İlk 20 üyemizi listeye aldık. Bundan sonra ki üyelerimizi listelemeyeceğiz. Acer 5920 sahibi olan ve derneğe katılmak isteyen arkadaşlar aşağıdaki imza kodunu kullanabilir. İlgi ve anlayışınız için teşekkür ederim.
[color=#0000FF][image]http://img260.imageshack.us/img260/5866/acerderneklogous6.jpg[/image][b][size=1]
The Soul Of BMW.
[i]KullanıcıAdı,[link=http://forum.donanimhaber.com/m_15561480/mpage_1/key_/tm.htm] Acer Aspire 5920 derneği[/link] üyesidir.[/size][/color]
Recovery DVD si olusturmak için (açıklama sertacarslan'ın yazısından alınmıstır. Kendisine teşekkürler)
Yaptığım ilk iş, DVD'leri oluşturmak oldu. Bunun için Empowering aracından Acer eRecovery Management'i seçip, alttaki sekmelerden Burn Disk'e gitmek gerekiyor. Oradaki seçenekler şöyle;
Create factory default disc : Mutlaka yapın. Partition'u olduğu gibi DVD'ye yazıyor, daha sonra bir problem olduğunda DVD'den açıp cihazı ilk haline getirebilirsiniz. 6,5 GB = 2 adet DVD gerekiyor. (Yazdıktan sonra diskleri kontrol de ediyor, bu çok zaman alıyor, isterseniz bu seçeneği kaldırabilirsiniz.)
Create user backup disc : Seçemiyorsunuz:)
Create current system configuration backup disc : Denemedim. Sanırım windows ayarlarını vs. diske yazıyor, sonra bu ayarları geri yüklemenize yarıyor.
Create driver and application backup disc : Bunu da yapın, driverler, bundle programlar vs. 1 DVD gerekiyor.
Windows XP Kuran arkadaşlar için driverların linki aşağıdadır. Blower' a teşekkürler.. Aradaki boşlukları silmeyi unutmayınız.
1 http://r a p i d share.com/files/44915129/Acer5920_WinXP_Drivers.part1.rar 2 http://r a p i d share.com/files/44904351/Acer5920_WinXP_Drivers.part2.rar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emirism -- 23 Ağustos 2007; 11:08:40 >
teşekkürler. Bende sony fz11m ile bunun arasında kalmıstım ama bunu alacagım sanırım.
Hadi hayırlı olsun emir , sonunda bunda karar kıldın demek ,güle güle kullan şimdiden hayırlı olsun sana tüm almayı düşünen arkadaşlara. Derneğinizdede iyi sohbetler arkadaşlar.
Hayırlı olsun derneğimiz, aslında ben kuracaktım dün, baktım zaten war bir tane tepki almayayyim demistim.. İyi oldu Bende 1 ay içinde almayı planlıyorum İnsallah Katılırım aranıza !!
Hayırlı olsun derneğimiz, aslında ben kuracaktım dün, baktım zaten war bir tane tepki almayayyim demistim.. İyi oldu Bende 1 ay içinde almayı planlıyorum İnsallah Katılırım aranıza !!
bende kurarken tepki alır mı dedim, ama o sadece ingiltereden getirilecek bir bilgisayar sekinde bir topic dolayısıyla kurmaın dogru olacagını dusundum :)
bende kurarken tepki alır mı dedim, ama o sadece ingiltereden getirilecek bir bilgisayar sekinde bir topic dolayısıyla kurmaın dogru olacagını dusundum :)
Aynen, bende öyle düşünmüştüm..
İyi yaptın hocam.. Bu girişiminden dolayı tebrikler !!
Dört Gözle bekliyoruz İncelemeleri, testleri vs vs.. Az önce Msnden Bigbenle konustum.Sıcaklık Kaç derece diye sordum ? Hiç ölçmedim rahatsız edici birşey yok, olsaydı muhakkak ölçerdim Dedi !!
Bu arada pek bilinmiyor diye söylüyorum: alet Santa Rosa platformu sayesinde 4GB ram adresleyebiliyor. Yani 2GB lık sodimm ler çıktığında bunlardan 2 tane takabileceğiz. Bu daha önce olmuyordu.
The Soul Of BMW. engerek135, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. Acer Aspire 5920g Intel T7300, 2GB DDR2-667, 256MB Nvidia 8600M GT, 160GB 5400 rpm Seagate HDD, 15.4'' Cristal Brite 8ms LCD ve bir de Logitech V450 mouse
Bu arada pek bilinmiyor diye söylüyorum: alet Santa Rosa platformu sayesinde 4GB ram adresleyebiliyor. Yani 2GB lık sodimm ler çıktığında bunlardan 2 tane takabileceğiz. Bu daha önce olmuyordu.
Evet haklısın.. bu da santa rosayla gelen güzel bir yenilik !
derneğiniz hayırlı olsun arkadaşlar bende acer 5920 yi almak istiyorum ama türkiyede bulamadım bulabileceğim biryer varmı bimekste 5720 olanı var bilgi verebilirseniz sevinirim
Hepsiburada'ya eklemişler ama stoklarına ayın 15'inde girecekmiş. Google'da "as5920g" şeklinde Türkiye'den sayfalarda aratırsan bayağı bir site çıkıyor. Ama bildiğim kadarıyla T7300'lü model stoklarda yok
5720, tamamen alakasız bir model. Bütün yönleriyle 5920'nin altında bir model. Bir kere tümleşik ekran kartı olduğu için baştan kaybediyor. Sadece kasası biraz benziyor
The Soul Of BMW. engerek135, Acer Aspire 5920 derneği üyesidir. Acer Aspire 5920g Intel T7300, 2GB DDR2-667, 256MB Nvidia 8600M GT, 160GB 5400 rpm Seagate HDD, 15.4'' Cristal Brite 8ms LCD ve bir de Logitech V450 mouse
hayırlı olsun derneğiniz....forumda şu anda sahip olan var mı bu dizüztü bilgisayara?
Forumda suan sadece bigben619 arkadasimiz ayni aletin T7100 islemcili modeline sahip, ama ben az sonra cikiyorum eksene vatana falan gidicem varsa bu aksam, en gec yarin almayi planliyorum.. bana sans dileyin arkadaslar
hayırlı olsun derneğiniz....forumda şu anda sahip olan var mı bu dizüztü bilgisayara?
Forumda suan sadece bigben619 arkadasimiz ayni aletin T7100 islemcili modeline sahip, ama ben az sonra cikiyorum eksene vatana falan gidicem varsa bu aksam, en gec yarin almayi planliyorum.. bana sans dileyin arkadaslar
İnsallah alırsın bizide aydınlatırsın hocam, bol şanslar
hayırlısı olsun...umarım herşey istediğin gibi gider...bizlerde makinayı daha yakından görme şansını buluruz...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rodec -- 5 Temmuz 2007; 11:12:37 >
sagolun arkadaslar zaten hayirlisiyla bir alayim ilk gun testlerle gececek, ben de merak ettim acikcasi o turk sitelerde farkli yazilmis olan bilgileri. kahvem bitsin cikiyorum
Arkadaşlar makina piyasada daha yerini henüz alamadı denilebilir bu ayın 15 inden sonra rahatlıkla inceleme imkanı bulabiliriz tüm mağazarlara gelmiş olur.. biraz bekleyeceğiz..
evet öyle bakarsan etmez ama bunun 2.0 ghz olanı burda 2.400 ytl ise Amerikada en az 2100 olur.Türk milleti her zaman mağdur olmuştur zaten kardeş böyle gelmiş böyle gidecek boşver
Arkadaşlar bugün çıktım yola, Cevahir'e gittim EP Center'a gelmiş midir diye bakmaya ve Mavi Bilgisayar'ın sitesinde gördüğüm linki ( http://www.mavibilgisayar.com/yeni/index.php?Page=DetayliBilgi&No=4723 ) Mavishop'a sormaya, ama ikisinin tamamen alakasız firmalar olduğunu öğrendim, EP Center'da da yokmuş. Sonra yine bindim metroya Taksime gittim, Vatan Bilgisayar'a, sisteme yeni eklenmiş, ''Gelecek hafta gelir herhalde.'' yanıtını aldım görevliden. Kadıköye gittim ordaki bilgisayarcıları gezeyim diye, ilk durağım Gold'du, benimle ilgilenen iki görevliden biri böm böm baktı yüzüme sorum üzerine, sessizlikle geçen bikaç saniyenin ardından öbürü ''Yok bizde o...'' türü bişeyler mırıldandı çıktım. Eksen'e girdim sordum, baktı bilgisayardan distribütörde stokta var, sipariş verirseniz yarın gelir dedi kapora bırakıp sipariş verdim, yarın gidip alıcam sonunda hayırlısıyla.
quote:
Orjinalden alıntı: ok1907 Bende Ankaradayım ve bazı mağazaların sadece İstanbulda şubeleri oluyo peki biz nasıl alıcaz?Bide bu robson noluyo?
Mavi bilgisayar'da stokta var görünüyor, ben Eksen'e sipariş verebileceğimi öğrenene kadar bütün gün neden Ankara'da var da İstanbul'da yok diye saatlerce sövdüm