Bildirim
CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
iscilik guzel ama gow cakmasi. Hep boyle anilacak. _____________________________ -
Oyun gerçekten güzel gözüküyor, ama yine de bi god of war olamaz
-
Güzel olun olabilir. _____________________________ -
tabikide GOW un yanından bile geçemez god of war bir efsane hiç bir oyun onun yerini tutamaz ama şunuda iyi biliyorum gow 3 ü oynayan herkes doyamıyacak ve 3 sene daha beklemek istemeyecek buda bi alternatif olabilir bence
_____________________________ -
Millet ne GoW çakması ya, Castlevania commodore 64'ten beri gelen bir seridir. PS2'de de oyunları var. GoW tabiiki de efsanedir ama yıllardır süregelen bir seriyi de GoW çakması olarak nitelendiremezsiniz, zaten PS2'deki versiyonlarını oynayanlar aslında GoW'a çok fazla benzemediğini bilirler, tarzı daha farklıdır. Bakın aşağı yukarı çıkmış tüm Castlevania oyunlarının listesini netten kopyalıyorum.
vampire killer
castlevania
haunted castle
castlevania ii simon's quest
castlevania adventure (gb)
castlevania iii dracula's curse
super castlevania iv
castlevania ii belmont's revenge (gb)
dracula x
akumajo dracula x68000
castlevania bloodlines
castlevania dracula x
castlevania symphony of the night (ps)
castlevania legends (gb)
castlevania 64
castlevania legacy of darkness
castlevania circle of the moon (gba)
castlevania harmony of dissonance (gba)
castlevania aria of sorrow (gba)
castlevania lament of innocence (ps2)
castlevania Curse of Darkness (ps2)
castlevania Lords of Shadows (xbox360 PS3) (şu an yapılmakta)_____________________________ PSN USA: ArsenicJAX / PSN TR: ARSENICJ
-
ne yaptınız arkadaşlar castlevania oyununun gameboydaki oyununa bile değişmem gow u efsanedir castlevania _____________________________ -
O Gow çakması dediğiniz oyun sizden yaşlı tabi bu oyun hakkında en ufak bir fikriniz olsaydı gow çakması demezdiniz.Bu seri gow ile kıyaslanamaz bile. _____________________________ -
gameboyda güzel güzel oynuyorduk zevkliydi. gow çakması demek biraz ayıp olur. onlada yarışacağını sanmam. _____________________________ -
çakma demek yanlış, sonuçta her fps, yarış oyunu gibi aynı tarzdalar. _____________________________ -
Castlevain Çok eski bir oyun Bende çakma yazısı görünce yakıstıramadım Castlevain oynayanlar bilir güzel bir oyun dur ve ps3 e cıkmasınada sevındım Gercekten Bır castlevain oyunu bizi baya bir oyalayacaktır bu cok ii oldu sevdindim valla _____________________________ -
Çakma demek yanlış, yakışmıyor. Gow'un yandan yemişi diyebiliriz
Merak eden arkadaşlar olabilir belki oyun her iki konsolada çıkıyor. _____________________________ -
Bu oyun bildim bileli hoşuma gitmedi malesef. En basitinden hoşuma gimeyen bir özelliği, önüne geleni vurup ilerliyorsun aynı ekrana geri dönünce aynı yaratıklar tekrar hortluyor diğer yandan oyun içinde çalan müzik tarzı da çok hoşuma gitmiyor ( oyunun en sevilen tarafı aslında müzikleridir
)
Bu oyunu gow çakması yapmak gerçekten komik. Biri birinden esinlenmişse eğer, ilk esinlenen kesinlikle gow dur ondan süpheniz olmasın. Ben gow u aynı zamanda DMC çakması olarak görüyorum
ama çakma lafı ağır oluyor işte. Yapılan oyun gow gibi kaliteliyse DMC yi bile unutturabiliyor, öncekini taklit etmiş olması efsane olmasına engel olmuyor. Bütün fps lere doom çakması diyemeyeceğimiz gibi türünün en iyi örnekleri diyerek bu oyunlara hakkını teslim etmek lazım.
