Şimdi Ara

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK) (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
967
Cevap
0
Favori
48.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

GOW 4'ün tadını nasıl alacaksınız Allah'ım ne fanboy bir bölüm burası ya

Sanane .. Sana mi sorcaktim neyden, neden hoslanacagimi.. Ne tat alacagimi.
    Eger oyun hakkinda adam gibi yorum yapacaksan ki bu imkansiz gorunuyor yap yoksa git baska yerde OTLA.

Terbiyesizlik yapma

Benim mesajima islem yapilmis adamin ki duruyor..
    Nedir bu iki yuzlu politika >?
    Ne oluyoruz ?

Edit : Bana yakismayan yerleri duzelttim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 8 Haziran 2010; 22:00:07 >

• Dante'nin ne olacağı öncesinden belliydi ama seveni de çoktu demekki millet yıllardır bu türde oyunlara aç kalmışlar.

Herneyse bence bu oyun çok güzel olacak içimde öyle bir his var. GoW tadı alırmıyız açıkçası oynamadan birşey söylememek lazım GoW kadar kaliteli olursa zaten mükemmel olur ama imkansız değil bazılarına GoW kalitesini yakalamak imkansız geliyor olabilir ama bu türde kişilerin zevklerine göre birçok farklı görüşte mevcut örneğin bence hiçbir GoW oyunu DMC1 veya PoP Warrior Within seviyesinde değildir ama genel seri kalitesi hep üst düzey olduğundan iki seriyi de geçmiştir ve seri olarak kendi türünde bir numaradır o ayrı mesele.

Türler içerisinde birtek Quantic Dream'in oyun tarzının aynı kalitede yakalanamayacağını düşünüyorum (Fahrenheit, Heavy Rain) onun dışında her türde zirvedeki oyunlar yakalanabilir yeterki gerçekten işini bilen sağlam ve bir ekip sağlam malzeme olsun.

• ya beyler artık sıkıntı verdi bu oaly.. her çıkana gow çakması diye bir tabir yerleşti forumda.. Sizin yüzünüzden belki seveceğimiz oyunu sevemiyoruz.. Şu konuda oyunla ilgili açıklama yapılacağına yok gow çaktı , yok öbürü ona çaktı nedir bunlar ya.. bırakın kardeşim kim kimin çakması , herkes gow sevmek zorunda değil.. Burada darksiders çıktığında yine aynısı oldu Gow çakması dediler.. Ben darksiders'i severek bitirdim 2 günde banada hiç çakma falan gelmedi.. Gow3 hala yatıyo kenarda

Bırakın bu tartışmalarıda insanlar bu konuya girdiğinde oyun hakkında bilgi edinsin..
  • Hayir onu gectim bi insan gow u severken baska bir oyunu sevemez mi ?
    Yok arkadas adamin tahammulu yok.. Ben Gow u ilk ciktiginda aldim ve her modda 3 kere bitirdim extradan da gecen hafta oyunsuzluktan bir daha bitirdim. Bu kadar begendigim bir oyunun devami da su an hem oyun sonlandigi hemde firmadan uzun vadede boyle bir haber duyurulmadigi icin bu tur SUSUZLUGUMU ben bu oyunda giderme yoluna gidecegim ve o dogrultuda bu tarz bir cumle kurdum.

Gow dan ustun mu demisim ?
    Gow a cakar mi demisim ?
    Gow a giydirir mi demisim ?

Gow tadinda demisim./ Tad demek ona yakin demektir az biraz cumle anlamlarini bilerek tepki gosterin..

+ Fan demek sucken site kurallarina gore benim mesajim silinmis adamin ki duruyor..Fan diyerek tartismayi baslatan kendisi.
    Bu da ayri bir celiski.
    TRPsn : freevmTR
    Düşünmeden konuşmanın cezası,konuştuktan sonra düşünmeye mahkum olmaktır.....
  • God od War 3 zevki yaşatacak dersiniz anlarım ama God of War 4 ne demek. Çıkmayan bir oyunun zevkini nasıl yaşatacak ? Ps3 oyunlarını kendince ezmeye mi çalışıyorsun ?
    Ayrıca o terbiyesizce , hakaret içiren mesajından sonra hala banlanmadıysan kurallar sana işlemiyor demektir...
  • Süper bir yapım olacak zaten Castlevania isminden bahsediyoruz düşünün Ds için çıkan 2D oyunları bile çok kaliteli. Bu sefer Next Gen olarak oyun dünyasının en büyük efsanelerinden birine tanık olacağız.

