Şimdi Ara

Call of Duty: Advanced Warfare (2014) [ANA KONU] (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.447
Cevap
11
Favori
60.535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • En iyi oyunlarımdandı.Nedense hiç bir haritada sorun yok defender da bir kasma var.Ping tek çubuktu fakat en ufak bir lag görmedim oyunda.
  • Bende hiç bağlanmadı multiye neden arkadaşlar..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu exo survival modunu oynayayim dedim en fazla 7. raunda kadar dayanabildik, mikrofonsuz anlaşmadan bitirmek zor. Varsa bitirmeyi düşünen haberleşelim.
  • Gaara34 kullanıcısına yanıt
    7. round derken bildiğimiz ilk 7. dalga mı yoksa üstü 7 mi
  • ilk dalga, tek girince bişey yapılmıyor giren hekes kafaya göre takılıyor.
    ilginç ilk başlar çok kolay zaten ya ben ilk girdiğim party de 10^4 yaptım
  • ben pek anlamadım olayı toplam 25 round yok mu?
    25 bitirdikten sonra 1^2 den başlıyorsun öyle öyle gidiyor eğer zombili olan yeri açmak istiyorsan kariyerde 100 round oynaman lazım
  • bağlanmıyor arkadaşlar service not avaible diyor ...hiç giremedim online a herşeyi denemedim ama yok..ne yapim arkadaşlar..
  • Gameplaylere bakınca iyiki almamışım diyorum,activision'un gazına gelip almadım çok mutluyum
    Oyunun modern warfare 3 den 1 tane farkını söyleyin bana
    Gene aynı oyun haritalar farklı sadece,zıplama atlama işini söyleyecek olan yorum yapmasın.Ne kadar saçma olduğu zaten ortada.Görünmezlik eklenmiş ki yuh dedim crysis çakması yapmışlar ki bence çok kötü olmuş
  • Şu crysis çakması diyen arkadaşlar için yazacağım. Öncelikle belirteyim oyunu orjinal aldım, cod serisini online ve single oynamaktan zevk alıyorum herhangi bir hayranlığım yok.
    Crysis çakması yazıp duruyorsunuz her yer de yazan var bunu benim anlamadığım ilk crysis de görünmezlik ve nano suit olayı oldu hoplama zıplama falan diye ondan sonra çıkan oyunlarda bu özellikler kullanıldığında çakması mı oluyor ? Mantıklı bir açıklama ile yazarsanız hani bir şeyi bildiginizi düşünerek hak vermeye çalışalım. Filmler içinde böyle söyleniyor. Birde şu tipler var hani: at için söyler ya ne kadar asil duruyor ne kadar asil aynı bunu diyen insanlar gibi oldu, güvencin asil değil mi ? Her neyse, sevmiyorsan sevmiyorsun ios vs android olayı gibi. Bitmediniz arkadaş her sene bir önceki neslin çocukları ortaya çıkıp saçmalık üretiyor.
    Düzeltme: İmla.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 7 Kasım 2014; 21:20:56 >
  • Hocam sistem özelliklerini yazar mısın? Bende amd radeon 7650m var ama çok kasıyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hgwxx/7 -- 7 Kasım 2014; 21:28:39 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hgwxx/7

Hocam sistem özelliklerini yazar mısın? Bende amd radeon 7650m var ama çok kasıyor..

Daha indirme aşamasındayım oyunu oynayamadım TTNET farkı.
    i5 4460
    6gb ram
    z97 mate
    r9 280x
    700w psu
    120gb ssd
    EK: win7 x64

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradise Lost -- 7 Kasım 2014; 21:30:56 >
  • Ben de indireceğim yarın iş yerinde 45 gb ama bekleyeceğiz.
  • yok yok multiplayera bağlanmıyor herşeyi denedim olmuyor sürekli SERVİCE NOT AVAİBLE hatası veriyor...cod turk deki yazıyı okudum onları da denemedim olmuyor...fikri olan arkadaş yokmudur...
  • Bu nedir arkadaş okadar bekle oyun fos çıksın, verdiğim paraya acıdım valla resmen çöpe attık parayı çok kötü, eskilerini arar olduk. Bumudur

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abraxsas -- 7 Kasım 2014; 23:09:29 >
  • Arkadaşlar AMD görüntü sürücüsünü güncelledim kasma yok oldu:) Aynı sorunu yaşayanlar mutlaka güncelleyin sürücüleri.

Sorum olacak alt yazı nasıl görebilirirz?
  • hgwxx/7 kullanıcısına yanıt
    14.9 değil mi sürücü? Alt yazı için Options/Audio Options/Subtitles'ı enabled yapın.
  • cmravclr C kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim, subtitle tamamdır. Sürücü ise evet 14.9. Ben uzun süredir güncellemiyordum açıkçası driver kaynaklı olabileceğine ihitmal vermemiştim. Ama şimdi düzeldi şükür:)
  • Ben kasma problemini pre shader load kısımlarını on yaparak çözdüm yükleme süresi uzun sürüyor ama kasmadan fps drop olmadan oynatıyor diğer türlü off yaptığınızda hemen oyuna giriyorsunuz ama bu sefer haritayı oynarken yüklemeye çalışıyor e doğal olarak kasma ve çamur grafikler oluşuyor bekleyin 3-4 dk yüklesin adam gibi oynayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Maul* -- 8 Kasım 2014; 2:43:27 >
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.