En azından bu oyun ismiyle saygıyı hakeder. İyi olur kötü olur orasını bilmem
_____________________________ Bu Aralar Oynadığım Oyunlar
GTA4 (Series X), RDR (Series X)
-
2010'da çok iyi oyunlar geliyor onların gölgesinde kalabilir bu oyun. _____________________________ -
Veya bazılarını gölgesinde de bırakabilir,bekleyip göreceğiz bakalım
.
quote:
Orjinalden alıntı: quatronic
video için teşekkürler, ilk defa bu kadar kaliteli god of war çakması görüyorum.
Gerçekden harika
GOW çakmasımı?
Castelvania serisi nedeyse 15-20 senelik bir serinin devamıdır, ki zamanına göre çok iyi olan oyunlarını oynama şansına sahip olsan döneminin GOW ' ı olduğunu görürdün hatta Xbox Live da yenilenen grafikleri ile Arcade versiyonunu oynayan varsa ne kadar bağımlık yapan bi oyun olduğunu bilirsiniz... Böyle kaliteli devam oyunlarıyla çizgisini hiç aşşağı düşürmeden devam eden bu kadar uzun solukluı oyun sayısı çok azdır, GOW çakması demek ayıp olur,
Çok kaliteli bi oyun olacağına eminim serinin geçmişteki çıkan oyunlarını biliyorsanız, karşınıza çıkacak kalitenin ne düzeyde olabileceğini az çok tahmin edebilirsiniz...
Sabırsızlıkla bekliyorum..._____________________________
-
quote:
Orjinalden alıntı: TURK-ŞAD
quote:
Orjinalden alıntı: quatronic
video için teşekkürler, ilk defa bu kadar kaliteli god of war çakması görüyorum.
Gerçekden harika
GOW çakmasımı?
Castelvania serisi nedeyse 15-20 senelik bir serinin devamıdır, ki zamanına göre çok iyi olan oyunlarını oynama şansına sahip olsan döneminin GOW ' ı olduğunu görürdün hatta Xbox Live da yenilenen grafikleri ile Arcade versiyonunu oynayan varsa ne kadar bağımlık yapan bi oyun olduğunu bilirsiniz... Böyle kaliteli devam oyunlarıyla çizgisini hiç aşşağı düşürmeden devam eden bu kadar uzun solukluı oyun sayısı çok azdır, GOW çakması demek ayıp olur,
Çok kaliteli bi oyun olacağına eminim serinin geçmişteki çıkan oyunlarını biliyorsanız, karşınıza çıkacak kalitenin ne düzeyde olabileceğini az çok tahmin edebilirsiniz...
Sabırsızlıkla bekliyorum...
iyiki çakma dedik yani.
kafanıza göre takılın
bu castlevania ismini 10 sene önce duymuştum ama serisini hiç oynamadım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quatronic -- 8 Haziran 2009; 13:30:41 >_____________________________ psn: akif06
-
cevap ve yorum yazan bütün arkadaşlara teşekkürler castlevania ile god of war iki oyunda hit olmuş oyunlar birini diğerinden üstün,diğerine çakma demek ayıp olur castlevania çok köklü bir oyun ve çok hayranı olan efsane oyunlardan biridir ama her nedense ben ps2 zamanlarında tanıştığım bu oyuna bir türlü ısınamadım belki bu yeni versiyonuyla gow gibi gönlümüze taht kurabilir
gow gibi çok ön planda olan bir oyun olmadığı için fazla bilgimiz yok kimbilir kaç yıldır oyunun yapımıyla uğraşıyorlar ve 2010 da çıkacak buda ne kadar kaliteli bir yapım olacağını gösteriyor bekleyip göreceğiz
Yemin ediyorum bazen yorumlari okuyunca igreniyorum yaa.
Bazi tipler oyun dunyasinin Gow ile Gears of war halo killzone yada bunlar gibi yeni yetme oyunlarla basladigini saniyorlar..
Suna bakin kirk yilin oyununa cakma demisler,.. Sorsan oyunculuktan yana seni beni konusturmaz mangalda kul birakmazlar bunlari diyenler..
Ben kime konusuyorum ki aman bos verin he he he cakma_____________________________
Benzer içerikler
- aynı ekranda 2 kişilik oyunlar ps4
- ps5 hangi sürüm alınmalı
- garanti belgesi kaybolursa
- ps5 görüntü gelmiyor
- ps5 ssd önerisi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı