Şimdi Ara

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.666
Cevap
17
Favori
107.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
140 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Verecek cevap bulamayınca anca bloklayın zaten ahahahaha Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) 

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Bakayim hocam. Ama tek suclu tepedekiler degil, asagidakiler de bunlara kaniyor maalesef. Doguda kayyum atandiginda protesto edenler terorist oluyordu, simdi sira kendilerine geldi iste. Ben kimsenin boykot yapmasini elestirmiyorum, sadece daha onceki yanlisinizin -kim yaptiysa artik- farkina varin diyorum.

• Zuko kullanıcısına yanıt

Valla öyleyse bile daha iyi bir dünyaya, daha adil ve özgür bir memlekete inanan herkes birbirini suçlamayı bırakmalı artık. Kimseye faydası yok. Birileri zengin oluyor. Halklar kendi daha kolay anlaşır. Dünyayı da bizi de kapitalistler yönetiyor. Halklar da inanın kimsenin umurunda değil. Sen kışkırtmaya çalışan birine benzemiyorsun Zuko. Ama elimizde Avatar yok ki herkesi birleştirsin. Eldeki ile idare edeceğiz.. Yoksa kimsenin aşığı değiliz. :)

• FreeShah kullanıcısına yanıt

Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) 

• boykota katılmama gerek yok, zaten standardımla boykot ediyo muşum hepsini :)

• Zuko kullanıcısına yanıt

İsrail boykotuyla dalga geçilmesinin ve sevilmemesinin sebebi bu mekanlara giden kişilere ve orada çalışanlara sataşılmasiydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Milangaz ve Likidgaz yanlışlıkla söylendi muhtemelen. İkisi de 2020'de OYAK'a satıldı.

• israil mallarını kullanın siz en iyisi.

• Bu özgür özel cidden akıl fukarası. Ah be dede sen ne büyük adammışsın.

• İsrail ürünlerini boykot eden zatlar bu ürünleride boykot edip paylaşacak mı acaba

• Cem kullanıcısına yanıt

bende eti alıyorum ülkeri bırakalı çok oldu genç Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi ) 

• arkadaşlar boykot listesi iyi güzel de belki daha küçük bir grup içinde nereden alabiliriz ,yerine ne kullanabiliriz tarzı yönlendirmeler olsa daha hoş olmaz mı

örneğin migros bim şok a101 seç gidince ülkenin marketlerinin yüzde 98i gidiyor zaten

• Konu çok iyi sürekli güncelleyelim bildiğimiz markaları. Trendyol Hepsiburada ilk günlerde çok konuşuldu bunlar boykotluysa Amazon dan alışveriş yapalım.

• Triplxt. kullanıcısına yanıt
    İkea dan siparis verdim hocam teşekkür ederim.ikea nin urunlerini ben seviyorum zaten,siz de diyince:)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • BİM'in sahibi olduğu FİLE

Yeşildağ'ın çocuklarının sahibi olduğu RooGoo paket servis

inşaat ve Gayrimenkul şirketleri listede niye yok?

Sur Yapı

Nef gayrimenkul

Ağaoğlu

Limak

Kolin

Torunlar

Cengiz

Mapa

Kalyon

Türkiye Varlık Fonu şirketleri niye listede yok?

Turkcell (Türkiye Varlık Fonu)

Türk Telekom (Türkiye Varlık Fonu)

Türk Havayolları (Türkiye Varlık Fonu)

.

.

.

• Okadar yıldır İsrail soykırım yaptı 1 kolayı bile boykot etmediniz belediyeden mali goturdu diye iç hesaplaşma sonucu giden başkan yüzünden boykot ediyorsunuz hay sizin boykotunuza dava da yok heriflerde resmen curumusler.

• İnsanlar galiba şokta İşten çıkmaya başladı boykottan 1 gün sonra telefonuma gelen mesaj Büyük boykot kampanyası ( Özgür Özel Listeyi Açıkladı ) ( Editlendi )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ulpro -- 25 Mart 2025; 11:13:53 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Boykot değil hard boykot, kuruş yok. Liste güncellenecek gibi görünüyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ulpro kullanıcısına yanıt
    (Hayatta) Olur böyle rastlantılar :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.