Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Maul*

Ben kasma problemini pre shader load kısımlarını on yaparak çözdüm yükleme süresi uzun sürüyor ama kasmadan fps drop olmadan oynatıyor diğer türlü off yaptığınızda hemen oyuna giriyorsunuz ama bu sefer haritayı oynarken yüklemeye çalışıyor e doğal olarak kasma ve çamur grafikler oluşuyor bekleyin 3-4 dk yüklesin adam gibi oynayın

Deneyeceğim, ilk bir dakika kasa kasa oynamak iyi olmuyor beleşten kill veriyorsun karşıya kasma sonucu.
  • Chapter 4-5-6

• 3 sefer yazdım pek umursayan olmadı...multiplayera bağlanmıyor service not avaible diyor sürekli..3 gün önce aldım oyunu ama hiç giremedim..herşeyi yaptım ama yok olmuyor..akıl verecek bir arkadaş yokmu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • claymore , ye en yakin explosive drone var oda düsmani gördügünde hemen patlamiyor 1-2 saniye geciyor ki o arada düsman bizi vurur benim gibi pusucular icin iyi bir durum degil .
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkanfc

3 sefer yazdım pek umursayan olmadı...multiplayera bağlanmıyor service not avaible diyor sürekli..3 gün önce aldım oyunu ama hiç giremedim..herşeyi yaptım ama yok olmuyor..akıl verecek bir arkadaş yokmu

Modemini yazarmısın markasını ? battlefield 3 te aynı problem başıma gelmişti sorun modemmiş modemi değiştirince hem oyuna hem coop görevlere bağlanabilmiştim muhtemelen sorun modeminde
  • furkanfc kullanıcısına yanıt
    modem ayarlarında upnp yi kapatınca düzeliyormuş sanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

Akşam eve gidince denerim umarım olur..teşeklür ederim ilgin için..

• Bende UPNP sürekli açık ve firmware'den dolayı sanırım, kapatma seçeneği yok nedense. Modem, Airties RT-206 ama TTNET yasağını kaldırmak için RT-204 firmware'i yüklenmiş.

Bir de 6372SO var ama onunla oynamak tam bir işkence. Garip gelecek belki ama, o modemle lag sorunu yaşıyorum. Bu sebeple onu kullanmıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 8 Kasım 2014; 13:12:40 >

• https://www.youtube.com/watch?v=4nRK8MSYVlE&list=UUqa9HxNj4asJ6nS_dUNOJ2A

• yav oyunda nie ses kasamıyorum arkamdan düşman geçtiğinde genelde duymuyorum ..
  • Ben oyun biraz adam olana kadar ara verdim, dedicated server gelmezse en kısa sürede bundan sonra ki COD oyunlarını almayı düşünmüyorum. Senin şirketinden adamlar dedicated server olucak desin sonra hiçbir ses çıkarma bu konuda.

Şayet hiç gelmezse gözümdeki değeri iyice düşücek COD serisinin biran önce sözlerini tutsunlar;

http://www.reddit.com/r/Games/comments/2lct8g/call_of_duty_advanced_warfare_still_doesnt_have/
  • Bu gün eşleşdiğim oyuncularda pingler hep 3 çubuktu ve lag olmadı.
  • quote:

3 sefer yazdım pek umursayan olmadı...multiplayera bağlanmıyor service not avaible diyor sürekli..3 gün önce aldım oyunu ama hiç giremedim..herşeyi yaptım ama yok olmuyor..akıl verecek bir arkadaş yokmu

Senin tatafından değil problem,adamların tarafında..butun forumlar aynı şikayetle yıkılıyo günlerdir,bende de oluyor arada,bazen girebiliyorum,çoğu zaman ya server not available veya sacma sapan başka sorunlar,oyundan atmalar vs..patch bekliyoruz kısmet..

• quote:

Orijinalden alıntı: Obilux

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU]
    En iyi oyunlarımdandı.Nedense hiç bir haritada sorun yok defender da bir kasma var.Ping tek çubuktu fakat en ufak bir lag görmedim oyunda.

Bende niye habire frame düşmesi oluyor ya ekran kartımda gtx 580

• Unbound key nedir beyler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: devil911

quote:

Senin tatafından değil problem,adamların tarafında..butun forumlar aynı şikayetle yıkılıyo günlerdir,bende de oluyor arada,bazen girebiliyorum,çoğu zaman ya server not available veya sacma sapan başka sorunlar,oyundan atmalar vs..patch bekliyoruz kısmet..

Patch çıksa bari ama ne zaman belli değil..hafta sonu geldi rahatca oynarız dedik ama yok..hani arada girebilsem amenna ama 1 sefer bile giremedim..

• quote:

Orijinalden alıntı: Fetvacı

quote:

Orijinalden alıntı: Maul*

Ben kasma problemini pre shader load kısımlarını on yaparak çözdüm yükleme süresi uzun sürüyor ama kasmadan fps drop olmadan oynatıyor diğer türlü off yaptığınızda hemen oyuna giriyorsunuz ama bu sefer haritayı oynarken yüklemeye çalışıyor e doğal olarak kasma ve çamur grafikler oluşuyor bekleyin 3-4 dk yüklesin adam gibi oynayın

Deneyeceğim, ilk bir dakika kasa kasa oynamak iyi olmuyor beleşten kill veriyorsun karşıya kasma sonucu.

Ya denedim o seçeneği 1 dakikadan fazla yükleme ekranında kaldığım için beni lobiye atıyor bazı bölümlerde defender, riot bio lab bölümlerinde karşılaştım SSD şart yada COD bir güncelleme falan getirmeli bunun için.

• Kullanıcı adım "Lu Bu" eklemek isteyen olursa.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Aldinmi cod aw?

• quote:

Orijinalden alıntı: Faltuner

denedim olmadı..farkılı bir modem denedim ondada olmadı...o kadar çok şikayet var ama 1 tane patch çıkartmadılar hayret verici bi durum..
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.