Binbaşı
22 Mayıs 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 139 (Bu ay: 2)
Gönderileri

Aracımın ön camına ve koyu renge sahip arka camlara Air80 film çektirmek için İzmir llumar bayisine gittim. Ön cam için 3000 lira, diğer camlar için de ayrıca para istediler. Toplam fiyatı hatırlamıyorum çünkü ilk fiyatı duyunca şok oldum. Dedim düşüneyim. Fiyatlar aldı başını gidiyor belki uygun fiyat bile verdiler bu zamana göre. Size de danışayım dedim. Sizce değer mi bu kadar masrafa? Daha uygun fiyat veren bayi güvenilir bir yer midir? Teşekkürler

Not. Ön yan camlarda Air80 var ve memnun kaldım görüşünden.

Merhabalar,

Peugeot 208 aracım için Braxis balata ( üzerinde citröen c4 cactus yazıyordu ) ve Bremsmax marka disk takıldı. Bu markalar nasıldır güvenilir mi?

Öncelikle herkese iyi Bayramlar diliyorum.

50000 km dir kullandığım 2016 model 208 aracım var. Geçenlerde lastikçim yanına çağırarak disklerin kötü durumda olduğunu söyledi. Ben öyle aman aman fren kullanan biri olmadığım için arka disklerin paslanmış durumuna önem vermiyorum. Meğerse diskler çizik içindeymiş.

Fotoğrafı atıyorum. Balatalar orijinal ayrıca araç hep yetkili servise gitti.

Bu şekilde olması normal mi? Neden olur anlamadım. Başka araçların diskleri ayna gibi parlıyor. Benim aracımda hiçbir zaman öyle parlamadı.

Gittiğim fren ustası 5000 km daha yap diski tornalarız dedi. Yetkili servise mi göstermem lazım bilemedim.

Arka Fren Disklerim Çizik Halde
Bugün iki uygulamadan da bildirim aldım Halkbank mobile yeni sürümü mevcut diye.
Huawei App Gallery de 40 mb
Google Play Store da 8.1 mb
dosya büyüklüğü var. Bu farkı merak ettim acaba huawei tarafında çalışması için ek kodlarda mı var?
Arka tasarımı hoş bulmamıştım fakat gözüm alıştı gibi en azından özgün diyebilirim. Yan ve ön tasarım baya baya iyi bence. İç mekan tam görünmüyor ama fena durmuyor.

https://www.youtube.com/watch?v=vbrhAxQlQ-g&feature=youtu.be
Youtube mobil uygulama üzerinden topluluğa fotoğraf paylaşmak istediğimde hiçbir fotoğrafı kabul etmiyor, aşağıdaki gibi hata veriyor. Çözüm nedir acaba?
Michelin crossclimate model lastiği yeni taktırdım. Sol taraftaki lastiklerde üretim tarihini okuyabiliyorum fakat sağ taraftaki lastiklerde dairesel alanlar boş bırakılmış. Konu hakkında yardımcı olur musunuz?

Yeni Lastik Aldım ama Üretim Tarihini Göremedim mom
Merhaba ,

Ankara Konya yolu üzerinde Kadoil var orada tünel yıkama makinası bulunuyor. Bugün aracımı oraya götürdüm. Sistem zincir dişliler ile aracı tünele sokuyor. Bu sebepten motor çalışıyor ve vites boşta olması gerekiyor. Benim aracım eat6 otomatik şanzımanlı olduğundan vitesin boşta olmasını bir an yardırgadım. Neyse sağ salim ve güzel bir şekilde yıkanmış olarak çıktı aracım .

Şimdi soracağım şu: otomatik vitesli araçlarda aracı boşa alıp ilerletmek vites sağlığı açısından sakıncalı mıdır ? Görüşlerinizi duymak isterim .
Merhaba,

Periyodik bakım kapsamında fren hidrolik sıvısı değişimi yapılması tavsiye edildi. 2 yılda bir yapılması öneriliyormuş. Etrafımdaki hickimse bana" tabi değişmesi iyi olur "demedi herkes hayret ile karşıladı hidrolik mi değişirmiş canım falan dediler . Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? Servis tuzağı mı yoksa olması gereken bir işlem mi tıpkı yağ değişimi gibi?

Teşekkürler
Doğru yere mi konu açtım bilemedim. Umarım doğru bölüme yönlendirme yapılır.

Gelelim soruna. Bugün garip bir mail aldım. Konu başlığında şifremin bir bölümü yazıyordu ve altta şu şekilde devam ediyor.

I'm aware, ****** ( gizledim ama yarısı doğru) , is your password. you do not know me and you are most likely thinking why you are getting this email, correct?

Actually, I actually installed a malware on video clips and guess what, you visited this web site to experience fun. While you were busy watching video clips, your browser began operating as a Rdp (Remote control desktop) that has a key logger which gave me accessibility to your display screen as well as cam. Just after that, my software gathered all of your contacts from messenger, social networks, and email.

( Video içindeki keylogger sayesinde Remote Desktop Control gibi çalışarak ekranıma eriştiğini, ön kameradan çekim yaptığını ve tüm kişisel bilgileri ele geçirdiğini söylüyor kısaca)

What did I do?
I've created a double-screen video. First part shows the video you were viewing (you've got a good taste lmao), and next part displays the recording of your webcam.

Exactly what should you do?
Well, honestly, $2900 is a fair price tag for our little secret. You will make the payment via Bitcoin (if you do not know this, search "how to buy bitcoin" in google).

Bu şahıs dediği üzere şahsi her bilgimi ele geçirmiş durumda ve para istiyor.

Sormam gereken bu adam şifremin bir kısmını nasıl biliyor?

Google Chrome Android ile bağlanıyorum, bildiğim kadarıyla sandbox teknolojisi var ve sızmaları bu şekilde engelliyor . Peki dediği gibi bir video üzerinden sisteme veya telefona sızma yapılabilir mi ?

Tedbir amaclı tüm şifreleri sıfırladım. Ve telefonumu keylogger a karşı 3 farklı antivirüs ile taradım. Ayrıca kayıtlı tüm bilgileri cookie vb. Sildim . Başka ne yapmam gerekir ?

Sinir bozucu oldu umarım böyle bir şey sizin başınıza gelmez . Yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.787
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 140.934 (Bu ay: 4.602)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.349 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.