Şimdi Ara

c3 mü,fiesta mı,i20 mi,punto mu,colt mu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.082
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar herkese merhabalar,şu sıralar yeni bir araç almaya niyetlendim.fakat kafamda soru işaretleri mevcut aracı çok fazla kullanamayacağım daha çok annem ve babamı hastaneye,akraba gezmesine arada sırada da arkadaşlarla gezmek için kullanacağım.bu da genelde hafta sonları olacak.aynı zamanda babamda aracı kullanacağı için babamında yaşı itibariyle otomatik bir araç almak istiyorum.uzun yolda kullanmayacağım.istanbul trafiğinde kullanacağım sadece.birkaç araç buldum fakat işin içinden çıkamıyorum.seçeneklerimi aslında c3,i20 ve fiestaya düşürdüm sayılır ama diğerlerinide göz ardı etmek istemiyorum.gerçekten kullananan arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun kalırım.bütçemde maksimum 75.000 tl civarında olacak.bunlara ek olarak başka araçlarda önerebilirsiniz.

• Tum seceneklerin benzinli olduğunu varsayiyorum,

Tabiiki colt almalisiniz.

Ayni fiyata alacaginiz colt diğerlerinden en az 3 yas daha genc olacaktir, ve tumunden az yakar ve gene tumunden daha genis is hacme sahiptir ve gene tumunden daha performanslidir.

Ayrica üretildiği sure boyunca adac tarafindan b segmentinin en a ariza cikaran araci secilmistir.

Zaten bir colta bindiginizde bu b segmentiyse digerleri ne segmenti diyeceksiniz ic hacim acisindan ozellikle arka koltuga oturunca.

Temiz bir colt bulun majyajli kasa da bulunabilir bu butceye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasshelhoff -- 30 Mayıs 2020; 9:52:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiesta kullaniyorum memmunum

• hocam burası tr öyle colt molt kurtarmaz al bi clio geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bu sınıfta kullanmadığım kalmadı, fiesta titanium derim. Sürüş hissi ve malzeme kalitesi çok iyi, ön göğüs yumuşacık kaplı ve donanımı zengindir.

• B sınifı iki araç kullandım. İkiside otomatik vitesti.2015 İ20 (2 ay kullandım) ve 2014 Toyota Yaris. İç ve dış tasarım olarak İ20 daha güzel geldi. Ama Toyota Yaris'ten her anlamda mennun kaldım. 5 yılda 130bin km yaptım. Yaris şehir içinde İ20'ye göre 1,5-2 litre az yakıyordu. Yıllık 25bin üzeri km yaptıgım için 30bin km'de Yaris'e Lpg taktırdım ve 100bin km'de bu sekilde kullandım. Rutin bakımlar dışinda hicbir masrafı olmadı. Şehir içinde kullanılacaksa cvt şanzıman, şehir içi kullanım icin çok uygun ve sorunsuz. Listenizdeki diğer araçları kullanmadığım için bilmiyorum. Bugün İ20 ve Yaris seçenegim olsa, kesinlikle Yaris'i seçerdim.
    Not: 5 yıl boyunca Yaris"te trim sesi sorunuda olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sanri12 -- 30 Mayıs 2020; 10:34:47 >
  • Clio alırsan peynir ekmek gibi satılır, onun dışında boyunkıran i20

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-E68E7D09F -- 30 Mayıs 2020; 10:34:31 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Fluence mi Fiesta mı?
    11 yıl önce açıldı
    Colt mu ,clio mu?
    13 yıl önce açıldı
    Jetta mi C4 mu Corolla mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • EmreGLC kullanıcısına yanıt
    hangi motoru
  • quote:

Orijinalden alıntı: cafzafer2

hangi motoru
    1.5 tdci

• quote:

Orijinalden alıntı: EmreGLC

Bu sınıfta kullanmadığım kalmadı, fiesta titanium derim. Sürüş hissi ve malzeme kalitesi çok iyi, ön göğüs yumuşacık kaplı ve donanımı zengindir.
    Titanium sadece dizel paketlerde var onun da 75.000 e temizini duzgununu bulabileceğini sanmıyorum. Ama 1.5 titanium x i bi sure kullandim çok güzel araç

• quote:

Orijinalden alıntı: Apoly

Titanium sadece dizel paketlerde var onun da 75.000 e temizini duzgununu bulabileceğini sanmıyorum. Ama 1.5 titanium x i bi sure kullandim çok güzel araç

Alıntıları Göster
    Sınıfında rakipsiz diyebilirim.

• Bu saydıkların arasında Fiesta diğerlerinden çok üstün. Diğer alternatiflerin Clio ve Polo olsun. Sakın colta molta bulaşma.

• Bende eşim için bakıyorum. C3, yaris, 208 arasında gidip duruyorum. Karar vermedim. Yaris iç hacmi bakımından baya önde. İ20 şirkette 4 adet vardı. Piyasadaki en çok yakan araç diyebilirim.

• O bütçede coltu düşünme bile

Ben fiesta tavsiye ederim

• 2018 yılında c3 ile Punto arasında kalmıştım punto aldım şuanda gayet memnunum punto öneririm temizini bulursanız alın
  • Tam otomatik Fiesta yada i20 en mantıklı seçim olur, yedek parçası zor bulunan, sorun açmaya daha müsait C3 yada tutulmayan Colt u direkt eleyin. Punto da yarı otomatik ama yedek parçasına ulaşımı ve tamiri daha kolay olduğundan yarı otomatik şanzımana rağmen belki tercih edilebilir. Aile için genişlik de önemliyse i20, Fiesta'dan dah geniştir ama Fiesta daha kaliteli bir araçtır. Tercih sizin, şimdiden hayırlı olsun.
  • verdiğiniz tüm cevaplar için çok teşekkür ederim arkadaşlar.aslında uzun soluklu almayı düşünüyorum ve satmak gibi bir niyetim olmayacak 5 sene en kötü kullanırım diyebilirim.clio yu beğeniyorum megane da hoşuma giden araçlar fakat parasını haketmediğini düşündüm.yarislere de baktım fakat temizini bulmak neredeyse imkansız birde eski kasaların tipleri çok hoşuma gitmedi 2012 üzeri modelleri gerçekten çok hoş fakat onlarda da ağır hasar kayıtlılar var.coltu da listeme ekleme sebebim şimdiye kadar hep uzak doğu araçlarını tercih ettim ve hiçbir zaman beni yarı yolda bırakmadılar markada mitsubishi olunca insana güven verdiğini düşünüyorum.ford fiesta veya i20 en mantıklı seçenekler diye düşünüyorum.temiz puntoda bulursam neden olmasın.
  • açık ara i20 ama bütçeye yeni kasa i20 zor anca 2012 2013 model kasa
  • Fiesta otomatikte hemen bozulmaya müsait

...i20 kalitesiz çok .

.punto modası geçmiş çoktan piyasadan kalkmış.
    .
    .C3 en şık ve az yakani yedek parçası bol psa olduğundan vitesi sarsıntılı gıcık ama sorunsuz
    .
    ...Colt tipi çok çirkin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.