Şimdi Ara

Gta 5 te garajda olan arabanın yerine başka araba koydum, yerine garajdan çıkardığım araba kayboldu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.933
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 araçlık garajım doluydu koyarken seçtiğim araba, yeni koyduğum arabadan sonra kayboldu. Mors Mutual aradım yok, mechanic te de yok, polis te de yok. Normalde böyle bir durum yaşamıyordum çıkardığım arabayı mechanic de garajda bulunmayan arabalar kısmından çağırabiliyordum fakat orda da görünmüyor. Bir çözüm yolu vardır umarım maliyeti + modifiye 1.5mn tutmuştu. Lütfen bildiğiniz bir yol varsa söyler misiniz?



  • Geçmiş olsun. Aracı aldığınız tarihi ve aracın size ait olduğuna dair resminiz varsa ekran görüntüleriyle beraber Rockstar'a ticket atın. Size aracın ücretini ve modifiye masraflarını anında yollayacaklar.


    Aynı durum benim de başıma geldi. Bu hatayı düzeltmeleri çok basit aslında ama yıllardır düzeltmiyorlar.

  • torkema61 kullanıcısına yanıt
    Arabayı çekiliş ile kazanmıştım ama çok seviyordum. Nightshark diye bir warstock arabasıydı. 🥺 Baya para harcamıştım. Her neyse teşekkürler hocam.
  • hramip@gmail.com H kullanıcısına yanıt
    Hocam o araca 1.5m nasıl harcayabildiniz? Bi özelliği yoktu. Neyse, siz aracı çekilişle kazandığınızı söyleyin. Kazandığınız haftayı veya hatırlıyorsanız günü söyleyin. Ekstra yaptığınız maliyeti söylemenize gerek yok. Onlar sistemden görüyorlar harcamaları. Mutlaka telafi edeceklerdir.
  • Geçmiş olsun.


    Bu bir oyun hatası ve yıllardır düzelmedi, garaj dolu olduğu halde garaja başka araç sokarsan sana içerideki aracı değiştir tarzı bir uyarı geliyor, muhtemelen sen de ona bastın ve aracın sonsuza kadar yok oldu.


    Eğer üstteki kişinin dediği gibi araç ile fotoğrafın falan varsa rockstara yolla, paranı verirler.

  • Açtığım bu konuyu unutmuşum rockstara ticket attıktan yaklaşık bir kaç hafta sonra 500k para geldi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.