Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi ayarlarda oynuyorsun hocam
  • Almadım. Arkadaşın hesabı üzerinden oynadım. Ghost'un zıplamalı ve teknolojik versiyonu olmuş her yönden. Hele de multideki kasmalarla çekilecek gibi değil. Bu haliyle 5 para edecek oyun değil. COD, VAC varken bile hileden çekilmez haldeydi. Düşün ki bunda VAC bile yok. Oyuna yama gelirse belki oynanabilir ama en azından şu an almayı düşünmüyorum. Bağımsız yapımcıların çıkartıpta 10-20 liraya sattığı veya F2P oynattığı dandik FPS oyunlarından farksız olmuş multisi.

Single idare eder ama bazı yerlerindeki grafikler çok iyiyken, bazı yerlerdeki, sanki MW1 zamanından kalma gibi duruyor. Her sene oyun çıkarcağım diye bi tarafını yırtarsan, olacağı bu. COD'un düştüğü hâle bak. İlk defa bi COD'un single'ı bile kendini oynatacak şekilde alıcı gelmedi. Mesela bi yerde M'ye basınca etrafa elektronik dalga yayıyorsun. Çıkan ses, Crysis 2'deki sinyalcinin çıkardığı sesni yanısı. Çakma olur da, bu kadar da olmaz ki. Bu haliyle alınacak oyun değil.

Kendimce artı ve eksilerini yazmıştım şurada. Bu mesajın az altında birisi Crysis ile kıyasladığı birer SS koymuş; bak anlarsın:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=99225571

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 8 Kasım 2014; 21:38:22 >

• arkadaşlar tuhaf bi sorum var;
    -call of duty serisinden birisinde 'buraya saldırın' işareti yapma olayı vardı, serinin hangi oyunuydu o, bilen eden var mı?
    iki parmak ile işaret edip, askerleri oraya saldırtıyordu
  • BF4 ten sonra hiç bu kadar özgür olmamıştım zıpla hopla çok eğlenceli...şu pusanlar oraya buraya yatanlarda olmasa süper olcak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UnRateD -- 8 Kasım 2014; 22:08:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tiny Titan

Hangi ayarlarda oynuyorsun hocam

Ayarlarım bu şekilde dostum minimum 50 maksimum 80 civarı alabiliyorum ortalama 55-60 arası 860m beklediğimden daha iyi performans verdi son nvidia driverı kurulu kendi optimizasyon yaptı sanırım ona bakmadım ve update 1 kurulu.

• Single Player kısmında bir bölüm var ki onu tasarlayan adamı tebrik etmek lazım.
    Çok gerçekçi ve çok sade tasarlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_ozdemir -- 8 Kasım 2014; 23:36:42 >

• Bu oyun Crysise teknolojik oyun böyle yapılır cevabı. Bence çok daha iyi
  • caner_ozdemir C kullanıcısına yanıt
    Gerçektende çok güzel gözüküyor
  • caner_ozdemir C kullanıcısına yanıt
    Nasıl ss aldınız?

Bu arada bir tavsiyem var kontrol ayarlarında smotth mouse yes diyin daha güzel oluyor.
  • Multiplayer kısmı çok zevkli, bir de akıllı eşleştirme olsa, ilk kez girdim karşı takımdaki adamların seviyesinin ortalaması 30 lvl falandı heralde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Nasıl ss aldınız?

Bu arada bir tavsiyem var kontrol ayarlarında smotth mouse yes diyin daha güzel oluyor.

Bandicam ile aldım.
    Smooth mouse ben önermiyorum.
    Yaptığı şey fareyi daha hızlı hareket ettirdiğinizde oluşan ivmeyi takip edip ivmenin arttığında hızı da arttırması ivmenin azalttığında hızı da azaltması.
    Ancak hem kontrolü bazen istemediğimiz seviyeye getirebiliyor hem de ek iş yükü gerektirdiği için ufak bir miktar delay ekleyebiliyor.
    Oyuncu fareniz varsa hızı dinamik olarak oradaki tuşlarla ayarlayın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caner_ozdemir -- 9 Kasım 2014; 0:51:49 >
  • benim de bugün itibariyle kısa bir süre de olsa single player modunda oyunu oynama imkanım oldu.
    oyun için mükemmel olmuş diyemem belki ama genel itibariyle oyunu beğendim (10/7)
    optimizasyon konusunda çok iyi bi sisteme sahip olmamama rağmen hissedilir bi sıkıntı yaşamadım gayet akıcıydı.
    grafikler karakter modellemeleri ve sinematikler evet güzeldi fakat çevre modellemesi bunların biraz gerisinde kalmış gibiydi sanki.
    SP modunun kısalığından bahsedilmiş ama kendi adıma bu oyundan büyük bi beklentim yoktu; o manada AC Unity çıkana dek
    idare etsin kafi benim için ki öyle de olucak gibi görünüyo.
    son olarak nacizane bir tavsiye: oyundan daha bir keyif almak, havaya girmek isteyen arkadaşlara eğer henüz izlemedilerse oyuna başlamadan evvel Edge of Tomorrow
    filmini izlemelerini öneririm; senaryolar pek örtüşmese de ortam, atmosfer, kullanılan teknoloji, ekipman, silahlar vs. anlamında ciddi benzerlikler var.

herkese iyi oyunlar dilerim..

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    Klavyeden belirtilen tuşa herhangi bir harf atanmadığı zaman yazar yani o özelliği oyun içinde kullanacaksanız ancak tuşa harf atanmamışsa o sırada belirttiğiniz gibi unbound tuşa basın gibisinden bir yazı çıkar diyebilirim yani örnek verirsem eğilmek için c ye basmayı ayarlarda yapmazsan eğileceğin yerde basılacak tuş için unbound key yazar.
  • Teşekkürler:) baya uğraştım anlamak için:))
  • %100 gameplay videosu yayınladım 60 fps izlemek isteyen arkadaşlar için link:

http://www.youtube.com/playlist?list=PLr8gxRRYC2EP0MMpJ-VyTw9MjiAKgYe1l
  • arkadaşlar bağlantı sorunları hala devam ediyor mu ? Dedicated server yok diye herkes isyan etmiş mw2de de dedicated server yoktu ama sorun yaşadığımı hatırlamıyorum başka bir problemden ötürü kaynaklanıyor olabilir mi bağlantı sorunları ?
  • ghosts da vardı diye hatırlıyorum ama emin değilim
  • 280X için ayarlar nedir ? Grafikleri nasıl daha güzel yapabilirim.
  • Campaign'i bitirme imkanı buldum sonunda.

ben çok beğendim, özellikle grafikler ve atmosfer yeni nesil tasarımla baya ii olmuş. konu herzaman cod da oldugu gibi sürükleyici zaten
  • Cok guzel bir oyun olmus MW serisinden yana bugune kadar yapilmis en iyi cod denebilir.Eger grafikleri guzel olsaydi kesinlikle 90puanin ustunde alirdi ve classic olurdu.Ama single ve MP olarak kesinlikle uzun yillar sonra adam gibi bir cod cikti piyasaya , kesinlikle kacirmayin derim ki bu oyununda aw 2 ve 3 surumleri cikacaktir diye dusunuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killnOd -- 9 Kasım 2014; 16:05:26 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.