Şimdi Ara

Scenic 2 mi, C-max mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Scenic 2 veya C-max arasında tercihiniz ne olurdu? 2004 - 07 model Scenic'lerde gösterge arızası kronikmiş. 2007 - 09'larda giderilmiş deniyor ama gerçekten öyle mi? Fiyatları daha uygun ve genelde km'leri daha düşük olduğu için benzin-lpg'li daha iyi olur düşüncesindeyiz. Bilgi ve önerileriniz nelerdir?

• Cmax

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • facebook da scenic gruplarına girdim maksat araba tanımak için her gün mü kronik arıza tartışmaları.Bildiğin kanser olmuşlar servise gitmekten
  • Bir dönem 2012 model C-Max 1.6TDCI Titanium-X kullandım ve çok memnundum.
  • 2009 scenic dci privillege için konuşursak kalıbına göre az yakan arıza çıkarmayan aşırı konforlu bir araç. Biraz parça sıkıntısı olabilir ama. Eski modellerini bilmiyorum ama scenic çok iyi araç diyebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • C-max ilk tercihim olacak gibi. Scenic 2'nin de makyajlı kasalarına bakacağım.

Her iki arabada da ilginç bulduğum bir konu ise; düşük donanımlı versiyonlarında sunroof-cam tavan olma ihtimalinin bir çok arabanın dolu versiyonunda olma ihtimalinden daha yüksek olması.

Diğer yandan da 2. elleri C segmenti sedan-hatchback-sw otomobillere göre daha ucuz. İşte bu biraz düşündürüyor insanı.
  • Scenic konforlu, c-max kalas gibidir🤜🏾

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    C 180 mi, 520i mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Cmax ghia tadından yenmez fakat 7 sene önce 25 bin olan cmaxler şuan 36-40

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.