Bu oyunada Gow çakması zaten denilemez. Castlevania isim olarak bırak Gow'u birçok oyundan çok daha büyüktür. Oyun dünyasının kilometre taşlarından biridir. Gow çakması falan demek sadece komiklik olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 8 Haziran 2010; 23:30:52 >

God od War 3 zevki yaşatacak dersiniz anlarım ama God of War 4 ne demek. Çıkmayan bir oyunun zevkini nasıl yaşatacak ? Ps3 oyunlarını kendince ezmeye mi çalışıyorsun ?
    Ayrıca o terbiyesizce , hakaret içiren mesajından sonra hala banlanmadıysan kurallar sana işlemiyor demektir...

Arizali misin hocam..
    Arizalara biz bakmiyoruz bi yukari kata cikacaksin..
    Gow 3 desemmis..
    Sana mi sorcam kac diydegimi ?
    Bir daha da birine fanboy yakistirmasi yapmadan once dusunme yetin varsa iki kere dusun.

Konu iyice dagildi bazilari yuzunde..
    Bu arada ikinci kez yineliyim oyun Playstation 3 Ana Platform olarak yapiliyor.. Bu bence iyi bir haber.

Orijinalden alıntı: Kasatka

quote:

God od War 3 zevki yaşatacak dersiniz anlarım ama God of War 4 ne demek. Çıkmayan bir oyunun zevkini nasıl yaşatacak ? Ps3 oyunlarını kendince ezmeye mi çalışıyorsun ?

Arizali misin hocam..
    Arizalara biz bakmiyoruz bi yukari kata cikacaksin..
    Gow 3 desemmis..
    Sana mi sorcam kac diydegimi ?
    Bir daha da birine fanboy yakistirmasi yapmadan once dusunme yetin varsa iki kere dusun.

Konu iyice dagildi bazilari yuzunde..
    Bu arada ikinci kez yineliyim oyun Playstation 3 Ana Platform olarak yapiliyor.. Bu bence iyi bir haber.

Sinirlenince bütün kelimeleri yanlış yazıyorsun. Çık dışarı gez dolaş rahatla biraz

• _____________________________
  • Gabriel Ekimde PS3 ve XBOX ta,, Harika gorunuyor gercekten.

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)

•  CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)

Kapağa gel!

Castlevania: Lords of Shadow'un Collector's Edition versiyonu da bugün itibariyle belli olmuş oldu. Bir Meksika tabanlı satıcının gün yüzüne çıkardığı CE paketinde her zaman olduğu gibi birbirinden çekici extra içerikler bulunuyor

65 Sterlin'e satılacağı belirtilen Castlevania: Lords of Shadow Collector's Edition paketi, oyunun kendisi, sanatsal çalışmalarının olduğu bir kitap, Soundtrack CD'si ve gösterişli kutusuyla gerçek Castlevenia hayranlarını bekliyor.

Şu anda Amerika'da GameStop ve EB GAmes sitelerinin bu paketi listelediği belirtiliyor. Avrupa'da ise henüz hiç bir siteden 'çıt' yok. Acaba Amerika'ya özel bir paket mi olacak? Bunun için Konami'ye atılan mail'in cevabı bekleniyor. Collector's Edition paketlerinden kimse mahrum kalmamalı diye düşünüyorum.

Paketin görüntüsüne aşağıdan göz atabilirsiniz;

http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Castlevania_LoSun_Collectors_Editioni_Gozuktu-8434.htm

• Arkadaşlar oyunun geliştirildiği platform Ps3 diye hatırlıyorum doğru mu ?

Çakma diyenler aklını yemiş heralde yada akıldan nasibini almamış cahil kişiler

Bir Kere Girerseniz, Bir Daha Asla Geri Dönemezsiniz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

Arkadaşlar oyunun geliştirildiği platform Ps3 diye hatırlıyorum doğru mu ?

Çakma diyenler aklını yemiş heralde yada akıldan nasibini almamış cahil kişiler

Evet..
    Lead platform PS3 dendi ama yapimci bunu dedigine pisman olacak ki bir kac hafta oncede iki surum arasinda hic bir farkin olmayacagini tamamen her durumda esit olacaklarini acikladi.

O zaman Lead platform ya anlam degistirdi artik bu kavram farkli bir sekilde aniliyor yada aciklama yapan adamin bu gunlerde tutarlilik algisi calismiyor..
    Her iki surumde ayni olacaksa o zaman ortada bir ana platform yoktur yok ps3 ana platformsa ciger nerde diyesim geldi. Kedi de olabilir.

