Şimdi Ara

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK) (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
967
Cevap
0
Favori
48.586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

@ Unzerstörbar oyun suanda % 38 de biraz surecek yuklemesi. internete ps3 den baglaniyorum oyun ici SS veremesemde , demoyu oynayinca hemen nacizane bir inceleme yapacagim kismetse.

Hangi tarafın Psn+'da acaba?

Orijinalden alıntı: SiPAHi_

Guzel kardesim Origami Killer incelemeyi yapicamda internet hizim 1 mgb cok yavas iniyor. Hala % 44 de. Bende cok merak ediyorum. Belki baska bir kardesimiz oyunu indirmistir .

demo kaç gb
  • Origami Killer oyunun demosu 1561 mgb.
  • Demo sanirsam sadece Euro Pluslar icin gecerli.
  • Oyunun indirdim sirf soz verdigim icin 2 dk oynayip hemen yorum yazmak istedim. PS3 un ex oyunlari kadar kaliteli olagan ustu bir oyun arkadaslar. karekter modellemeleri, ara sahneler, cevre modellemeleri, cevre tasarimi, muhtesem ozellikle isiklandirma cok cok iyi. Birde supriz oyunda karekterimizi guclendirecegimiz skill tablomuz var. Burdan cesitli combo ve atak skill leri satil aliyoruz. Tabiki oldurdugumuz yaratiklardan kazandigimiz skill puanlarimizla.Oyunun basinda kare ve ucgen yanlis hatirlamiyorsa iki farkli atack cesidi. R2 ile dusmani yakaliyabiliyorsunuz carpi tusuylada ziplayabiliyoruz . Tabiki skill puani kazandikca skill tablosundan atack cesitleri ve bilemedigim farkli seyler combolar satin alarak bu degisebilir. Oyun gercekten dusundugum gibi hic kimsenin supesi olmasin kendi turunde muhtesem bir oyun. Ben GOW3 unde onunde goruyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiPAHi_ -- 23 Eylül 2010; 1:06:08 >
  • Oyun çok hoşuma gitti. Çok sağlam olmuş.

Hikaye anlatımı, karakter anlatımları bir kitap üzerinden hikaye gibi anlatılıyor.
    Grafikler, animasyonlar mükemmel.
    Oyun yağ gibi akıyor, tek bir fps düşmesi yok.
    Sinematik görüntüler aşmış.
    İnteraktif sahneler var, ayrı bir tat katmış.
    Oynanış güzel olmuş kontroller zorlamıyor.
    Yapay zeka gayet iyi.

İlk oynanışta gözüme takılanlar bunlar, yarın tekrar oynayıp yazarım bir şeyler.
  • combat skill listesi olmasi gerektigi gibi. ayrica oyunun basinda bir boss geliyor. Yanilmiyorsam L2 tusuyla boss un atagina blok'la karsilik verebildiginiz gibi, L2 ye basili tutarak analogu sola veya saga yonlendirerek, boss un hizli attack larindan yuvarlanarak kacabiliyoruz. Bende yillar sonra muradima erdim. Efsane geri dondu hemde ne donus :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mertvontrier -- 23 Eylül 2010; 1:44:40 >
  • Oyunda hersey cok cok iyi oyun ici dinamikler her anlamda PS3 ex oyunlari kadar hatta bazi ex oyunlarindan bile cok daha iyi. Kojimanin 2009 E3 fuarinda dedigi cikti. Oyunun senaryosuna dikkat cekmisdi, gercekden az bile soylemis oyunda ilk goze carpan 2 unsur nedir diye sorarsaniz kesinlikle 1 senaryo, 2 isiklandirma. Diger bir dunya oyun ici dinamikleri yukarida belirttim. Bu oyunuseneler evel 2D olarak oynuyanlar bilirler Castlevania nin bir diger ozelligi sanat tasarimidir. Oyunun full surumunde sanat tasariminada nekadar cok yer verildigine sahit olucagiz. Daha onceleri verilen SS lerden ve vidyolardan bu belli. Efsane geri dondu.
  • Demoda dusmanlardan aldiginiz 25 Ex puan sonra combat skill kitabina yonleniyorsunuz. Sebebi burdan sonra karsiniza yapay zekasi gayet tatmin edici bir boss cikiyor. Oyuzden oncesinde ise yarar bir combat attack secmeniz gerekiyor. Cok beyendim cok. :)
  • Oyunami daldiniz arkadaslar Pisst
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.