Acil Yardım Tarfife değişikliği farklı fiyat teklifi
Red li 20 plus sınırsız sosyal medya ve YouTube 111 Tl ödüyorum 2 dönemlik anlaşmıştı. İlk dönem kampanyası 30 Mayısta bitiyor. Bugün Vodafone tarafından gelen mesajda tarifenin 650 Tl olacağı söylrndi. 2 dönemlik anlaştığım tarifenin fiyat farkı bu kadar çok olabilir mi? Müşteri hizmetlerini aradım sözleşmeyi gönderin bakacağım dedi. Sözleşmenin olmadığı belirtildi. 2. Dönem tarife fiyatının be kadar olacağını hatırlamıyorum. Sözleşmeyi nasıl temin edebilirim? 6 kat fiyat artışı normal mi?
Binamızda 1000 mbit Kablonet Altyapısı Var
Şuan millenicomu kullanıyorum. Ama son günlerde iyice canım sıkılmaya başladı. İnternetin dalgalanması, Ping değerlerini aşırı yüksek olması, internetin gidip gelmesi. Doğru düzgün online oyun oynanmıyor. Filmler SD kaliteye düşüyor. Kablonun altyapı getirdi geçenlerde. Taahhütlü 200-500-1000 mbit seçenekler mevcut. Kablonetten memnun musunuz?
Vodafone Yanımda Faturalı Gelen Teklifler
Merhabalar, 2 yıldır 13 gb kırmızı fırsat paketini kullanıyordum: 54 Tl fiyatlı. Bir sonraki ay taahhüt bitiyor. Uygulamadan vodafonun bana önerdiği aşağıdaki paketlerden hangisi sizce daha iyi? 13 gb çarklarla birlikte genellikle yetiyordu.
Finansal Okuryazarlık (Borsa,Altın, vs) Yardım
iPhone 13 Pro Kameradaki Toz
Apple kameralarda yer alan tozlara karşı nasıl bir tutum içerisinde bilen var mı? 3x kamera lensinde nokta şeklinde toz görünüyor. Renkler sanki soluk duruyor. Işığı iyi yakalamıyor gibi geliyor. Belli ki cihaza bir yerden toz giriyor. İleride daha da kötü bir durum oluşacak. Apple değişime yanaşır mı sizce?
Kırmızı Fırsat 13 Gb ikinci 12 aylık dönem için fiyat?
Yaklaşık 1 yıl önce Kırmızı Fırsat 13 GB 49 TL ile taahhüt ettirdim. İlk 12 aylık dönem bitmek üzere. İkinci 12 aylık dönemin bana sundukları fiyatın ne kadar TL olduğunu nerden öğrenebilirim? Bu dönemdeki tarifelerden ucuz bir teklif geldiği aşikar.
Them (Ötekiler) 2021 | Amazon Prime
Özet ve Detaylar
Them, 1950’li yıllarda genellikle beyazların yaşadığı Los Angeles’daki bir mahalleye taşınan siyahi bir ailenin hikayesini konu ediyor. Yıllarca güzel bir eve taşınmanın hayalini kuran ve sonunda bu hayallerini gerçekleştiren aile, yeni mahallelerinde beklenmedik durumlarla karşılaşır. Aile üyeleri kendilerini, komşuları ve doğaüstü güçler tarafından yok edilmekle tehdit edilen bir oyunun merkezinde bulur
İlk sezon Prime'dan ulaşılabilir.
İyi akşamlar herkese, N11 üzerinden resmi İdefix satıcısından Xiaomi M365 Pro elektrikli scooter aldım. Evafone'un resmi Türkiye garantisi olduğunu sanıyordum. İthalatçı garantiymiş. Ama içinden herhangi ithalatçı garanti kağıdı çıkmadı. Muhattap bulamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne hangi başlıkla,içerikle başvuru yapmak gerekir?
6 GB 30 TL ödüyordum bugün son gün. Türk Telekom kullanıyorum. 8-10 gb 1000 dk 30-35 TL ye alacağım tarife var mı?
Türknet Altyapı Değişikliği Dünden Beri İnternet Yok!
Bu forumda YAPADAN VAE'ye geçişte birçok sorun olduğunu gördüm. Kiminin İnterneti 1 aydır yokmuş kiminin 20 gün kimininse 10 gün. Bugün internet su, elektrik gibi hayati önemde. Ben home office olarak çalışıyorum. 16 mbitten 100 mbite geçebildildiğüm altyapı sorgulamada görünüyor. 2 gündür internet yok. Yapadan Vae ye geçiş bu kadar zor olmamalı. İşlerim aksamaya başladı. Yapılmayacaksa ve bu forumdaki diğer Türknet kullanıcıları gibi 10 gün,20 gün, 30 gün bekleyeceksem şimdiden söyleyin. Başka firmaya geçeyim.
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.718
İkinci El Bölümü Mesajları: 17
Konularının görüntülenme sayısı: 33.908 (Bu ay: 374)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 663 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun