Şimdi Ara

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK) (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
967
Cevap
0
Favori
48.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gabriel Saglam geliyor.
    Ama uzucu bir haber trailerde sakli.
    Cikis tarihi icin ekim denmisti ama trailerde 12. ayin 16 si gozukuyor.
    Trailer yorumum ise oyun konusunda. Mukemmel
    [DHTUBE=http://www.youtube.com/watch?v=50UJItWfDOM&feature=player_embedded#!]

Orijinalden alıntı: Kasatka

Eger JuBile yapabilirsem ps3 de oynamak istiyorum bu oyunu :)

JuBile Mİ

Bence o JuBile degilde yeni bir baslangıc olabilir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaGe Djavul -- 16 Eylül 2010; 12:41:30 >

Neyse konuya donersem oyunun cikis tarihi olarak tum taninmis sitelerde ekim 7 olarak tarih verilmis ancak son tgs trailerinden sonra 12. ayin 16 si gozukuyor cikis tarihi.. Beni gercekten uzdu acikcasi cunki ben kendimi hem ekime programlamistim (keske jb isleminde de kullanilsam bu ozelligimle) hemde benim tarzim olarak oynamak istedigim en yakin tarihli oyun buydu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kasatka -- 16 Eylül 2010; 12:46:55 >
    Olacak İş Değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: :Sephiroth:

quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka

Eger JuBile yapabilirsem ps3 de oynamak istiyorum bu oyunu :)

JuBile Mİ

Bence o JuBile degilde yeni bir baslangıc olabilir

heralde box 360 jübile yapıcak böyle demek istemiş

• 16 Aralık'ta çıkacaksa bana doğumgünü hediyesi olacak.

Fakat kuvvetle muhtemel 16 aralıkta 4 günlük asker olacağım.
    Her Final Fantasy Oyununun Geçtiği Dünya Haritası , Karakterleri ve Hikayesi Farklı Biçimde Tasarlanmıstır , Hiçbir Seriyle Kıyaslanamaz. https://bozukanalog.wixsite.com/website/bozukanalog
    Yaşa Mustafa Kemal Paşa Yaşa
  • Hatırı sayılır bir oyun geçmişine sahip olan Castlevania serisi en iddialı olduğu 3D grafikli yeni oyunu Lords of Shadow ile oyun severlerin karşısına geçmeye hazırlanıyor. MercurySteam'in Kojima'nın desteği ile geliştirdiği oyunun tam sürümünden önce ise oyuncular demo ile oyun hakkında ufak bir bilgiye sahip olacak. Geçtiğimiz günlerde demo duyurusu yapılan oyunun demosu bugün, Playstation Plus üyeleri için indirilebilir olarak PSN'deki yerini aldı.Normal hesaplı PS3 sahipleri ve Xbox Live kullanıcıları ise demoyu tam bir hafta sonra yani 29 Eylül'de indirebilecekler.  Cinsel sahneler ve kanlı içeriği nedeniyle +18 yaş damgası yiyen Castlevania: Lords of Shadow, 8 ekim'de rafları süslemeye başlayacak.
    Kaynak BSC
  • Hadi hayirlisi bir arkadasimdan plus uyeligi buldum, oyunu yukluyorum. 1 mgb baglantimla anca 3 saatte iner muhtemelen 1561 mgb' lik bir demo. Oynar oynamaz ilk dusuncelerimi siz sevgili Castlevania efsanesini sevenlerle paylasacagim. Kojimanin 2009 E3 fuarinda Castlevania Lord of shadow hakkindaki soylemlerini animsiyorum 2009 E3 fuarini 1 sene once hatirliyanlar bilir. Kojima derki en basda senaryo olmak uzere oyun ici dinamikleriyle beraber daha once islenmemis guzellikte bir senaryo ve oynanisi olucagini belirtmisdi. Boyle Efsane bir oyuna Kojima nin destek olmasi ve Efsaneyi tekrar biz oyun severlere 3D olarak sunmasi gercekten muthis. Tesekkurler Kojima !!!

@SiPAHi_

Hocam beklemedeyim ,uzunca yorum bekliyorum senden
  • @ Unzerstörbar oyun suanda % 38 de biraz surecek yuklemesi. internete ps3 den baglaniyorum oyun ici SS veremesemde , demoyu oynayinca hemen nacizane bir inceleme yapacagim kismetse.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.