Şimdi Ara

C-elyssee mi yoksa Linea mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kısmetse bir iki ay içinde bu araçlardan birini almak istiyorum. Bütçem 35 000 TL max. İşimi görsün az yaksın bagajı 3 kişiye yetsin istiyorum.

Bir geçiş aracı olacak. Bir veya iki sene kullanılacak. Satarken en az zarar ve hızlı olması da lazım.

Bir linea buldum 2014 37 binde yaklasık 36000 istiyorlar kazasız dizel 1.3
    Bir de elysee dizel kazasız 2014 ve 60 binde ona da 38 istiyor.

Linea daha mantıklı geliyor.

Bu kriterlerde önerilerinize açığım

• Bizde Peugeot 301 var.
    Ici cok genis diz mesafesi felan harika bagajida cok buyuk.
    Istanbuldan Orduya (900km) 180 liralik mazotla gittik oneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -O-N-U-R- kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler düşüneyim hiç aklıma gelmemişti

• 301 ve c elysee in neredeyse farkı yok. hangisi temiz ve uygunsa onu alın bu ikisi arasında.
  • C-elysee ile 301 dis gorunus haric nerdeyse ayni araclar. Kiyaslama konusunda linea yaklasik 1 litre daha fazla yakiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carser

Teşekkürler düşüneyim hiç aklıma gelmemişti

Hayir, arkadas 301 ornegini vererek size c-elyese demek istemis. Iki aracta ayni arac sayilir ...

• Az yakmak önemliyse kesinlikle C-Elysee.Performansta da C-Elysee önde,daha konforlu,daha performanslı..Tek dezavantajı yol tutuş ve yalıtım.Onun dışında kesinlikle C-Elysee tercih edin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İ20 mi yoksa Aveo mu?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • orhan1461 kullanıcısına yanıt
    Evet ancak bakarken aklıma 301 olarak bakmak gelmemişti.

• quote:

Orijinalden alıntı: Carser

Evet ancak bakarken aklıma 301 olarak bakmak gelmemişti.

301 in suspansiyonu daha serttir. Ben yinede c-elyese derim ...

• 301 ve c-ellyse çok vasat araçlar. Linea daha iyi bence. Cam açma düğmeleri 94 brodway gibi orta konsolda şaka gibi.
  • kartalus kullanıcısına yanıt
    Konforlu olması önemli. Linea kullanfım ancak elysee kullanmamıstım. Tesekkürler

• Yumuşak araçtır c-elyse ve 301, ama yol tutuş olarak çokta iyi değiller ama vasatta değiller mümkünse rn üst donanım olanlarını alın, yoksa boşu çekilmez bunların.

• c elysee %20 daha az yakar dizelde
  • Düzgün bir megane al benim gözümde 3 tane linea eder

• quote:

Orijinalden alıntı: SertyAdams

301 ve c-ellyse çok vasat araçlar. Linea daha iyi bence. Cam açma düğmeleri 94 brodway gibi orta konsolda şaka gibi.

Bütun reno 9larda orta konsolda

• Hilkat garibesi, ne idüğü belirsiz araç alacağıma Linea alırım daha iyi. Hoş ikisi de ayn şeyin laciverdi ama..
  • jimhendrix kullanıcısına yanıt
    Onu biliyorum yaw aklıma brodway geldi
  • Linea 95 beygir ise, C elysee 110-115 beygir gibi o aracın yanında. C elyseenin arkası daha geniş, hdi motoru daha az yakıyor. Fakat yol tutuş, yüksek hızdaki güven konusunda linea biraz daha iyi. Lineanın malzeme kaliteside daha iyi denilebilir.
  • Kullanmayanlar gene yorum yapmışlar.

Bu ikisinin arasında linea sadece 1.6 motor ve urban ise alınır. Onun dışında kesinlikle C elysee almalısın. 1.3 araç kasa zaten büyük bildiğin gitmiyor, içerisinde öküz oturuyor hissiyatı veriyor ve arabanın bu hantallığı yüzünden kullanırken yoruluyorsun.

C Elysee ise performans ve yakıt tüketimiyle linea 1.3'e nal toplatır, seri bir araç. Pencere düğmeleri o kadar da sorun değil alışıyorsun. Diz mesai lineaya göre çok daha iyi ve daha konforlu. Ayrıyetten debriyajı çok yukarda, ayar çektirirsin ama çektirmesen bile alışıyorsun.

Ben kesinlikle c elysee almanı öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DaYWaLkeR -- 15 Ağustos 2016; 21:02:48 >
  • Yakıt tüketimi,performans olarak C-elysee önde araksıda bir tık geniş,onun haricinde ben linea derim.Sürüşü bir nebze daha güvenli yola biraz daha iyi oturuyor.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.