Verecek cevap bulamayınca anca bloklayın zaten ahahahaha |
Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (12. sayfa)

-
-
Bakayim hocam. Ama tek suclu tepedekiler degil, asagidakiler de bunlara kaniyor maalesef. Doguda kayyum atandiginda protesto edenler terorist oluyordu, simdi sira kendilerine geldi iste. Ben kimsenin boykot yapmasini elestirmiyorum, sadece daha onceki yanlisinizin -kim yaptiysa artik- farkina varin diyorum.
-
Valla öyleyse bile daha iyi bir dünyaya, daha adil ve özgür bir memlekete inanan herkes birbirini suçlamayı bırakmalı artık. Kimseye faydası yok. Birileri zengin oluyor. Halklar kendi daha kolay anlaşır. Dünyayı da bizi de kapitalistler yönetiyor. Halklar da inanın kimsenin umurunda değil. Sen kışkırtmaya çalışan birine benzemiyorsun Zuko. Ama elimizde Avatar yok ki herkesi birleştirsin. Eldeki ile idare edeceğiz.. Yoksa kimsenin aşığı değiliz. :)
-
-
boykota katılmama gerek yok, zaten standardımla boykot ediyo muşum hepsini :)
-
İsrail boykotuyla dalga geçilmesinin ve sevilmemesinin sebebi bu mekanlara giden kişilere ve orada çalışanlara sataşılmasiydı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Milangaz ve Likidgaz yanlışlıkla söylendi muhtemelen. İkisi de 2020'de OYAK'a satıldı.
israil mallarını kullanın siz en iyisi.
-
Bu özgür özel cidden akıl fukarası. Ah be dede sen ne büyük adammışsın.
-
İsrail ürünlerini boykot eden zatlar bu ürünleride boykot edip paylaşacak mı acaba
bende eti alıyorum ülkeri bırakalı çok oldu genç
-
arkadaşlar boykot listesi iyi güzel de belki daha küçük bir grup içinde nereden alabiliriz ,yerine ne kullanabiliriz tarzı yönlendirmeler olsa daha hoş olmaz mı
örneğin migros bim şok a101 seç gidince ülkenin marketlerinin yüzde 98i gidiyor zaten
-
Konu çok iyi sürekli güncelleyelim bildiğimiz markaları. Trendyol Hepsiburada ilk günlerde çok konuşuldu bunlar boykotluysa Amazon dan alışveriş yapalım.
-
İkea dan siparis verdim hocam teşekkür ederim.ikea nin urunlerini ben seviyorum zaten,siz de diyince:)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
BİM'in sahibi olduğu FİLE
Yeşildağ'ın çocuklarının sahibi olduğu RooGoo paket servis
inşaat ve Gayrimenkul şirketleri listede niye yok?
Sur Yapı
Nef gayrimenkul
Ağaoğlu
Limak
Kolin
Torunlar
Cengiz
Mapa
Kalyon
Türkiye Varlık Fonu şirketleri niye listede yok?
Turkcell (Türkiye Varlık Fonu)
Türk Telekom (Türkiye Varlık Fonu)
Türk Havayolları (Türkiye Varlık Fonu)
.
.
.
-
Okadar yıldır İsrail soykırım yaptı 1 kolayı bile boykot etmediniz belediyeden mali goturdu diye iç hesaplaşma sonucu giden başkan yüzünden boykot ediyorsunuz hay sizin boykotunuza dava da yok heriflerde resmen curumusler.
-
Boykot değil hard boykot, kuruş yok. Liste güncellenecek gibi görünüyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
(Hayatta) Olur böyle rastlantılar :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X