Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: lebron 7 aranıyor

bugün alıcam diyorum hep kötü konuşuyosunuz vazgeçiyorum mw2de de dedicated server yoktu onda lag problemi olmuyodu

al kardeşim çok takılma sen ben takır takır oynuyorum,defender haritası dışında kasma yada lag olmuyor.Grafikler de gayet makul full ayarlarda oynuyorum supersampling kapalı.oyuna cok hızlı baglanıyor,domination ve teamdeathmatch dısında baska moda girmiyorum pek özellikle domination oynuyorum 3-4 saat basından kalmadan oynadıgım oluyor ki normalde sıkılır kalkarım oyun sarıyor,sotecilere/pusuculara pek prim vermiyor bu seride o çok iyi olmuş zevkinin icine edemiyorlar artık.Sen alırsan benim cebime girmicek gameplay lere bak sistemin de iyiyse al geç,1 sene daha oyun yok zaten bf hardline ı bf4 sevenlerin begenmeyecegini dusunuyorum ve saymıyorum.Şunu da iyi idrak etmek lazım bu tip oyunlarda artık kolay kolay iyi bi single mode gelmez çok nadir olur,zaten bu oyunu single için alan hata eder.şahsen ben oyunu alır almaz direk multiye başlıyorum eskiden ilk single oynardım artık boş geliyo bi an önce bitse de multiye dönsem moduna giriyosun,boş vakitte sıkılınca bakıyorum.Ve asla almam diyen arkadaşlar alsa da almasa da oyunun devamı boyle devam edecek ve başka seri bulmak zorunda kalıcaklar diye düşünüyorum çünkü beklenenin aksine(ki ben de çok kötü bekliyordum) satış rakamları iyi gidiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dnz_ksk -- 10 Kasım 2014; 14:10:02 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• lebron 7 aranıyor L kullanıcısına yanıt
    Bunda lag sorunu var. Çünkü oyunun alt yapısı bozuk. 30 pingli kişiyle 300 pingli kişiyi aynı yere sokarsa olacağı bu.

Multisi tam bi kaos. Kimseyi vurmak için plan yapmana, strateji geliştirmene falan gerek yok. At gibi koş, önüne denk geldiğini vur ya da vurul. Oyunun multisi şu an tam olarak böyle. Single'ı başta sıksa da ve diğer oyunlardan epey bi (ç)alıntı olsa da güzel olmuş. Single olarak, en iyi COD'lardan birisi diyebilirim.

Oyunun grafikleri sadece yüksek ayarlarda gayet güzel görünüyor. Grafik olarak en iyi COD diyebilirim. Lâkin ayar kısınca, aynen Ghost grafiklerine benzer şekilde çamura dönüyor.

Ben arkadaşımın hesabı üzerinden oynuyorum. İyi ki almamışım diyorum. Hele de senin gibi MW2'yi bilen birisinin hayatta beğeneceği bi oyun değil; oynanış olarak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bocekgrafik -- 10 Kasım 2014; 16:08:59 >
  • oyunu yeni aldım amam şu yatak ta yatan yaralı yüzden sonra video sonunda oyundan atıyor sebebini bilen var mı
  • Bf nin yapısını hiç sevemedim malesef baya cod fanatiğiyim ama bo2 ve ghosts kastığı için orjinal almadım hiç ama aw nin optimizasyonu gerçekten iyi akıyo yani oyun başka da oynadığım sevdiğim bi seri yok açıkçası bağlantı ve lag sorunu çeken arkadaşlar olmasa çoktan almıştım yine de alıcam gibi duruyo teşekkürler yanıtlarınız için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuneyt333

quote:

Orijinalden alıntı: sagropa

Güncelleme gweldi mi arkadaşlar
    i7 4790K
    16 gb ram
    Nvidia 780 ti de oyun acayip kasıyor.

hocam bende de 2 adet 670 slı ve 8 gb ram var işlemcım 3930k fakat aynı kasma bendede var 8 gb ram da mı kasma belki bundandır dıye dususnuyorum ama ultra yapınca oyun kasıyor bendede
    sizdede oyle mı acaba

gtx 780ti call of da ayarlar extrada sükür tek bir kasma bile yapmadı ama oyunun bazı bolumlerinde mesela dumanlarda karelenme oldu o da karttan degil oyundan kaynaklanıyor..
  • her oyunda olduğu gibi kendini aşmış. yalnız headshot hastası olduğum için tekli atış yapan silahların nadiren bulunması iyi olmamış.
  • Oyuncuları harita yüklendikten sonra sizi oyuna atıyor detayları vs siz oyunu oynarken yüklüyor ee haliyle kasıyor ilk 1 dakika sisteme göre daha fazla sürede kasarak oynuyorsunuz.

