içerikler
- turbo intercooler yağ kaçağı
- kia sportage yakıt tüketimi
- service jetzt ne demek
- eat şanzıman kullanan araçlar
- dobloyu hususiye çevirme 2023
- corolla cross hybrid
- bmw fiyat listesi
- yeni 508
- opel mokka elektrikli fiyat
- renault fiyat listesi 2023
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X