Her oyuna GoW çakması diyen kitle de iyice cozuttu artık.
    Öyle saçma yorumlar var ki burada sinirden kudurdum.
    quote:

Castlevania GoW'dan eski olabilir ama GoW daha iyi diye Castlevania çakma.

Ben bu oyunu çıkar çıkmaz severek alacağım ve oynayacağım.
    Şu GoW fanı kitle de beni GoW'dan soğuttu iyice... Her oyunda aynı muhabbetlerden sıkıldık.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jack Rabbit Slims -- 15 Ağustos 2010; 12:15:25 >

• Arkadaslar  Castlevania efsane bir oyundur, GOW piyasada yokken Amiga 500, Comoder 64 ler 80 li yillarda ilk ciktiklarinda oyunu 2D olarak oynardik. Simdi bir kez daha dusunun neyin, kimin cakmasi :) guldurmeyin insani. Kojima 2009 E3 fuarinda oyuna destek verdigini bilhassa senaryo baglaminda esi benzeri olmuyacagini belirtmesi hepimizi oldukca meraklandirdi. Ozellikle Boss savaslari  Castlevania'da GOW dan asagi kalir bir yani olmuyacak, hepimiz gorucegiz, Ayrica oyundaki Sanat tasarimi oldukca etkileyici. Yasi yetmiyen guzel kardeslerim oyun ciktigi gun  Castlevania'nin nasil bir Efsane oyun oldugunu anliyacaktir sanirim.

Orijinalden alıntı: GencayA

Konuyu baştan sonra okudum.
    Öncelikle başlığı değiştirsek iyi olacak isim yanlış.
    Sonra yapımcılar grafikte devrim olacak demiş ama grafikler pek mükemmel değil bakalım inşallah yanılırız.

Her oyuna GoW çakması diyen kitle de iyice cozuttu artık.
    Öyle saçma yorumlar var ki burada sinirden kudurdum.
    quote:

Castlevania GoW'dan eski olabilir ama GoW daha iyi diye Castlevania çakma.

Ben bu oyunu çıkar çıkmaz severek alacağım ve oynayacağım.
    Şu GoW fanı kitle de beni GoW'dan soğuttu iyice... Her oyunda aynı muhabbetlerden sıkıldık.

Çakma diyen zihniyet oyunların tarihinden habersiz neyin ne olduğunu bilmeyenlerdir yani yeni bitmeler o yüzden araştırma derdine bile girmezler.

Bir oyun gördüklerinde oooo çok güzel buna benzeyenler kesin çakma olur diyerek kendilerini 1 oyuna bağlarlar öyle devam ederler

bu tip yazılarda şaşırılacak birşey yok artık alıştık.
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa

• Insanların derdı ne anlamıyorum. Istıyolar kı her oyun türünde sadece 1 fırma ve ona aıt 1 oyun olsun ondan baska kımse aynı türde oyun yapımına gırısmesın cunku ıstedıgı kadar emek harcasın ıstedıgı kadar cabalasın bızım Türk oyun severler anında çakma dıye bır etıket takıyor. Bılmeyenler ıcın soylemek ısterım kı daha ortada Gow un G sı yokken Castlevania oyun platformlarında ınsanları mesgul eden bır yapımdı. O yuzden henuz daha elıne 1,2 senedır konsol gecmıs ve oyun bılgısı bırıkımı 1 futbol oyunu + GoW + 1 tane de fps oyununa dayanan ınsanlar lutfen mıloyn dolarların harcandıgı ve yuzlerce ınsanın gecelı gunduzlu calısarak senelerce ugrasıp ortaya cıkardıkları bu eserlere cakma makma çöp möp dıye vasat yorumlarda bulunmasın.

Hadı prıson break oyunu gıbı sacma sapan ve emek verılmeden sırf ısmı dolasıyıyla satıs yapma fırsatcılıgını kullanan tarzda dandık oyunlar olur ona ıstedıgınızı soyleyın ama lutfen gercekten emek harcanan ve kalıtelı bır oyun ortya cıkarmaya calısan ınsanlara boyle basıt yorumlarda bulunmayın.

Oyun mukemmel olacak , herkes bu oyunu begenmek zorunda falan demıyorum ,o zevklere ve tercıhlere kalmıs bı durum ama cakma demek emege saygısızlıktır

Forumda bu tıplerden eskısı kadar gormuyorum, gun gectıkce avrupa standartlarında bır oyun forumu halıne gelıyor burası.Bu sevındırıcı bır gelısme

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi previlla -- 15 Ağustos 2010; 17:22:34 >

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.