< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Videonun sonunda araba pert diyen eleman o ana kadar arabanin pert olmadigini mi dusunuyodu acaba ciddi anlamda?
|
Cliopertra
|
Onu çekicinin kaskosu karşılar.
2014 Yılında yağışlı bir yolda karşıdan gelen hafriyat kamyonun viraji genis almasıyla (kaymasiyla) düşük banketten yaklaşık 60km/h hizla düştüm. 2 tekerde bir süre gitmeme rağmen Araçta hiçbir sorun olmadı ancak araca zarar vermemek için geri cikmadim. Kaskoyu aradım yol yardimindan ahtapot cinsi(ustten kaldirmali) cekici çağırdım. 3saat sonra geldi. Andaval herif, bir baglanti noktasının sikma civatasi eksik olmasina rağmen hizmet vermek icin gelmiş. Geri kalan 3 tekere bağlanmasına güvenen cekici bozuntusu arabayi havada yatırmayı başardı. ( Arabayi havada sağa sola sallanırken gorunce çıldırdım) 2 capraz camurlukta ezikler meydana geldi. Sadece yola indirmesi gerekirken servise götürdüm. Hasarı kasko sirketinden alıp rücu yaptılar, benden görüntüleri istediler. Falan filan. Çekicinin taşıma kaskosu var. Is kazalari için, hatta çok pahali araclari çekmeyen çekiciler dahi olabiliyor. Kıssadan hisse, arabaniz cekilirken videosunu çekin. Arabanizi seviyorsaniz Türkiye'de çekici cagirmadan kendiniz halletmeye çalışın (benim gibi durumda olanlar icin) Yurtdışında da aracimi çektirdim bir kac defa, aradaki bilinç farki o kadar farkli ki inananamazsiniz. |
Aracı alttan -varsa- şase deliğinden bağlamayan kekoların şaşırtmayan sonu.. Ön tampon demirine bağlayıp çekiyorlar belli ki.. Amerika'dan bir tane Youtube kanalı olan araç kurtarma kanalı salıncak vesaire gibi parçalara bağlayıp çekiyor bazen..
|
Hadi fiziği geçtim, Din ve Ahlâk dersinde Ahlâk ogretseler, işine saygıyı, dürüst olmayı...
Orman yolunda 3 saat bekleyişin sonunda gelmişsin, kabadayı artist tavirlar üzerine bir de eksik iş yapmaca.. Ama sigorta ondan sağlam almıştır. Çünkü ifademde basit ihmal konusuna değindim. Adamın tavirlarindan şüphelenip video cekmistim. Iyi ki çekmişim. Tek ifade ile iş çözüldü Ne yazık ki Türkiye'de çekicilerde genel olarak olay anında şöyle bir tavir var. Sen hiç araba kullanmayı bilmiyormussun çekici de K.raikonnen ... Sen ona ekmek çıkardın diye suçlusun, o da seni kurtaran ilahi bir güç sanki. Bir havalar afralar tafralar... Trafikte bazı olaylar senin kontrolün dışında olur, yere mazot dökülür, karşıdan kamyon seridi ortalar, sen bir tik hizlisindir, yağış olur vs.. Kısacası adi üzerinde kaza, ama cekicilerin bu tavri, "abi nasil düştün oraya yaaa, abi nasil gittin o kadar, abi nasil girdin o araya yaaa. " Ulan gerzek, dünkü boksun gelmişsin ahkam kesiyorsun... Diyesi geliyor, ya sabır diyorsun 3-4saat beklemissin simdi kavga edeceksin gidecek al basina belayi.. Bu nedenle Türkiye'de bulasilmamasi gerek kendini fasulye gibi nimetten sananlardan biri bunlar, digeri de ustayim diye gecinen ama yolda kalmana sebep olan lavuklar.. |
Kasko çekici parasını ödüyor ama çekici tarafından verilecek hasarı karşılamıyor galiba.
![]() |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 14 Nisan 2020; 15:36:43 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KingOfAnarchy -- 15 Nisan 2020; 1:27:25 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|