Beyler artık destek zamanı.Güzel bir takım kurduk(onca sıkıntıya rağmen).Takıma hizmet etmemiz gerekiyor ve yapacağımız ilk şey ekonomik olarak destek çıkmak.Bu sene 4 tane forma alıcam ve çevremdeki insanları da aynı şekilde yönlendirmeyi düşünüyorum.Hepimiz gereken özeni gösterirsek klübe katkımız olacaktır.
Eminim buradaki çoğu insan benden daha fazla hassasiyet gösteriyordur ama yine de söylemekte fayda var.Lütfen bunu yapalım.
Takım kökten değişti resmen ya,1-2 tane adam kaldı.Onlarda yaşlanıyor..
imzana bak alpacino
Lütfen destek verelim takımımıza bende çarşamba birkaç tane T-shirt almaya gideceğim forma almıyosan onu al ne bilim atkı al bişey al destek ol kulübüne
Kısa kollu antreman formaları çıksın alacağım.
En basitinden Galatasaray Dergisi alabilirsiniz, bu ayki sayısı da Metin Oktay'ın ölümünün 20. yılı anısına..
Çok düşünmenize gerek yok, herkes dergiyi alsın ve aldırsın, çoğu kişinin 1 paket sigaraya verdiği para, dergi 7 lira
biz forma alalım aldıralım gitsinler parayı rieraya versin
kız arkadaşımın 15 gün sonra doğumgünü..hediyesi hazır :) siyah forma
quote:
Orijinalden alıntı: al-pacino11
yıldız alınırsa aldırırm forma yoksa banane ben taraftarım yönetici değil
Hocam haklısın yönetici değiliz ama bu hiçbir şey yapmacayağımız anlamına gelmez.Neden fenerbahçe store satışlarında bizden çok daha üstün? Yıldız oyunculara sahip olduğu için mi? Hayır adamlar klüplerine destek oluyor.Ne yazıkki bazı konularda onlardan ders almamız gerekiyor.
quote:
Bu kafa yapısında olan taraftarı stada almam.
Benim 300 küsür milyon dolar borcum var, ben Şampiyonlar Ligi'ni unutmuşum, bu sene Avrupa'da yokum ve yabancı topçuların son tercih olarak gördüğü, şike olaylarının döndüğü über toto liginde oynuyorum. Buna rağmen Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Elmander, Riera + Selçuk, Ceyhun, Engin, Okan Derici gibi oyuncuları alıyorum. Yine de benim taraftarım 'yıldız yoksa ben yokum' diyorsa onu stada sokmam.
Hocam haklısın yönetici değiliz ama bu hiçbir şey yapmacayağımız anlamına gelmez.Neden fenerbahçe store satışlarında bizden çok daha üstün? Yıldız oyunculara sahip olduğu için mi? Hayır adamlar klüplerine destek oluyor.Ne yazıkki bazı konularda onlardan ders almamız gerekiyor.
inan bana 2002 den beri forma koleksiyonu yapıyorum bu yılda bütün formaları aldım ve yazlık bir atkı aldım ...
benim demek istediğim şu hiç kimseye gidin bişi alın demem ... ama daha 4 gün önce galata atkısı aldırdım arkadaşıma borcu vardı da bana
ve her ay dergisini alırım galatasarayın ... ankarada oturmasam kombinede alırdım ama malesef senede 2-3 maç
Bu konuda benden daha duyarlıymışsın Ben son 2 yıldır forma alıyorum.Forma alınca hayır kurumuna bağış yapmış gibi seviniyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
Siz almayın forma kardeşim, sizin gibi taraftara cidden ihtiyaç yok. Siz gidin Beşiktaş'ı tuttun bak orada Q7 var, Guti var, Almeida var, Simao var. Yıldız dolu takım, hadi gidin Beşiktaş'ı tutun.
Sizin gibi sözde taraftarları düşününce kendimden utanıyorum. Yıldız alınamıyorsa kulübün sıcak parası yok diye alınamıyor. Sıcak paranın olması için de taraftarın elinden geldiği kadar her türlü maddi desteği yapması lazım. Bunu hiç düşünebildin mi?
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Macabre
quote:
Bu kafa yapısında olan taraftarı stada almam.
Benim 300 küsür milyon dolar borcum var, ben Şampiyonlar Ligi'ni unutmuşum, bu sene Avrupa'da yokum ve yabancı topçuların son tercih olarak gördüğü, şike olaylarının döndüğü über toto liginde oynuyorum. Buna rağmen Muslera, Eboue, Ujfalusi, Melo, Elmander, Riera + Selçuk, Ceyhun, Engin, Okan Derici gibi oyuncuları alıyorum. Yine de benim taraftarım 'yıldız yoksa ben yokum' diyorsa onu stada sokmam.
Taraftar çok değişti, özellikle son yıllarda.
beni bu konuda suçlayacak biri değilsin her yıl bütün formaları alırım dergiye aboneyim ... ve ekstra şeylerle baya bir katkım oldu galatasaraya ...
hatta bir kere bu yıl gs ye ne kadar kazandırdım diye hesaplamıştım da söylemiyim şimdi ne kadar kazandırdığı mı ... ben yıldız gelirse forma arkasına isimini yazdırmaya giderim ve arkadaşıma gel podolski gelmiş sende forma al arkasına podolski yazdıralım derim ... ama işte şuan böyle bir durum yok kimseye gidin forma alın diye tutturmam sadece bunu demek istedim yoksa galatasaraya finansal olarak baya payım olmuştur ... ama bazen paralarımızın BAZILARINA komüsyon olarak gittiğini düşününce bütün formaları yakasım geliyor
Ha forma dışında katkın oluyorsa kulübe bir özür, ben o harcamaları düşünmeden konuştum.
Düzeltme yapalım,
Forma yerine dergi, atkı, zippo vs. alan, o parayı bu şekilde -kulüp için- harcayan kesime lafım yok.
yıldız isimle forma alırım diyen zihniyet bir zahmet kendini galatasaraya gönülden bağlı olarak görmesin... Arkasında ünlü isim yazsa ne olcak,boş kalsa ne olcak?
quote:
Orijinalden alıntı: Ned Stark.
quote:
Orijinalden alıntı: omur_08
Siz almayın forma kardeşim, sizin gibi taraftara cidden ihtiyaç yok. Siz gidin Beşiktaş'ı tuttun bak orada Q7 var, Guti var, Almeida var, Simao var. Yıldız dolu takım, hadi gidin Beşiktaş'ı tutun.
Sizin gibi sözde taraftarları düşününce kendimden utanıyorum. Yıldız alınamıyorsa kulübün sıcak parası yok diye alınamıyor. Sıcak paranın olması için de taraftarın elinden geldiği kadar her türlü maddi desteği yapması lazım. Bunu hiç düşünebildin mi?