Öncelikle yeni Leon 1.0 e-Tsi DSG araçları almayı başaran arkadaşlara hayırlı olsun. Bence çok güzel bir alışveriş yaptılar. İleride düşer veya çıkar bilinmez ancak bugün itibarıyla en makul fiyatlı araçlardan. Olaya bu şekilde bakmak daha sağlıklı değerlendirmek için önemli bence. ![]() Aracın temel bir eksiği de yok ayrıca. Bazı arkadaşların iddia ettiğinin aksine ben baz donanım bir araç için fazlasıyla dolu olduğunu düşünüyorum. Style paketin yanına eklenen PLUS takısı ile birçok eksik giderilmiş. Paketi hazırlarken çok uğraşmış Doğuş ekibi ama bence doğru formülü bulmuşlar. Aşağıda bazı ARTILARINI listelemeye çalıştım aracın:
Peki bu aracın FR donanıma göre temel EKSİLERİ nelerdir? :
Alan arkadaşlara tekrar hayırlı olsun. Forumda da alabilen arkadaşların olduğunu gördüm ve çok sevindim. Demek ki araçlar gerçekten binici olan arkadaşlara ulaştırılıyor. Bunu bazı markalar bile isteye yapmamıştı geçen dönemlerde (BKZ: PEUGEOT 2008) Zaten gelen manuel FR araçlardan da sadece 2-3 tanesi ilanlara düşmüş. Galericiler ya bu sefer alamadı araçları ya da artık eskisi kadar açgözlü değiller. Okuduğunuz için teşekkürler... < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi redmaner -- 1 Şubat 2021; 19:57:46 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |