Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    i7 4790K
    16 gb ram
    Nvidia 780 ti de oyun acayip kasıyor.

Orijinalden alıntı: sagropa

Güncelleme gweldi mi arkadaşlar
    i7 4790K
    16 gb ram

Benim sistemimde seninki kadar olmasada iyi sayılır çok acayip kasıyordu. Atinin son driverini indirdim sorun çözüldü. Birde ben arka planda herşeyi kapatıyorum oyun oynarken. antivirus, browser, vs..

i7 4790K
    16 gb ram

mp demi kasıyor?bende kasma olmuyor ne sp de ne mp de ekran kartımız aynı.supersamplingi kapamayı unutma bu arada.
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro Led Dual Kit Ram
    Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
    ASUS 27" MG279Q 4ms 144Hz 2K HDMI+DP IPS
  • Beyler konuyla alakasız ama bu oyun neden bluray olarak çıkmadı? Sadece bu oyun değil bu tip oyunların neden halen daha bluray olarak çıkmadığını anlamıyorum

▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
    [2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Vestel 43UD9300 | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti
  • quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

i7 4790K
    16 gb ram

mp demi kasıyor?bende kasma olmuyor ne sp de ne mp de ekran kartımız aynı.supersamplingi kapamayı unutma bu arada.

MP oynamıyorum. BF nin daha iyi multisi bence. SP de full ayarda açmıyor bu sistem. Güncelleme gelene kadar bekleyeceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: regujohn

quote:

i7 4790K
    16 gb ram

MP oynamıyorum. BF nin daha iyi multisi bence. SP de full ayarda açmıyor bu sistem. Güncelleme gelene kadar bekleyeceğim.

güncelleme gelsede açmaz diyorum ya sana supersampling ayarını 2x yap yada kapa diye .
    CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro Led Dual Kit Ram
    Samsung 500GB 970 EVO PLUS NVMe M.2 SSD
    ASUS 27" MG279Q 4ms 144Hz 2K HDMI+DP IPS

• sunucularda sorunmu var acaba map loading te atıyor mp oynuyabilen varmı ?

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper
  • Arkadaşlar internet bağlantısı ile ilgili herhangi bir sorun yaşamadım benim hattım bayağı kötü yani bende bile olmadıysa diyorum büyük ihtimalle sizin sistemle yada hat ile alakalı bir şey vardır, bir kaç kez yükleme ekranında bekledi sonra diğer oyuncular ile birlikte lobiye tekrar attı oyunla alakalı sıkıntı bu oldu. Grafik kalitesi ile ilgili sıkıntı yaşayan arkadaşlar için benim sistemdeki ayarları aldım, benim 6gb ram var fakat yetiyor bu ayarlarda bu ekran kartı. Üst modeli yada alt modeli olan arkadaş var ise bu ayarları referans alabilir bence, umarım işinize yarar. Bu ayarları full yaptığım zaman kapalı olan şeyleri açınca falan çamur yani görüntü çamur detay yok, fakat bu şekilde muazzam grafik kalitesi var. Ayarları yapmamdaki yardımından dolayı "caner_ozdemir" teşekkür ederim.

Resim eklemede sorun var sanırım.

Multi
    Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

Single

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 9 Kasım 2014; 18:59:43 >
    Though down this road we've been so many times

• steamapps içindeki codaw nin appmanifest dosyasını birisi gönderebilir mi ? oyunu başka bir diske kuracağım fakat o dosyayı kaybettim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 9 Kasım 2014; 21:46:14 >

Soul of the lost, withdrawn from its vessel. Let strength be granted, so the world might be mended... so the world might be mended.

• Şu brust fire silahları tam otomatik olarak değiştirme tuşu perki vs. var mıdır ?

i7 4790K
    16 gb ram

hocam bende de 2 adet 670 slı ve 8 gb ram var işlemcım 3930k fakat aynı kasma bendede var 8 gb ram da mı kasma belki bundandır dıye dususnuyorum ama ultra yapınca oyun kasıyor bendede
    sizdede oyle mı acaba
    AMD Ryzen 9 5900X işlemci ,MSI MAG CORELIQUID 360RH ARGB Cpu Coller, Msi X570 MEG ACE Anakart, 1 TB M2 CORSAİR MP 510 SSD CORSAİR (4X8) 32 gb 3600 mhz ram, GİGABYTE RTX 3080 GAMİNG OC Ekran Kartı, GİGABYTE G34WQC Gaming Monitor 144 Hz , CORSAİR AX860İ MODULER 860 watt powersuply. COLLER MASTER CM700P FULLTOWER KASA.
  • Oyun bitti. Biraz kısa gibi geldi diğer Cod serilerine göre. Anlamadığım İlona ya noldu acaba?
  • Afedersinizde ben böyle oyunun ağzına sıçayım. 2 oyun oynayayım dedim. İlk oyuna gayet güzel girdi. Şu anda 3 seferdir oyun yüklemeye çalışıyorum. Menüye geri atıyor uzunca bir süre beklettikten sonra.
  • FPS düşüşlerini ayarları yukarı çekerek çözdüm şimdi de internet bağlantınızda sorun var diye atmaya başladı, oyun zevkimin içine etti açıkçası update gelene kadar oynamayı düşünmüyorum.

STEAM ID
    ORIGIN:Bandoper
    uPlay: Bandoper32
    PSN:bandoper

• http://www.youtube.com/watch?v=bQsKcRJ5No4&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• 2K kullanıcısına yanıt
    Garip ama bende de öyle oldu. Ayarları yükselttiğimde FPS düşüşü beklerken, düşüşler ortadan kalktı. Dünya tersine mi döndü yoksa?
    Bağlansan bile oyunda aşırı lag olduğu için şamar oğlanı gibi olup, normal modlar bile sanki Hardcore modu gibi birkaç mermiyle çok fazla ölüyorsun. Şu haliyle oynanacak oyun değil multisi.

Ben, arkadaşın hesabıyla girip oynadım. Her ne kadar senaryo modunu beğenmiş olsam da, "İyi ki almamışım" diyorum.

Ben gerçeğin peşindeyim, kimin söylediği önemli değil. Ben adaletin peşindeyim, kim için veya kime karşı olduğu önemli değil.
    Eğer dikkatli değilseniz, gazeteler sizin zulüm gören insanlardan nefret etmenizi ve zulmü uygulayan insanları sevmenizi sağlar. Malcolm-X

Her zaman kazanan, bir defa kaybettiğinde tam kaybeder. Adâlet geciktikçe cezası büyür. Adâlet geldiğinde iflat etmez. Hak sillesinin sadâsı yoktur! Bir vurdu mu, devâsı yoktur. Mustafa Özcan
  • bugün alıcam diyorum hep kötü konuşuyosunuz vazgeçiyorum mw2de de dedicated server yoktu onda lag problemi olmuyodu
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.