Bildirim
C suv mu ? C hb mi?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Golf bence ama ikisi de eskidi, yenilerini almak gerek.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Sıfır mı alacaksınız
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
c suvları gereksiz buluyorum (3 yıl qq kullandım) ancak, c sedan alınmayacaksa c suv almak daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ üstü kalsın. -
Paraya göre, gönül isterki herkes tahoe ye durangoya grand cheroke binsin ama öyle olmuyor, c de mantıklı b de.quote:
Orijinalden alıntı: kamyonlarkavuntaşır
c suvları gereksiz buluyorum (3 yıl qq kullandım) ancak, c sedan alınmayacaksa c suv almak daha mantıklı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Evet sıfır alınacak
Fiyatları nedir hocam
300 bin tl limit
Yaşınız 40 üstüyse suv, altındaysa hb _____________________________ -
Fiyat ve konumlandirma genelde c suv lari d sedan karsisina cikartiyor.Kuga ve mondeo gibi , arac ihtiyaca gore belirlenir.Ancak yerden yuksek yapisi ile guvenli hissi veren SUV lar hem kullanislilik hem de karlilik acisindan cok daha tercih edilir durumda gunumuzde.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Life is not as simple as you think
-
Hazır konu açılmışken sorayım, aynı segment suv mu daha konforlu-rahat olur yoksa sedan mı?
elbette sedan.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ üstü kalsın. -
Güzel soru, arkadaşlar cevap verin
Yeni üretilen SUV tarzı araçlarda jant ebadı en az 17 inch olarak piyasaya çıkıyor. Jantın büyümesi demek arabanın daha sert ve daha konforsuz olmasına sebep oluyor. Zaten aynı markanın C sınıf SUV'u ile C sınıf HB aracı yan yana geldiklerinde arada 7-8 cm farkediyor.
Sırf yerden birazcık daha yüksek olacağım diye ben SUV tarzı araç almayı tercih etmem. Alınacak aracın sedan ya da HB olması kişisel tercihtir. Aracına göre de değişir._____________________________ Her gün, hiç durmadan, emin adımlarla. -
Gençseniz golf highline çok daha oturaklı araçtır suv a göre yanlız bagaj sıkıntısı mevcut iki kişiye kadar hb gayet kullanışlı bagaj olarak
SUV var SUV var, Aynı segment bir araç (Giulia) hayvan gibi yol tutuyorken bir başka D segment araç (SuperB) konforlu olabilir. C5 Aircross mesela çok konforlu bir suv ama 3008 daha sert bir araba, segmentleri değil modelleri kıyaslamak gerek. SUV yerine MPV veya SW alınması daha mantıklı ki ben öyle yaptım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
elbette, daha önce çok defa yazdım forumda güçlü sağlam bir d suv en ideal araç ancak malum sebeplerden dolayı ülkemizde sahip olmak çok zor. c suv lar yükseklik dışında c hblerden farksız. aksine yol tutuşu, konforu, sürüş zevki konularında geride kalıyor. eski bir qq, güncel vw kullanıcısı olarak ; golf yerine qq alırdım. tezat oldu farkındayım
Nissan qq 1.3 160 ps
yani?
Ne alakası var hocam 40 yaş üstü akıllı telefon kullanmasın o zaman.quote:
Orijinalden alıntı: Melikşah_38
Yaşınız 40 üstüyse suv, altındaysa hb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
En Beğenilen Yanıtlar
|
Golf bence ama ikisi de eskidi, yenilerini almak gerek.
|
Benzer içerikler
- fiat 500l 1.3 multijet otomatik yorum
- hibold ekskavatör yorumları
- kule gergisi zararları
- 10 40 tam sentetik motor yağı
- turing bedeli nedir
- mg7 özellikleri
- togg cam tavan perdesi
- google haritalar radar
- c3 aircross elektrikli
- byd türkiye fiyatı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt