C3 aircross mu yoksa C4 cactus mü
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Lütfen citroen 2. El alma hatta sıfır da alma... Renaulttan başka fransız alınmaz. Fransız arabaları akşam yatar sabaha kadar neremi bozsam diye düşünür
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
O fiyata temiz olarak Cactüs'ün eski kasası olur zaten.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son cümle efsane olmuş. Ama maalesef doğru
Raptorcugum Renault Fransizlarin Mercesesidir kurulus tarihi,formula1 basarisi, arge ve dayanikliligiyla üzmez. Benim hayalim şu araba da anca hayal.
Bak cactus mactus pejoş mejoj içinde geçer bu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
illa ikisinden biri ise c3 alırdım. kaktüsleri sevemedim. dizele önyargılı olduğum için benzinli alırdım.
-
Neremi neremi şarkısını da söyler mi 🤣
Yok arkadaşlar öyle şey ya iyice algı yaratıyorsunuz
Makyajlı cactus tercih ederdim
C5A daki süspansiyonların ilk nesli var onlarda
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen, 2020 Opel Corsa F aracım her gün neremi bozsam diye düşünüp duruyor araç. Düşünmekten kafayı yedi gariban
Sizinki de neyin kafası merak ediyorum valla.
-
C3A tabiki
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

Lütfen citroen 2. El alma hatta sıfır da alma... Renaulttan başka fransız alınmaz. Fransız arabaları akşam yatar sabaha kadar neremi bozsam diye düşünür
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X