Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
59.396
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj


  • Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]


    Yapımcı : Sledgehammer Games

    Dağıtıcı : Activision

    Platform : Xbox One, Xbox 360, PS4, PS3, PC

    Çıkış Tarihi : 4 Kasım 2014

















    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >







  • Önlerden yerimizi alalım umarım MW4'ü görürüz
    platform'u açıklamasalar da Sledgehammer, Rockstar gibi geri kafalılık yapmayıp her platforma çıkarır
  • Buralar dolup taşabilir. Umarım yeni bir grafik motoru gelir ve donanım sattırmaya çalışmazlar. Ghosts'un MW3 ile aynı grafik motoru kullanmasına rağmen birinde en yüksek ayarlarda +90 fps alıp diğerinde ise 15 fpsyi zar zor almak mantıksız bir şey ama maalesef bir gerçek.
  • Konuyu açtık ama kendi tahminlerimi de söyleyim en iyisi. Activision bu yeni nesilde tamamen yeni serilerle gelecek bence. Modern Warfare 4 ve Black Ops 3 gelmeyecek. Infinity Ghosts ile, sledge. yeni oyunuyla, treyarch da yeni oyunuyla devam edecek bence. Bu seneki oyunun yine Mw tarzı bir oyun olacağını düşünüyorum. 3. Dünya Savaşı konulu olabilir.
    Hiç sanmıyorum ama keşke 2. Dünya savaşıyla ilgili bir oyun yapsalar.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MW-4 olsa da Price reyise kavuşsak yine
  • ghost gibi bu oyunda çöp olacak hileciler yüzünden adamlar 69-79-100 dolara oyun satmayı biliyor ama arkasından durmayı bilmiyor nasıl olsa alacak enayiler hazırda hardaned edition aldım bir ay oynayamadım sildil hileciler yüzünden bf4 adamlar oyunlarını arkasında duruyorlar bari yüzüne bakmam cod bundan sonra

  • ABD'de Arizona'da düzenlenen "Destination PlayStation" etkinliğinde Black Smith kod adlı Call of Duty oyununun gösterildiği söyleniyor.
    Golden Gate köprüsünden bir sahnenin de gösterildiği yeni Call of Duty videosunun harika fiziklerle son derece gerçekçi göründüğü belirtiliyor. Modern Warfare serisinin yeni oyunu olduğu söyleniyor.
    http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Call_of_Dutynin_Black_Smith_Kod_Adli_Oyunu_Gelistiriliyor-52056.htm




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orangeblu -- 4 Mart 2014; 19:22:27 >




  • Oyun yapımcıları kendine çeki düzen vermeli.MW2'den sonra çıkan oyunlar (bu kelimeyi kullanmayı sevmiyorum lakin) tam anlamıyla fiyasko ve çöptür.Cod ismini batırdılar.Hikayesinden gene götürüyorlardı işi oda bitti.


  • Activision tarafından Call of Duty serisini geliştirmek için kurulan Sledgehammer Games, ilk deneyimini bu sene itibariyle piyasaya sunacak. Geçtiğimiz günlerde bir söylentisini duyduğumuz yeni Call of Duty oyunuyla ilgili yepyeni haberler geldi. Ancak bu kez kaynak oldukça güvenilir duruyor.

    Drift0r isimli Call of Duty odaklı çalışan YouTube kanalının sahibi, geçtiğimiz sene Call of Duty: Ghosts'la ilgili ilk bilgileri sızdıran isim olmuştu. Aynı isim, bu kez yeni Call of Duty oyunu için konuştu. Drift0r, tahminini Modern Warfare 4'ten yana yaptı.

    Geçen sene bir mail yoluyla gelen sızıntıyı yapan Drift0r, bu kez yeni Call of Duty oyununu gözleriyle gördüğünü belirtiyor. Oyunun gelecek temasında geçtiğini söyleyen isim, yeni CoD'un Modern Warfare 4 ismiyle çıkacağını düşünüyor. Drift0r'un anlattıklarına göre oyunda gördüğümüz tema gelecekle ilgili olsa da, karakterlerimiz birer 'Robocop' değiller. Yani Drift0r, oynanış olarak robotlarla ilgili bir kısım görmediğini belirtiyor.

    Haritalardan ve grafiklerden de kısaca söz eden Drift0r, Oblivion filmindeki atmosfere benzer bir haritanın kendisine gösterildiğini söylüyor. Kendisine gösterilen videoda grafiklerin tam anlamıyla tamamlanmadığını söyleyen isim, ışıklandırmaların oldukça etkileyici olduğunu belirtiyor.

