benimi sorunun C4 aracın sağ koltuğuna nereden geldiğini bilmediğim bir miktar su geliyor. Bilen varsa yardım ederse sevinirim.
yaw dur, daha arabayı teslim almadım söyleme öyle, yolda c4 sahiplerini cevirip bi sürü şey soruyorum zaten.. allahtan daha kimse şikayet etmedi..
Aklıma ilk gelen kapının içinin su dolmuş olması. Kapıyı sallayınca su sesi geliyor mu kontrol edin. Kapını su dolması çok da anormal bir durum değil. Kapını altında bir yerlerde tahliye için açılmış delik vardır. Bu delik tıkandıysa kapını içi su dolabilir.
Bir kontrol edin derim...
benim berlingom var, ilk aldığımdan 2-3 ay sonra aynı şey başıma gelmişti (ama şiddetli bir yağmur sonrası), servis işi çözdü kapıyı dönen lastik contada çok küçük bi yırtıktan su sızıp içeri girmiş, onu tespit edip buldular, değiştirdikten sonra da sorun çözüldü. en azından bi kontrol ettirin derim
Sileceklerin altında bulunan plastik boydan boya uzanan bir parça var bunun ek yerlerinde eğer boşluk varsa klimanın filtresinin orada içeriye su alıyor olabilir. Benim başıma geldiği için biliyorum seat toledo aracımda yağmurda içeriye su alıyordu çünkü yağmuru çamurlukların üstünden atmaya yarayan bu parçada boşluk vardı bir bakın derim..