Shader Preload seçeneğini açtığınızda bazı bölümleri yüklerken zaman aşımından dolayı sizi atıyor Defender, Biolab gibi bölümler de karşılaştım.

SSD kullanan arkadaşlar Shader Preload seçeneğini aktif yapsınlar, HDD için bir şey diyemiyorum çaresiz harita yüklenene kadar ilk dakika kasarak oynayacaksınız.

Çare herkes Shader Preload ayarı aktifmiş gibi oyuna herkesi aynı anda dahil etmeli COD güncelleme ile.
  • Fetvacı kullanıcısına yanıt
    SSD, FX8350 işlemci, 280X ekran kartı ve 8 GB belleğe rağmen neden kasar ve donma yapar peki?
  • Alıyorum beyler kesin alma diyen varmı

• Price dayıma feda olsun be

alma bence. bi singleni oyna beğenirsan al. ki beğenmeyebilirsin. optimzasyon sorunu var..
    "Kesin alma" demem ama alacaksan bile, senden önce oyunu alan arkadaşlarının hesabı üzerinden girerek oyunu kendin bi oyna. Ondan sonra karar ver bence. Single sarar ama multi iyi değil yukarıda yazıdğım gibi...

Şahsen ben, arkadaşın hesabından oynuyorum ve almayı düşünmüyorum. Single'ı bitirince de bir daha işim olmaz bu oyunla muhtemelen.
  • Single oynadım ya kartım gt650m bundan sonraki oyunları oynayamam bu kartla biraz da mecburiyetten aldım

Bundan sonraki oyunları oynarsın. "Swiftshader" diye bir mucize var:)
    Valla onunla da düzgün oynamazsın. Şöyle izah edeyim. Bende FX8350 işlemci, 280X ekran kartı, 8 GB bellek ve SSD olmasına rağmen oyun kasıyor kimi zaman yüksek ayarlarda. Oyunu öyle bi yapmışlar ki, FPS artsın, akıcılık yükselsin diye ayar kısamıyorsun. Çünkü bu sefer de güzel olan grafikler çamur gibi oluyor garip bi biçimde. Bundan dolayı mecburen yüksek ayarlarda oynuyorum oyunu.

Hatta ben genel olarak ayar kısıp oynarım akıcılık fazla olsun diye. Oyunun Steam sayfasındaki resimleri görmüşsündür. Ne kadar güzel görünüyor, değil mi? Ben o grafikleri göremiyordum işte bir türlü; tâ ki ayarları fulleyinceye kadar.

Bir ara aynı yerlerden düşük ve yüksek ayarlarla SS alıp aradaki farkı paylaşmayı düşünüyorum.

Velhâsıl: O kartla işin zor. Allah kolaylık versin.

• hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    O ne? Detaylıca izah eder misin. Veya varsa türkçe kaynak, link versen de olur.
  • bocekgrafik kullanıcısına yanıt
    Üstad baya eleştirdin oyunu.Almayı düşünyordum biraz fiyat düşünce ama vazgeçtim sayendeKeşke benimde single olarak hesabını kullanacağım arkadaşım olsada oynayıp geçsek
    Swiftshader, ekran kartının yetmediği durumlarda eğer işlemcin iyiyse bütün işi işlemciye bindiren programdır kısaca. Tek yapmanız gereken swiftshader dosyasını programın bulunduğu klasöre yapıştırmak. Bütün directx ve opengl işlemleri artık cpu tarafından yapılır.
  • @vollkan59
    Senaryo modunu mutlaka oynayın bir şekilde. Onun yolunu da biliyorsunuz zaten.
    Multisi şu haliyle oynanabilir değil. COD değil zaten multisi, başka bişey olmuş o.

Multi için Warface'e bakmayı düşünüyorum. Sistem gereksinimleri de çok düşük ve ücretsiz üstelik.

@hgwxx/7
    Ekran kartı değilse bile, en azından işlemcinin güçlü olması lazım ama bunun için, değil mi?
    Evet kesinlikle çünkü bütün işi CPU yapıyor.
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.