    Yayınladığı videoda Drift0r, ilk başta içeriden sızıntıyı yapan kişinin kendisiyle dalga geçtiğini düşünmüş. Çünkü kendisine gösterilen videoda karakter, Titanfall'da gördüğümüz silahlardan birisine çok benzer bir silahı tutuyormuş.

    Şimdilik videoda aktarılanlar bunlar. Drift0r, konuyla ilgili çok da fazla açıklama yapmaktan kaçınıyor. Çünkü yapacağı sızıntılar, içerden arkadaşının kovulmasına neden olabilir. Konuyla ilgili daha fazla dinlemek isterseniz videoyu aşağıdan bulabilirsiniz.



    Kaynak: BSC







  • Yerimizi alalım :) Ben daha çok 2015teki oyunu merak ediyorum :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önlerden yerimizi alalım.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amma meraklısınız ya Ana Konu açmaya.
    cod 2014 ne saçmalıktır, daha 1 sene var en az, iyice saçmaladınız
  • Eminim 1 sane var mart ayındayız oyun CoD genelde sonbahar çıkar ortalama ekim dersek 7 ay var bu arada forum üyeleri fikirlerini isteği gibi belirtir bu seni ilgilendirmez

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >


  • Transformers serisiyle birlikte başarılı işlere imza atan High Moon Studios'u, serinin son oyununun duyurusunda geliştirici koltuğunda görememiştik. Activision çatısı altındaki firmalardan High Moon Studios adına yeni bir söylenti haberi geldi.

    Daha önce sizlere, firmanın Radiant Engine'de deneyimli oyun yapımcıları aradığını aktarmıştık. Bu oyun motoru, Call of Duty serisinin haritalarını geliştirmekte kullanılıyor. Firma, verdiği yeni bir iş ilanıyla birlikte yeni bir söylentinin ortaya çıkmasına sebep oldu. High Moon Studios, yüksek profilli bir eski nesil oyunun yapımı için programcılar arıyor.

    Elimizdeki bilgileri yorumlayarak, Transformers yapımcısının yeni projesini ortaya çıkarabiliriz. Bildiğiniz gibi Call of Duty serisinin yeni oyunu, Sledgehammer Games tarafından yeni nesle odaklanarak geliştiriliyor. Görünüşe göre serinin yeni oyununun PS3/X360 sürümleri de, Transformers serisinin yapımcısı High Moon Studios'a emanet.

    Kaynak:http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Soylenti_Yeni_Call_of_Duty_Projesinde_Transformers_Yapimcisi_da_Var-53327.htm







  • Hadi bakalım hadi heyecanlandım bak şimdi
  • High Moon Deadpool'u da yapmıştı. Umarım MW kalitesinde bir CoD gelir bu sene
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Cpt.LawLess

    High Moon Deadpool'u da yapmıştı. Umarım MW kalitesinde bir CoD gelir bu sene

    Bu sene CoD'un işi daha zor. Hele Titanfall gibi bir oyun çıkmışken

    Mw2 gibi olacağını sanmam ama Black Ops kalitesinde iyi grafiklerle bir oyun gelirse bu sene güzel olur.

    Eski nesil konsollarda da kötü görünmez umarım.
    Mesela Battlefield 4 eski konsollarda grafiksel anlamda Ps2 kalitesinde. Frostbite 3 ile alakası yok grafiklerin.

    Neyse bekleyip göreceğiz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • PC'de Titanfall'ın fazla şansı yok hem 48GB'lık dezavantajı, hem origin dezavantajı hem de sorunları var CoD düzgün oyun yaparsa Titanfall'dan etkilenmez. Ghosts'dan sonra düzgün hikayeli bir CoD iyi satabilir mesela MW4.
    Aslında Ghosts kötü değildi ama beklenti yüksekti bu oyundan da beklenti yüksek bunu karşılaması lazım


  • Daha önceki bazı Call of Duty oyunlarında görev alan Sledgehammer Games şu sıralar serinin yeni oyunu üzerinde çalışıyor. Bu stüdyonun kurucularından Glen Schofield serinin yeni oyunuyla ilgili GDC'de iddialı açıklamalarda bulundu:

    "Yeni Call of Duty serinin şimdiye kadarki en hırslı ve en yaratıcı oyunu"

    Schofield aynı zamanda GDC'de yeni oyundaki karakterlerden birisinin oyun içi görselini göstermiş. Bu görsel henüz online aleme sızmadı. Yeni Call of Duty'nin birkaç ay içinde duyurulması bekleniyor.

    Kaynak :http://www.bolumsonucanavari.com/Haberler-Yeni_Call_of_Duty_Simdiye_Kadarki_En_Yaratici_Oyunumuz-53603.htm







  • Her zamanki gibi Call of duty nin dönemi bitiyor yeni nesil BATTLEFİELD dir nokta kardeşş
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.