Şimdi Ara

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (2 Mobil) - 2 Masaüstü2 Mobil
5 sn
967
Cevap
0
Favori
48.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • dmc veya ninja gaiden ya da eski castelvania serileri bana hiçbiri gowu anımsatmıyor ama bu oyunun ss larına gameplay lerine bakınca aklıma gow geliyor

• eskı castlevanıalardan bır kac ornek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xamaximax -- 15 Eylül 2009; 15:53:26 >

• Bu resimlerdeki mekanlara bakınca acaba gow mu cstlvna çakması ki dedirtir.

Orijinalden alıntı: Cborg Ninja

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

castelvania eski bir oyun olabilir ama gow gibi 3boyutlu o kalitede bir oyunu yok o yüzden gow çakması

hemen silip attınız GOD OF WAR bu yaw

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)

Oyun hack&slash türünde olacak sence normal değil mi benzemesi. O zaman God of War'da ondan önce çıkmış olan Dmc ve Ninja Gaiden'nın çakması hemde halis mulis çakması. Hack&slash türünün konsepti ve oynanışı bellidir.

ninja gaiden ve dmc yekimse çakma demez onlar kendilerine özgü ikisininde3 havası farklı ama bu oyunun gameplayleri ss laı bana gow u andırıyor ok

Ayrıca daha nasıl bir oyun olduğunu bile görmeden oynamadan gow gibi bir efsaneyi ezer falan diyemezsiniz

Castlevania ismi Gow ismini ezer bu bir gerçektir. Castlevania oyun dünyasının en eski ve en köklü oyunlarından biridir herşeyden öte eskimeyen köklü bir efsanedir. Gow'un oyun dünyasındaki mazisi nedir. Demek istediğim bu.

• Aha xboxçularda Gow'u ezmek oyun arıyorlar maşallah...
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnLiNe MaNaGeR

Aha xboxçularda Gow'u ezmek oyun arıyorlar maşallah...

Ben yada bir baskası neden Gow'u ezmek için oyun arayayım nitekim çıktığında alıp oynayacağım bir oyundur Gow III. Benim dediğim " Castlevania ile öyle böyle diyen arkadaslara bu oyun Gow'dan eskidir. Gow'u örnek vermeyin bu oyunun ismi Gow'a ağır gelir". Sonucta dediğim gibi Castlevani bu dünkü oyun değil
  • God of war 3 e laf atmak gibi bir hataya düsmeyin. Eski yeni farketmez hertürlü silindir gibi ezer geçer. En çok beklenen oyunlar listelerinde de Gow3 en tepededir. Castlevania da güzel bir oyun olacak ama PS Exclusivelerindeki kalite imkanlar olmaz

Orijinalden alıntı: *Reaper*

God of war 3 e laf atmak gibi bir hataya düsmeyin. Eski yeni farketmez hertürlü silindir gibi ezer geçer. En çok beklenen oyunlar listelerinde de Gow3 en tepededir. Castlevania da güzel bir oyun olacak ama PS Exclusivelerindeki kalite imkanlar olmaz

aynen listeye bakabilirsiniz http://forum.donanimhaber.com/m_34479065/tm.htm
    Bionic Commando'da efsaneydi zamanında şimdi düştüğü duruma bakın...
  • Bu oyundan beklentim büyük. Ne zaman çıkar bilgisi olan var mı ?

Orijinalden alıntı: NECO ksk
    tabikide GOW un yanından bile geçemez god of war bir efsane hiç bir oyun onun yerini tutamaz ama şunuda iyi biliyorum gow 3 ü oynayan herkes doyamıyacak ve 3 sene daha beklemek istemeyecek buda bi alternatif olabilir bence

3 yıl mı ben 5 yıl da beklerim yeter ki God Of War IV olsun,kratos dirilsin ve konusu da en azından GOW III'te olduğu kadar güzel olsun,başka şey istemem.Oyuna gelecek olursak GOW dan sonra bu tarz hiç bir oyunun beni tatmin edebileceğini düşünmüyorum ne yazik ki...
  • Zamanında Dantes İnferno içinde Gow çakması dediğimizde bir güruh zıplamıştı, "Hayır efendim naslolur!!!" diye.
    En nihayetinde çakmalar çakması traş bir oyun olarak silindi gitti. Hatta neredeyse oyunun her özelliğinin Gow taklidi olduğunu inceleme yapan hemen her site söylemişti.
    Bu oyunda ister dede olsun ister nine, 3D hack&Slash türünde bariz Gow' a benziyor. Yine de arkasındaki isim ve oyunun geçmişi kaliteli bir yapım beklemek için yeterde artar bile.

Ben bu oyunu Psx ve Psp'de aç gibi oynamıştım ve gerçekten efsane oyundur.
    Peki neden 2D ile ünlenen oyun 3D yapılıyor ?
    Çünkü amaç sırf isim satmak tabi.

Bu nesilde bu olanaklarla 2D oyun mu yapsınlar yani dediğiniz şeye bakın
  • seri para basma makinası olarak kullanılmadığından bu nesilde konsol kullanmaya başlayanlar tarafından pek bilimiyor ama emin olunki gow yapımcıları bile fanıdır castlevania nın sırf müzikleri için bile alınabilinicek bir oyun..
  • Oyunun her türlüsünü oynamaya çalışan bi insanım ama oyunun içine konami girince yok oynayasım gelmiyor adamlara karşı bi zafım var aziz yıldırım tayfası gibi geliyorlar bana

Orijinalden alıntı: Jolly_RogeR

quote:

Bu nesilde bu olanaklarla 2D oyun mu yapsınlar yani dediğiniz şeye bakın

2D oyunların nesil ile bir ilgisi olduğunu düşünmüyorum. Günümüzde hala eskiden beri 2 boyutlu yapılan serilerin devam oyunlarının 2 boyutlu olarak yapıldığını görebilirsiniz. Elbette istisnalar ve farklı denemeler olabilir ama hala 2 boyutlu oyunlar yapılıyor ve yapılmaya da devam edecek. Castlevania'ya gelecek olursak aslında bende serisinin hayranı olarak bu şekilde 3 boyutlu olmasına pek sıcak bakmıyorum. Ps2'de bir kaç deneme yapıldı ve kanımca başarılı da oldular ama Lord of Shadow'u gördüğüm zaman ne Ps2'de ki serilere ne de diğer 2 boyutlu serilere benzetemiyorum bu oyunu malesef. Umarım bir hayal kırıklığı olmaz diyeceğim ama içimden bir his bu oyunun çok başarılı olamayacağını söylüyor. Geçtiğimiz bir kaç sene içerisinde Nintendo Ds ve Psp sistemlerine çıkan Castlevania oyunlarına bakarsak oynanış sisteminin aynen korunduğunu görebiliriz ama bu yeni oyun God of War'a biraz fazla benziyor gibi. Umarım yanılıyorumdur da yine harika bir Castlevania oyunu gelir ne diyeyim

• quote:

Cakma değil özenti diyelim :P
    Sen o kadar oyunu 2D yap sonra gel bunu yap...
    Ama olsun iyi bir oyuna benziyor.

quote:

Yahu biliyor gibi yazıp bari komik duruma düşmeyin, PS2'deki 3 boyutlu Castlevania'lara ne oldu, bu oyun yeni mi 3D oldu!!! PS2'ye çıkan ilk 3D Castlevania oyunu 2003 yapımı yani GoW'dan daha eski (ki o dönemler 3D Action-TPS türünün parladığı dönemlerdir).

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sage Dj@vul

quote:

castelvania eski bir oyun olabilir ama gow gibi 3boyutlu o kalitede bir oyunu yok o yüzden gow çakması

hemen silip attınız GOD OF WAR bu yaw

CASTLEVANIA LORDS OF SHADOW (ANA BAŞLIK)

Oyun hack&slash türünde olacak sence normal değil mi benzemesi. O zaman God of War'da ondan önce çıkmış olan Dmc ve Ninja Gaiden'nın çakması hemde halis mulis çakması. Hack&slash türünün konsepti ve oynanışı bellidir.

ninja gaiden ve dmc yekimse çakma demez onlar kendilerine özgü ikisininde3 havası farklı ama bu oyunun gameplayleri ss laı bana gow u andırıyor ok

Ayrıca daha nasıl bir oyun olduğunu bile görmeden oynamadan gow gibi bir efsaneyi ezer falan diyemezsiniz

Çakma mevzusu çok farklı, birçok oyundan birşeyler araklayıp zirveye oynayan birçok örnek var ve evet bunların başında da GoW geliyor. GoW ilk çıktığında herkes DMC, PoP, NG gibi oyunlardan arakladığı şeyleri konuşuyordu. Yapımcıları bile bunu inkar etmiyorken oyuncuların bunu kabul etmemesi cidden mantıksız olur. GoW zaten birçok yönden çakma bir oyun ama dediğim gibi bu zirvede yer etmiş bir oyun olmaktan alıkoymamıştır hatta tamamen özgün bir oyun olsa bu kadar başarılı da olamazdı emin olun, sıfırdan birşeyler yapıp risk almak güzeldir ama halihazırda başarılı olan birşeyi alıp işlemekte bir o kadar güzeldir. Ha bunları niye yazdım derseniz benzer her oyuna "GoW çakması" deyip küçümseme durumundan cidden artık rahatsızlık duymaya başladım, benzer özellikler taşımaları başarısız olacakları anlamına gelmeyeceği gibi GoW zaten o derece özgün bir oyun da olmadığından alakasız oluyor, bir nevi çakmanın çakması durumu oluşuyor. En azından çakma gibi pek hoş olmayan bir tabir yerine esinlenmiş veya benziyor desek daha güzel olur, ben de mesela GoW'a çakma derken rahatsız oluyorum (sırf rahatsız olma sebebimi anlayın diye yazı da özellikle çakma diye vurguladım) çünkü en sevdiğim oyunlardan birisidir ki PS3'ü alma sebebim olan birkaç oyundan birisidir (bunu zaten yıllardır forumda söylerim). Bir de bu türün ve bu tarzın GoW ile başlamadığını artık anlayın yeter.

• Konami var Kojima var ve dahasi 8 bitten beri varolan bir oyun..
    Senaryo mutis olucaktir..
    Grafik buyuk ihtimalle (lead platform ps3 oyunda) gow kadar kaliteli olucaktir (gowdan yaklasik 5-6 ay sonra cikacak)
    Karakter iyi, saglam.
    Bir suru eski oyunlardan bildigimiz boss var cesitlilik kisa olan trailerinden bile anlasiliyor..
    Kesinlikle bir GOW olmayacaktir ama dante gibi de bastan sagma (dead space 2 ye gecebilmek icin cok aceleye getirilmisti) olacagini hic sanmiyorum.
    Benim bu yil icerisinde bekledigim ilk 3 oyundan biridir..
    Bastan cakma su bu diyerek kendinizi farkli tatlardan mahrum birakmayin..
    En azindan bu oyunu bu sekilde kaybetmeyin, nitelemeyin cunki bu oyun cakma kelimesini haketmiyor..
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.